Sivilceli Ciltler 25 yaş üstü olup halen sivilce sorunu olanlar deneyimlerimizi paylaşalım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
mrb arkadaşlar benm gibi 25 yaş üstü olup sivilceden muzdarip olan varmı aranızda sebebi bulup onun üzerinde yoğunlaşmak gerekiyo sanırım sişvilceyle mücadele mantıksız çğnkü siz yokediyosunuz o tekrar çıkıyo

Ben varım, adet dönemime yakın cıkar alın bölgemde, sonra gecer. Normalde yoktur, ama cildim biraz yaglı, o sebepten özen gösteriyorum elimden geldigince cilt temizligime. Pek cok ürün kullandım. İçlerinden bana en iyi gelen Neutrogena'nın visible clear-pink grapefruit ürünü. Cildindeki tüm nemi alıp kuru hissettirmiyor da, pesine nemlendirici sürmesen bile gerilme hissi olmuyor.

evet araştırdım gerçekten etkiliymiş hücreleri yeniliyormuş tabi bunun yanında çok ıvır zıvır yememek ve sinirlenmemekte lazımmış çok mümkün değil bu zamanda bu yaşam şartlarında ama genel olarak nolursa olsun bu sivilce mutluysamda çıkıyor :) ve artık okadar sıkıldımki makyaj yapmak istemediğim halde yüzümdeki kızarıklıklar gitsin diye pudra sürdüğüm çok olmuştur. ben doktorla yüzyüze konuşucam konuştuğum zamanda haber veririm detayları

Stressiz bi hayat cok zor malesef :(( merakla sizden gelismeleri bekliyorum bu arada sirtim mayin tarlasina donmus bir vaziyette ve bu sivilceler icin bisey yapamamak cok canimi sikiyor offf bi suru yeni sivilce izim oldu nasil gececek bilemiyorum tca peling yuksek olanindan mi alip sursem bilemiyorum

26 yaşındayım sanki yeni ergenlk geçiriyorum 2 aydır suratımndakı sivilcelerden kurtulamadım loreal nemlendiriciler kullanıyodum bıraktım acaba krem çok mu yağlı die.şimdi este louder day wear kullanmaya başladım.makyajda yapmıyrm ama geçmekte bilmiyrlar valla delircm:37::37::37:

burda kk forumda medikil denen bi üründen bahsediliyordu bende aldım vede kullanmaya başladım ben vücüt için aldım ama yüzümede sürüyorum eğer etkisini görürsem sizlerle paylaşırım

güneş koruyucu ne kullanıyosunuz kızlar transparan güneş koruyucular varmış hemen emiliyomuş o aklımdan geçiyo

güneş koruyucu ne kullanıyosunuz kızlar transparan güneş koruyucular varmış hemen emiliyomuş o aklımdan geçiyo

merhaba canım

öncelikle seni çok iyi anladığımı söylemek istiyorum bende aynı dertten kurtulamıyorum.seninde kullandığın antibiyotikten bende kullandım süperdi herşey gözenekler gitti saçlarım yağlanmadı falan ama bıraktıktan 3-6 ay sonra tekrar gözenekler eski halini aldı.eskisi kadar olmasada yine sivilce çıkıyor ama idare etmeye çalışıyorum.Bugün yine neden ya neden diye araştırma yaptım yediklerimiz içtiklerimiz deli olucam bir neden bulamamaktan.
Kader deyip alışmalı mıyız sivilcesiz günümüz geçmiyecek mi anlayamıyorum.

bence sivilce kader değil ama türkiyedeki doktorlar bu konuda yetersin..özeldekiler bile sadece para alıp gönderiyorlar..çoğu doktor neden geldiğini bile incelemeden belirli 2 krem yazıp gönderiyorlar..ben çok bunladım bu işten gerçekten yüzüm çok kötü ve evliyim çok sıkıntı yapıyorum çok :(((

bende 26 yaşındayım ve sivilceliyim üstelik bşyde kullanamıyorum çünkü 9 aylık bebeğim var ve emziriyorum.hiç bşy yapmadan beklemek okadar kötüki :5:hamileyken başladı sivilceler,doğumdan sonra iyice arttı şuan yüzüm berbat halde.üstelik çukurda bırakıyo sivilceler.9 ay hamilelik artı bebeğimde 9 aylık oldu toplam 18 aydır hergün sivilcelerimi düşünüyorum hep aynanın karşısındayım ve ağlıyorum allahım başka dert vermesinde sanırım kafayı sıyırmak üzereyim sivilceler yüzünden:14:

arkadaşlar en son olarak gümüş suyunu kullanmayı düşünüyorum aramızda kullanan varmı ?

