Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaş 31 bende nefret ediyorum sivilcelerden.yasminden 6 ay sonra yüzüm daha beter oluyor.roaccutane kullansam mı kullanıp sonsuz kurtulan var mı acaba bu yaşlarda
Konuyu detaylı inceleyenler sivilcelerden ne kadar muzdarip olduğumu bilirler:) çok ucuz ve zahmetsiz bir yol buldum.inşallah nazar değmez:)
watsons'dan kendi ürünleri olan kil maskesi aldım. hafta 2 kere akşamları sivilceli bölgeye sürüyorum. sabaha kadar yıkamıyorum. bir de kullandığım kozmetik ürünlerini değiştirdim. flor mar kullanıyordum. şimdi lancome kullanıyorum.amacım marka övmek ya da yermek değil. kişiden kişiye farklılık gösterir her ürün, biliyorum. ama kil maskesini deneyin derim. 1 aydır kullanıyorum. yüzümde bir sivilce bile çıkmadı. daha doğrusu çıkmak istiyor ama kil maskesini sürünce geçiyor:)
Eki Görüntüle 383921
bu resimde ahududulusu var.. ben sadesini kullanmıştım... lacivert kutulu olanı
mrb arkadaşlar benm gibi 25 yaş üstü olup sivilceden muzdarip olan varmı aranızda sebebi bulup onun üzerinde yoğunlaşmak gerekiyo sanırım sişvilceyle mücadele mantıksız çğnkü siz yokediyosunuz o tekrar çıkıyo
30 yasima girecegim hala sivilcelerle ugrasiyorum roccutune tarzi ilaclari kullanamiyorum goz kurulugum yuzunden yaptirdigim kan hormon tertleri hep normal cikiyor su aralar ozellikle sivilcelerim iyice azdi heryerim sivilce icinde sirtim yuzum offff bu durumdan cok sıkildim gercekten sivilce icin ise yarayacak bi yontem yokmu su son soylediginiz yontemi arastirdiysaniz yazmanizi bekliyorumBen 6 yıl önce 6 ay roaccutane kullandım. Tabi derim kurudu sürekli nemlendiricilerle gezmeye başladım cildim baya kurudu sivilcelerde biraz azalma vardı ben çok ümitlerle kullanmıştım onu biraz düzelir gibi oldu 6 ay dolunca bıraktım o ara biraz düzelmişti tamamen birkaç ayda gider diye düşünüyordum fakat onunda iyi bir çözüm olduğunu düşünmüyorum yine çıktı ve ben yine sivilcelerle mücadelenin yollarını arıyorum. Bugün Nüket Eroğlu'na gittim görüşmek için. Fraksiyonelco2 lazer düşünüyordum o sadece ciltte kalan yoğun sivilce izlerini gideriyormuş benim izlerim belli belirsiz onu yaptırmamın mantıklı bir yönü yok. tabi ki cilt bakımı yapalım dedi tekrar roaccutane kullanman lazım dedi ama ben olumlu bakmadım zaten o ilacı kullanırken çok çektim bir daha aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum. Nişanlımın tanıdığı Kadıköy de bir yer açıyor tam detaylı bilmiyorum ama kanını alıp işlemden geçip cilde tekrar enjekte ediliyor böylelikle cilt yenileniyor kırışıklıklar gidiyor ve çitteki sivilcelerde geçiyormuş bununla ilgili araştırmada yaptım yapanlar olmuş memnun kalmışlar olmazsa bu yöntemi denemeyi düşünüyorum artık sivilceyle uğraşmaktan bıktım umarım bu bir çözüm olur.
30 yasima girecegim hala sivilcelerle ugrasiyorum roccutune tarzi ilaclari kullanamiyorum goz kurulugum yuzunden yaptirdigim kan hormon tertleri hep normal cikiyor su aralar ozellikle sivilcelerim iyice azdi heryerim sivilce icinde sirtim yuzum offff bu durumdan cok sıkildim gercekten sivilce icin ise yarayacak bi yontem yokmu su son soylediginiz yontemi arastirdiysaniz yazmanizi bekliyorum
kimyasal peeling yaptıran var mı bana bir gzellik merkezinde söylediler de ?
ben yaptırdım canım daha ilk seansım pek bi değişiklik yok gibi ama ilk senasta çok şey beklememi söylediler bakalım 4.de 2.seansım var burdan bilgilendiririm![]()
canım bilgilendirirsen sevinirim düşnüorum da