Sivilceli Ciltler 25 yaş üstü olup halen sivilce sorunu olanlar deneyimlerimizi paylaşalım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
yaş 31 bende nefret ediyorum sivilcelerden.yasminden 6 ay sonra yüzüm daha beter oluyor.roaccutane kullansam mı kullanıp sonsuz kurtulan var mı acaba bu yaşlarda

yaş 31 bende nefret ediyorum sivilcelerden.yasminden 6 ay sonra yüzüm daha beter oluyor.roaccutane kullansam mı kullanıp sonsuz kurtulan var mı acaba bu yaşlarda

eger kalıcı kilo ıstıyorsanız kullanın gercı ılaclar herkeste aynı etkıyı yapmaz ama ben 6 ay kullandım yine cıkıyor yıne cıkıyor kılolarda kar kaldı sadece:2:

Konuyu detaylı inceleyenler sivilcelerden ne kadar muzdarip olduğumu bilirler:) çok ucuz ve zahmetsiz bir yol buldum.inşallah nazar değmez:)
watsons'dan kendi ürünleri olan kil maskesi aldım. hafta 2 kere akşamları sivilceli bölgeye sürüyorum. sabaha kadar yıkamıyorum. bir de kullandığım kozmetik ürünlerini değiştirdim. flor mar kullanıyordum. şimdi lancome kullanıyorum.amacım marka övmek ya da yermek değil. kişiden kişiye farklılık gösterir her ürün, biliyorum. ama kil maskesini deneyin derim. 1 aydır kullanıyorum. yüzümde bir sivilce bile çıkmadı. daha doğrusu çıkmak istiyor ama kil maskesini sürünce geçiyor:)

Eki Görüntüle 383921

bu resimde ahududulusu var.. ben sadesini kullanmıştım... lacivert kutulu olanı

bu maskeyi deniycem mutlaka, çok övmüşsün canım ya inşallah işe yarar:5:

arkadaşlar başlık sahibi olrk yine ben yaşm oldu 30 ama halen sivilce çıkıyo bazen peeleng fln yaptyrm temizleniyo sonr a tekrar yeni baştan sivilce ama artık eski gibi çok değil tek tük çıkıo tam biri iyileşti diyrm pıt başka yerde yeniden:(
şu an dermaroller yaptırmayı düşünüyorm aktif bir sivilcem var onun sönmesini bekliyorm sönsün inş dermaroller yaptrcm dermarollerden sonra ialç hemen çekio cilde çünkü
birde size tavsiyem salisilik asiit bulabilirsenz alın on ml kadar toniğinize katıp silin şu an bunuda kullanıorm gerçkten yeni sivilce çıkmasını önlüo salisilikde devam kıldım bırakmaycm inş

salisilik asitli solüsyonu eczacıya yaptırdım inş ii gelir on lira tuttu bu arada geçen aç karnına tahlil yaptım kan şekerim yüksek çıktı
şeker yüksekliği akne ye sebep olurmu bimiyorum

Benim de kistik sivilcelerim çıkıyo çenemde sürekli. Alnımda ve şakaklarımda da normal sivilce. 2 yıldır uğraşıyorum. Test sonuçlarım gayet normal. Kullandığım ürünler yağsız. Ne kadar pürüzsüzdü oysa cildim, noldu böyle ya:18:

mrb arkadaşlar benm gibi 25 yaş üstü olup sivilceden muzdarip olan varmı aranızda sebebi bulup onun üzerinde yoğunlaşmak gerekiyo sanırım sişvilceyle mücadele mantıksız çğnkü siz yokediyosunuz o tekrar çıkıyo

Ben uzun süre savaştım sivilcelerle sonra sıkıldım bıraktım temizleyici jeller şunlar bunlar hatta sabun bile sadece ılık su kullanıp duş harici sabun bile kullanmadım bi süre sonra biraz azaldılar,aldırmamaya devam etmeye çalıştım sonra gittikçe çıkacakları zamanı anlamaya başladım kullandığım ürünler yüzünden farketmediğim hatalarımı bir şekilde hissetmeye başladım bir şey yiyince ertesi gün sivilcem olacağını söyleyebilecek hale geldim,garip geliyor ama gerçekten böyle oldu bir yıldır nerdeyse sıkıntım kalmadı,arada aylık krizler zamanı bir iki tane belki çıkıyor onun haricinde düzeldi.tavsiyem cildinizi biraz rahatlatın bir süre hiç sivilce yokmuş gibi umursamayın inanın sonunda cildiniz sizinle konuşmaya başlayacak bana oldu gerçekten.Hatta şimdi kil maskesine vs. hevesleniyorum ama acaba cildim alışıp eski haline döner mi cesaret edemiyorum.bilginiz var mı acaba kil maskesi cildi alıştırır mı bırakınca kötüleşir mi

halen sivilce çıkıyo bıktım arık kocaman kocaman sivilceler nine oluncadamı bunlar çıkacak iz kalmasa içim yanmaz izde kalıo
hem iltihaplı sivilce çıkıo hem deri altı sivilceler deri altı sivilce ayrı bi görüntü kirliliği onun çözüü daha zor :(
yanağımda çıkıo bi tane tam kurudu kurtuldum diorum alnımda orda kurtuldum diorum çenemde alakasız bağımsız yerlerde çıkıo
arkadaşlar etkili bi önerisi olan varmı içten kurutmak istiorum ısırgan çayı içsem ii gelirmi acaba kanı temzlemek gerktğni düşünüorum dıştan çabalar boşuna

halen sivilce halen sivilce:(

35 yaşındayım yıllardır bıktığım sivilcelere Roaccutane ile çözüm buldum inşallah Mayısta bitecek tedavim.Şimdilik çok iyi gidiyor.

