- 8 Şubat 2019
- 162
- 102
- 53
- 30
- Konu Sahibi hayalpirist
-
Merhaba böyle bir karar almış olmanız bile çok güzel..ben de evlendikten sonra okudum,17 de evlendim,3 yıl sonra okumaya karar verdim,sınava girdim alt yapım iyi olduğu için sınavdan önce birkaç deneme çözdüm sadece ve sınavda 430 küsür puanla okul öncesi öğretmenliğine yerleştim üstten de ders alarak 3 yılda mezun oldum,yani fazlasıyla inekMerhaba arkadaşlar k.k çok şey öğrendim ona istinaden sizlere bir sorum olucak üniversite sınavına hazırlanıyorum 24 yaşındayım bir kızım var üniversiteyi kazanırsam yaş 25 olucak korkmuyor değilim açıkçası kendimden yaşça küçüklerle nasıl olur gibisinden cevrenizde belirli bir yaştan sonra okuyup güzel şeyler başaran insanlar yada sizlerden örnekler var mı bunları benimle paylasirsaniz çok mutlu olurum teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimMerhaba böyle bir karar almış olmanız bile çok güzel..ben de evlendikten sonra okudum,17 de evlendim,3 yıl sonra okumaya karar verdim,sınava girdim alt yapım iyi olduğu için sınavdan önce birkaç deneme çözdüm sadece ve sınavda 430 küsür puanla okul öncesi öğretmenliğine yerleştim üstten de ders alarak 3 yılda mezun oldum,yani fazlasıyla inekbi öğrenciydim açıkçası :) çocuk da yoktu,okudum mezun oldum sınava girdim,KPSS den 82 aldım o esnada hamile de kaldım çocuklarım doğduğunda atanmamıştım henüz ve çok korktum ya atanamazsam diye,Allahtan nasip oldu ve şuan görevdeyim...İsteyince yapılmayacak hiçbir şey yok yeter ki gayret edin ve pes etmeyin...Üniversite ortamında da çok abest durmuyorsunuz emin olun,benle onlar arasında 2-3 yaş vardı ama benden çok büyükler de vardı,2. Üniversite niyetine okuyan da vardı kazanamamış yıllardan sonra kazanıp gelenler de vardı...Siz isteğinize odaklanın,bol şans
Umarım emegimize değer ☺üniversite okurken en yakın arkadaşım 30 yaşındaydı ben ise 18-19 idim. birlikte sınavlara hazırlanırdık sonra birlikte okulu bitirdik. şimdi ben de senin gibi hazırlanıp üniversiteye giricem yaşım 22
Hemşirelik istiyorum ama bir yanım bilgisayar mühendisliği diyor ☺Merhaba.Hakkınızda hayırlısı olsun. Ne okumayı düşünüyorsunuz?
özel sektör hemşire asgari maaş alıyor. atanabilirim diyorsan oku. bilgisayar mühendisliğini hiç bilmem. her yerden kapılar kapalı yine de söylemek istedimHemşirelik istiyorum ama bir yanım bilgisayar mühendisliği diyor ☺
Size konumla cevap vereyimMerhaba arkadaşlar k.k çok şey öğrendim ona istinaden sizlere bir sorum olucak üniversite sınavına hazırlanıyorum 24 yaşındayım bir kızım var üniversiteyi kazanırsam yaş 25 olucak korkmuyor değilim açıkçası kendimden yaşça küçüklerle nasıl olur gibisinden cevrenizde belirli bir yaştan sonra okuyup güzel şeyler başaran insanlar yada sizlerden örnekler var mı bunları benimle paylasirsaniz çok mutlu olurum teşekkür ederim
Geç değil babam 50 yaşında o da okuyacakMerhaba arkadaşlar k.k çok şey öğrendim ona istinaden sizlere bir sorum olucak üniversite sınavına hazırlanıyorum 24 yaşındayım bir kızım var üniversiteyi kazanırsam yaş 25 olucak korkmuyor değilim açıkçası kendimden yaşça küçüklerle nasıl olur gibisinden cevrenizde belirli bir yaştan sonra okuyup güzel şeyler başaran insanlar yada sizlerden örnekler var mı bunları benimle paylasirsaniz çok mutlu olurum teşekkür ederim
Maşallah demeden geçmek istemiyorum azminize basariniza hayran kalmamak elde değil umarım bende başarabilirm çok teşekkür ederimSize konumla cevap vereyim
Kızım için 2.üniversite ve 33 yaşındaki ablanızdan gençlere ..
Merhaba arkadaşlar, 33 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum. 6.5 yaşında otizm ve cerablal palsy tanısı ile %87 oranında engelli bir kızım var. Yaklaşık 5 yıldır gece gündüz maddi manevi herşeyimi ona göre ayarlamaya çalıştım. Yaş büyüdükçe problemleri büyüyor ve rehabilasyonda geçirdiği zamanlar...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?