• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yıldır süren şiddet ve aldatma

ferda92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
5
2
1
33
Merhaba,
25 yaşındayım.
Geçtiğimiz günlerde yaşadığım bir olayı herkesle paylaşmak istiyorum.

İşimden erken çıkmıştım ve saat 15:45 gibi evimde olup evden çalışmaya devam edecektim.
Sokak kapısını açtım ardından daire kapısına gelince içeriden bazı sesler duymaya başladım. Durumu anladım ve zile bastım. Babam "kim o?" dedi bende adımı söyledim. Bana "bekle" dedi. Bende bekledim ama aradan zaman geçince, kapıyı anahtarım ile açtım. Babam mutfagın önünde su içiyordu.
"ne yapıyorsun bu saatte evde?" dedim. "Dükkana sığmayan malları getiriyorum" dedi. Tamam dedim. O lavaboya gitti.. Odasının kapısı kapalıydı. Bende kapıyı açtım ve içeride bir el gördüm. "Kimsin sen çık dışarı" dedim ve el geri kaçtı. Babam lavabodan apartopar geldi. Bende "içeride kim varsa söyle çıksın dışarı" dedim. O da içerideki kadının ismini söyledi ve çık dedi. Kadın önce çıkamadı sonra korkuyla odadan cıktı ve kaçıp gitti. Yüzünü o kadar ne hatırlıyorum ki. Babam gayet pişkin bir şekilde "ben dükkana gidiyorum birkaç koli daha getireceğim" dedi ve evden çıktı. Ben şok oldum tabiki. Hemen evde ne kadar koli varsa kapının önüne attım.
Eve getirdiği koliler de normal koliler değildi: tuz ruhu, kezzap, çamaşır suyu gibi maddeleri içeren kolilerdi. Ardından evden cıktım ve onun dukkanına dogru koşmaya başladım. Evin anahtarlarını istedim ve bir daha gelme bu eve dedim.

Anahtarları verdi. Tüm bu olaylar yaşanırken annem yazlıkta. Annem de bende babamın başka kadınlarla olduğunu biliyorduk ama annem hayatta kimsesi kalmadığından ve boşanırsa babamın beraber olacağı kadınların daha iyi bir hayat yaşamasını istemediği için boşanmıyordu. Ama benim bu sahneyi görmem kafamdaki tüm acıma, vicdan ve anlayışlı olma duygularını yok etti. Akşam babam yazlıga gitmiş kapıya dayanmıs. Bende anneme olayı anlattıgım için onu içeri almamasını söyledim. Almamış.. Ama babam rezillik cıkarmıs ve annem de almak zorunda kalmış.

Buraya yazma sebebim asıl şimdi başlıyor. Dün gece işten cıkıp saat 22:00'a doğru eve geliyordum. Annem de yazlıktan donmustu. İstanbul'daki evimize gelmişti. Ben yokuşu inerken arkamdan babam ismimi oldukca tatlı bir ses tonuyla soyleyip "annene soyle beni içeri alsın" dedi. Ben çılgına dondum. Yüzünü bile görmek istemediğim bu adam bana şimdi böyle birşey soyluyordu. Sokakta kavga ettik ve bana vurdu. Bende ona vurdum ve eve girdim. Babam ise bütün apartmanın zillerine basıp herkesi rahatsız edip kapıyı zorla bize actırdı. Eve girdi ve yazlıgın anahtarını istedi. Bibloları ve herseyi fırlattı attı. Anneme ve bana vurdu, annemin gozlugunu kırdı. Ben sinir krizi gecirdim ve kendimi sokaga attım. 183ü aradım agladım. Nefes alamadım. Sonra bir arkadasım beni aradı ve yanıma geldi. Karakola gidip zabıt tutturmak istedim ama karakolun onunde cok kötü bir kitle vardı ve saat aksam 1e yaklasıyordu. Arkadasım beni ikna edip eve goturdu. Babam onca iğrencliğine ragmen evde odasında yatıyordu.

Bu benim 25 yıllık hikayemin o kadar kucuk bir kesiti ki. Paylaşmak istedim.
Bu kişi yaklaşık 15 yıldır tum mal varlıgımızı çarçur edip, su an oturdugumuz evde bizi kiracı yapıp, kirayı ve faturaları odemeyen ve bana ödeten bir insandır.

Bunu paylaşmak istedim.
Sevgiler

Bu adam İstanbul'da kurtuluş sondurakta çavuş kebaçısının karşısında bir temizlik malzemesi dükkanından bozma yerde çalıştığını iddia eden bir insandır. Bilginize

Allah yardimciniz olsun .Anneniz bosanmadigi surece boyle devam eder.Ustelik size hic faydasi yokmus.Aksine zarar veriyor.Cok sey yazardim ama babaniz olunca fazla bir sey diyemedim.Cozum annenizin bosanmasi baska turlu rahat edemezsiniz.

Bu adam İstanbul'da kurtuluş sondurakta çavuş kebaçısının karşısında bir temizlik malzemesi dükkanından bozma yerde çalıştığını iddia eden bir insandır. Bilginize
Neden yaptiniz bunu amac ne simdi

Annenize yazık değil mi? Hâlâ neden katlanıyor? Sizin gibi arkasında duran bir kızı varken hem de..

Ben de bunu anlamıyorum.Çeşitli bahanelerle boşanmayan bi anneniz var ve devamlı aldatıldığı halde boşanmıyo olmak onun sorunu.Siz neden bu mevzuyu şahsileştiriyosunuz ki.Anneniz o adama karşı harekete geçmediği sürece değil adres vermek isterseniz kimliğinin fotosunu koyun, siz de dahil kimse bişey yapamaz.

Konuda her turlu siddet var karakola gidin ikinizde uzaklastirma isteyin ve bosanma surecini baslatin. Annen biran once bosanmali bu adamdan. Baba desen baba degil insan desen insan degil ne diye ayni catida yasamaya devam ediyorsunuz.

Siz kızı olarak şiddet görüyorsunuz
Buna rağmen anneniz paraları başka kadınlar yiyecek diye boşanmıyor öyle mi!?
Sizin yerinizde olsam ikisini de başbaşa bırakıp ayrı eve çıkarım
Yesinler birbirlerini.

Cok tuhaf bir konu.

O kadinlarin daha iyi yasamasini istemedigi icin bosanmamak nedir?
Kimsesi yok ne demek? Sizin anneniz degil mi bu bahsettigimiz? Koskoca kizi var kimsesi yoksa.

Neyse bence siz onunuze bakin siddetten de ailenizden de kurtulun.

Anneniz halinden memnun siz karismayin. Onlar iyi olur siz kotu olursunuz.

Her ne sebeple olursa olsun boyle isyeri belirtmek falan da cok yanlis.

Siz sadece size karsi uygulanan siddete karsi harekete gecin

Size yardim amacli fikrimi yazacaktim, bu mesajinizi gorunce vazgectim. Amaciniz ne anliyamadim boyle teshir etmekle:(

Back
X