250 elektirik faturasi

Ahahahaha
Bir tatilde arkadaşlarımızla alışveriş yaparken ‘yalnız onda eşek gözü gibi logo var’ dedim, aynı bu kurduğun cümleyi söyledi.
Ben de ‘üzerimden reklam yapacaksa, bana ödemesi lazım, ben neden ödeyeyip alayım ki’ demiştim ve her zaman da dikkat ederim monogramlara.
Küçük logo mecbur oluyor bir yerde ama monorgam, hologram, yazı vs asla almam.

Bedenimi alabilirsiniz ruhumu asla tribindeyim

Ben hic sevmem etiketli
O kadar para verip birde ayakli reklamlarini yapacağım. Hic olmaz o is. Onlar bana para versin etiketini gosterip reklam yapacaksam

Iste bu. Ayni kafadayim bire bir yazdim nerdeyse bende
Tek olmadgma sevindm

market posetleri de ayni mantikta para verip elimizde gezdirip reklamini yapiyoruz.

O ampulleri led tasarruflu ile değiştirin, mutlaka duyusuna uygun model vardır.
Valla avizeler cam. Onlarin tozunu almaktan yoruldum. Yeter bu kadar işkence tasarruf da ikinci planda o derece biktim. Ne yapacağımı da bilmiyorum.

Yeni evlenince heveslenip avize aldim simdi topunu kaldırıp pratik seylere dönmek istiyorum. Salonda oturuyoruz cift avize var, her birinde 3er ampul var. Ekonomik ne almalıyım?
3 unu birden yakma zaten. Tek avize yeterse tek tasarfluyu yak yetmiyorsa ikisinden birer tane. Ama tabi goruntu acisindan gene tasarruflu ampul tak bos kalmasjn. Bende hevesle almistim ledi o hevesler

market posetleri de ayni mantikta para verip elimizde gezdirip reklamini yapiyoruz.
Kesinlikle öyle, çok şükür bitti bizde o devir.
Bir insan günde ortalama 1 milyondan fazla reklama maruz kalıyor, biliyor musunuz?

Bu şuan daha çoktur, lisansımda öğrendiğim bir veriydi.
O zaman sosyal medya bu kadar yaygın değildi vs.
Beynimiz, bilinç altımız her ne kadar yasak olsa da bu gizli reklamlarla dolu.

3 unu birden yakma zaten. Tek avize yeterse tek tasarfluyu yak yetmiyorsa ikisinden birer tane. Ama tabi goruntu acisindan gene tasarruflu ampul tak bos kalmasjn. Bende hevesle almistim ledi o hevesler
Yok tek tarafi yakiyoruz diger türlü ev düğün salonuna dönüyor

Ben hic sevmem etiketli
O kadar para verip birde ayakli reklamlarini yapacağım. Hic olmaz o is. Onlar bana para versin etiketini gosterip reklam yapacaksam
ee o zamanda marka almanın anlamı olmuyor ki.ucuz ama kaliteli markasız ürün alır kullanırım.marka alıyorsammm gösteririm valla göze soka soka.aylarca taksitlerini ödüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…