32 yaşındayım hala sivilceleniyorum. Ergenlikten bu yana bitmedi gitti. Roaccutane kullanıyorum 3-4 ay sonra iki yıl tertemiz ama her Roaccutane kullanımı sonunda iki yılda bir tekrarlıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar en son dr tüylenme için lazere gittiğim dr um aldactane verdi hem tüylerime faydası oldu hemde sivilce çıkmıyo gerçekten artık onun yanında eczacıdan istettğm bi krem vardı onunda kurutmaya faydası oldu şu an hiç yeni çıkan sivilcem yok yeniler çıkmıyo eskiler de nerdeyse bitti diywebilirim roacutan a tekrar dönmediğim için çok mutluyum umudumu kesmiştim artık ama kesinlikle hormonal bi ilça kullanmanız gerekiyo aldactone süper .

kızlar en son dr tüylenme için lazere gittiğim dr um aldactane verdi hem tüylerime faydası oldu hemde sivilce çıkmıyo gerçekten artık onun yanında eczacıdan istettğm bi krem vardı onunda kurutmaya faydası oldu şu an hiç yeni çıkan sivilcem yok yeniler çıkmıyo eskiler de nerdeyse bitti diywebilirim roacutan a tekrar dönmediğim için çok mutluyum umudumu kesmiştim artık ama kesinlikle hormonal bi ilça kullanmanız gerekiyo aldactone süper .

25 aşındayım liseden beri uğraşıyorum artık kullandıklarımdn dolayı cildim çok hassaslaştı daha kötü olacak diye çok korkuyorum 2. kez roa... kullanmak istemiyorum bundan 5 sene önce kullanmıştım..1 sene sonra tekrarladığını görünce 2. kez denemek şstemiyorum evliyim bebek istiyorum o yüzden herşeyde kullanamıyorum..hormon ilacı hiç vermedi doktorlar bana belkide ondandır sanırım bu konuda doktorlarda yetersiz..geçmeyecek bence:(((

25 aşındayım liseden beri uğraşıyorum artık kullandıklarımdn dolayı cildim çok hassaslaştı daha kötü olacak diye çok korkuyorum 2. kez roa... kullanmak istemiyorum bundan 5 sene önce kullanmıştım..1 sene sonra tekrarladığını görünce 2. kez denemek şstemiyorum evliyim bebek istiyorum o yüzden herşeyde kullanamıyorum..hormon ilacı hiç vermedi doktorlar bana belkide ondandır sanırım bu konuda doktorlarda yetersiz..geçmeyecek bence:(((

dr lar gerçkten yetrsz alternatf seçenkleri belirlemekte sıkıntı var drlarda .benvce sende hormon ilacı kullanmalsn ama bebek düşnysan olmuyomş buda

ilaçlardan dolayı hormıonlarım bozulmuş ta olabilir..şu anda senin cildin iyileşti mi bende sorun var hala

evet ya sivlce felan çıkmıyo artık .aldactazidnin etkisi büyük yenilerin çıkmamasında sivilcelerimi kurutan ise kullandığım yapma ilaçeczane yapımı.şükürler olsun kurtuldum şimdilik umarım tekrar çıkaz bida roacutane kullanmaya korkuodum açıkçası

Arkadaşlar bu kesinlikle emek isteyen bir iş ben 4 yıldır kurtulamadım ilaçlar kullanarak ama doğal yöntemden 1.5 2 ayda cildim kendine geldi ıspartalı olduğumdan dolayı gül suyunu cildime her gece yatmadan kullandım sürdüm ve uyudum gün içinde aklıma geldikçe sürerim daha sonra haftanın üç günü buhar banyosu yaptım 1 litre suya 2 yemek kaşığı papatya ekleyerek 10 dakika yüzüme buhar yaptım başımı bir tülbentle örterek buhar yapacağım sabah yüzüme aynı oranda doğal sirke ve maden suyunu karıştırıp pamukla sürüp 1 saat sonra yıkadım akşam da buhardan sonra aynı işlemi yaptım bundan geriye kalan 4 günün 3 gününde bal limon maskesi yaptım 1 yemek kaşığı bala yarım yemek kaşığı taze limon suyu ekledim bunu da düzenli olarak uyguladım ve cildim o kadar rahatladı ki yüzümdeki sivilcelerden utanırdım resmen ve arkadaşlar gül suyunun yüzde yüz doğal olmasına dikkat edin ayrıca aynı işlemi art arda tekrarlamayın mesela pazartesi buhar sirke salı bal limon maskesi çarşamba buhar sirke... gibi ama gül suyunu her gece sürün bebek gibi oldu cildim diyebilirim

Arkadaşlar ben lr nin gümüş lü krem ini sipariş verdim

bende 25 yaşındayım halendah bitmek bilemyen beni sinirrrrrrrrrr eden sivilcelerim var aşırı değil ama yinede gözüme çarpıyo ne yaptıysam asla geçmedi bencede sivilceyle mücadale etmek çokda bi işe yaramıyor.çıkan sivilce yine çıkıyor.mucize bulan varsa bizede söylesinde bizde kurtulalım...:KK53::KK53:
Susam yagini önerebilirim cilde cok iyi geliyo

Arkadaslar bence susam yagi kullanin ben cildime sürüyorum ve cok faydasini gördüm eminim sizede faydali olacak

Back
X