Ben 6 yıl önce 6 ay roaccutane kullandım. Tabi derim kurudu sürekli nemlendiricilerle gezmeye başladım cildim baya kurudu sivilcelerde biraz azalma vardı ben çok ümitlerle kullanmıştım onu biraz düzelir gibi oldu 6 ay dolunca bıraktım o ara biraz düzelmişti tamamen birkaç ayda gider diye düşünüyordum fakat onunda iyi bir çözüm olduğunu düşünmüyorum yine çıktı ve ben yine sivilcelerle mücadelenin yollarını arıyorum. Bugün Nüket Eroğlu'na gittim görüşmek için. Fraksiyonelco2 lazer düşünüyordum o sadece ciltte kalan yoğun sivilce izlerini gideriyormuş benim izlerim belli belirsiz onu yaptırmamın mantıklı bir yönü yok. tabi ki cilt bakımı yapalım dedi tekrar roaccutane kullanman lazım dedi ama ben olumlu bakmadım zaten o ilacı kullanırken çok çektim bir daha aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum. Nişanlımın tanıdığı Kadıköy de bir yer açıyor tam detaylı bilmiyorum ama kanını alıp işlemden geçip cilde tekrar enjekte ediliyor böylelikle cilt yenileniyor kırışıklıklar gidiyor ve çitteki sivilcelerde geçiyormuş bununla ilgili araştırmada yaptım yapanlar olmuş memnun kalmışlar olmazsa bu yöntemi denemeyi düşünüyorum artık sivilceyle uğraşmaktan bıktım umarım bu bir çözüm olur.

Ben 6 yıl önce 6 ay roaccutane kullandım. Tabi derim kurudu sürekli nemlendiricilerle gezmeye başladım cildim baya kurudu sivilcelerde biraz azalma vardı ben çok ümitlerle kullanmıştım onu biraz düzelir gibi oldu 6 ay dolunca bıraktım o ara biraz düzelmişti tamamen birkaç ayda gider diye düşünüyordum fakat onunda iyi bir çözüm olduğunu düşünmüyorum yine çıktı ve ben yine sivilcelerle mücadelenin yollarını arıyorum. Bugün Nüket Eroğlu'na gittim görüşmek için. Fraksiyonelco2 lazer düşünüyordum o sadece ciltte kalan yoğun sivilce izlerini gideriyormuş benim izlerim belli belirsiz onu yaptırmamın mantıklı bir yönü yok. tabi ki cilt bakımı yapalım dedi tekrar roaccutane kullanman lazım dedi ama ben olumlu bakmadım zaten o ilacı kullanırken çok çektim bir daha aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum. Nişanlımın tanıdığı Kadıköy de bir yer açıyor tam detaylı bilmiyorum ama kanını alıp işlemden geçip cilde tekrar enjekte ediliyor böylelikle cilt yenileniyor kırışıklıklar gidiyor ve çitteki sivilcelerde geçiyormuş bununla ilgili araştırmada yaptım yapanlar olmuş memnun kalmışlar olmazsa bu yöntemi denemeyi düşünüyorum artık sivilceyle uğraşmaktan bıktım umarım bu bir çözüm olur.
30 yasima girecegim hala sivilcelerle ugrasiyorum roccutune tarzi ilaclari kullanamiyorum goz kurulugum yuzunden yaptirdigim kan hormon tertleri hep normal cikiyor su aralar ozellikle sivilcelerim iyice azdi heryerim sivilce icinde sirtim yuzum offff bu durumdan cok sıkildim gercekten sivilce icin ise yarayacak bi yontem yokmu su son soylediginiz yontemi arastirdiysaniz yazmanizi bekliyorum

Son düzenleme:
30 yasima girecegim hala sivilcelerle ugrasiyorum roccutune tarzi ilaclari kullanamiyorum goz kurulugum yuzunden yaptirdigim kan hormon tertleri hep normal cikiyor su aralar ozellikle sivilcelerim iyice azdi heryerim sivilce icinde sirtim yuzum offff bu durumdan cok sıkildim gercekten sivilce icin ise yarayacak bi yontem yokmu su son soylediginiz yontemi arastirdiysaniz yazmanizi bekliyorum

evet araştırdım gerçekten etkiliymiş hücreleri yeniliyormuş tabi bunun yanında çok ıvır zıvır yememek ve sinirlenmemekte lazımmış çok mümkün değil bu zamanda bu yaşam şartlarında ama genel olarak nolursa olsun bu sivilce mutluysamda çıkıyor :) ve artık okadar sıkıldımki makyaj yapmak istemediğim halde yüzümdeki kızarıklıklar gitsin diye pudra sürdüğüm çok olmuştur. ben doktorla yüzyüze konuşucam konuştuğum zamanda haber veririm detayları

ben 2defa roacutan kullandım uzun süreli cildim pırıl pırıl olmuştu o dönem ama şu an tekrar sivilcelerle başbaşayım malesef:(

kızlar en son gittiğimde doktor bana salisilik peeleng önerdi bi seans yaptım çok pahalı seansı 100 lira
bunu acaba salisik asit formülünü doktora yazdırıp eczaneden yaptıramazmıyız evde yapardık bilgisi olan varmı ?

kimyasal peeling yaptıran var mı bana bir gzellik merkezinde söylediler de ?

Back
X