25 yaşındayım yüzme bilmiyorum :(

canan124

Rabbim sen büyüksün
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
227
30
53
Ankara
kızlar bu yaşıma geldim bir yüzmeyi öğrenemedim sizce bu yaştan sonra yüzme kursuna gitsem öğrenebilirmiyim çok üzülüyorum arkadaşlarım olimpik havuzlarda yüzerken ben ayağımı sokuyorum psikolojim bozuldu geç yaşta yüzme öğrenen var mı aramızda bana yardım edin yapabilirmiyim birda ankarada bildiğiniz güzel kurs varmıdır:(

Benim kaynimda bilmiyordu 27 yasinda sanirim kendisi.uzun boylu oldugu halde diz boyunu gecemiyordu denizde.bir ara havuza gitti ilerleme var simdi yuzmeyi biraz biraz ogrenmisti.
Bence 25 cok gec degil.ama once kendiniz inanmalisiniz basaricam diye.gerisi kolay
Bu arada unutmayin ogrenmenin yasi yoktur...

32 yaşındayım bende bilmiyorum
kardeşim ve eşi hoca tutmuşlar öğrenmek için
kardeşim öğrenmek üzereymiş ama eşi malesef
panik olmazsan korkmazsan öğreniliyormuş

canım hiç moralını bozma bi yüzme antrenörü olarak soluyorum tabiki öğrenebilirsin arkadaşım 26 yasında ogrendı ve tum yüzme stıllerını bılıyor hiçbisey için geç kalmadın ben ankarada degılım ama mutlaka ozel kurslar vardır.

kızlar bu yaşıma geldim bir yüzmeyi öğrenemedim sizce bu yaştan sonra yüzme kursuna gitsem öğrenebilirmiyim çok üzülüyorum arkadaşlarım olimpik havuzlarda yüzerken ben ayağımı sokuyorum psikolojim bozuldu geç yaşta yüzme öğrenen var mı aramızda bana yardım edin yapabilirmiyim birda ankarada bildiğiniz güzel kurs varmıdır:KK43:
Deniz kenarında 10 yıl yaşadım 28 yaşındayım bende bilmiyorum :) Çok istiyorsan kursa git öğren içinde kalmasın ama seni bunaltacak kadar da önemli birşey değil.

kızlar bu yaşıma geldim bir yüzmeyi öğrenemedim sizce bu yaştan sonra yüzme kursuna gitsem öğrenebilirmiyim çok üzülüyorum arkadaşlarım olimpik havuzlarda yüzerken ben ayağımı sokuyorum psikolojim bozuldu geç yaşta yüzme öğrenen var mı aramızda bana yardım edin yapabilirmiyim birda ankarada bildiğiniz güzel kurs varmıdır:KK43:

var cnm yenimahalle hacı sabancı yüzme havuzu . özel ders veriyorlar 5 saat. ayrı zamanlarda 1 er saat. 175 tl idi sanırsam. çokta gidip öğrenen var benim oğlan gitti. şimdi cayır cayır yüzüyor.

bu arada 31 yaşımdayım bende bilmiyorum:KK48:

Sadece biraz cesaret edersen kursa falan gitmene gerek kalmaz bence :) Ben sanrım 17 yaşındayken ablam beni havuza itti yüzeceksin dedi ben aşırı korkuyordum :D boğuluyordum geldi çıkrdı beni sudan sonra dedim ulan herkes yüzüyorda ben nasıl yüzemiyrum diye hırs yaptım erdeğe gittiydik o arada boyumu 3 e 4 e katlayan yerlerde attım kendimi suya o gün bugündür yüzüyorum :D zora gelince oluyor kendini zorla :)

yüzmek çok kolay ve zevkli tabiiki öğrenebilirsin;)

Ben 30 yaşından sonra öğrendim .Öğrenmenin yaşı yok

ben de 24 yaşındayım bilmiyorum sanıyodum meğer korktuğumdan yüzemiyormuşum
güvendiğin biriyle ayakların yere değen bi yerde önce sırt üstü su üstünde kalmaya çalışmalısın bence :)

25 yaşındayım, ben de bilmiyorum :KK48:
Bu sene yüzme kursuna gitmeye karar verdim, bende su korkusu var bi de, totom suyun üstünde durmuyor bi türlü. :KK53:

Çocukluğun denizli bir yerde geçseydi kendin öğrenirdin..

25 değil 50 yaş için bile geç değil.

Sen geç olduğunu düşündükçe erteleyeceksin.

bende 29 yaşından sonra öğrendim tsyd kesinlikle tavsiye ederim şu an olimpik havuzda 2.5 km yüzüyorum

24 yaşındayım 1 hafta oldu yüzme dersine başlayalı daha 2. derste bile gelişme hissediyorum, bence olmaz diye bir şey yok denemelisin :KK66:

Back
X