- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
ooo siz direkt suc orgutune uyelikten alinirsinizbenim koca da elektrik mühendisi oda mı mafya oluyor kine diye sordum asılll
Ahahahahabardaklarını atma koy içine evde yaptığın kahveyi .amaç zaten o kağıt bardak .mesela ayakkabı çantada bazıları etiket sevmez ben tam tersi markası görünen üstünde yazan model alırım.O kadar para verdiysem markanın etinden sütünden faydalanmalıyımm
Ben hic sevmem etiketlibardaklarını atma koy içine evde yaptığın kahveyi .amaç zaten o kağıt bardak .mesela ayakkabı çantada bazıları etiket sevmez ben tam tersi markası görünen üstünde yazan model alırım.O kadar para verdiysem markanın etinden sütünden faydalanmalıyımm
Ben de nedense adi tasarruflu ama kendi degil diye biliyordum, öyle kalmış aklımda.Evet, yakar.
Tasarruflu ampuller diğerlerinden 10 birim daha az yakıyor diye okumuştum.
O ampulleri led tasarruflu ile değiştirin, mutlaka duyusuna uygun model vardır.Yeni evlenince heveslenip avize aldim simdi topunu kaldırıp pratik seylere dönmek istiyorum. Salonda oturuyoruz cift avize var, her birinde 3er ampul var. Ekonomik ne almalıyım?
evet simitler cok yakiyor.Yeri gelmisken sormak istiyorum. Eski tip simit florasan lambalar tasarruflu ampullerden cok yakar mi?
Iste bu. Ayni kafadayim bire bir yazdim nerdeyse bendeAhahahaha
Bir tatilde arkadaşlarımızla alışveriş yaparken ‘yalnız onda eşek gözü gibi logo var’ dedim, aynı bu kurduğun cümleyi söyledi.
Ben de ‘üzerimden reklam yapacaksa, bana ödemesi lazım, ben neden ödeyeyip alayım ki’ demiştim ve her zaman da dikkat ederim monogramlara.
Küçük logo mecbur oluyor bir yerde ama monorgam, hologram, yazı vs asla almam.
Bedenimi alabilirsiniz ruhumu asla tribindeyim
market posetleri de ayni mantikta para verip elimizde gezdirip reklamini yapiyoruz.Ahahahaha
Bir tatilde arkadaşlarımızla alışveriş yaparken ‘yalnız onda eşek gözü gibi logo var’ dedim, aynı bu kurduğun cümleyi söyledi.
Ben de ‘üzerimden reklam yapacaksa, bana ödemesi lazım, ben neden ödeyeyip alayım ki’ demiştim ve her zaman da dikkat ederim monogramlara.
Küçük logo mecbur oluyor bir yerde ama monorgam, hologram, yazı vs asla almam.
Bedenimi alabilirsiniz ruhumu asla tribindeyim
İşte sonuç olarak alıyor muyuz, alıyoruz.Iste bu. Ayni kafadayim bire bir yazdim nerdeyse bende
Tek olmadgma sevindm
demet akalinin fendi'si gibi ya da bir marka daha giyiyordu unuttumIste bu. Ayni kafadayim bire bir yazdim nerdeyse bende
Tek olmadgma sevindm
Valla avizeler cam. Onlarin tozunu almaktan yoruldum. Yeter bu kadar işkence tasarruf da ikinci planda o derece biktim. Ne yapacağımı da bilmiyorum.O ampulleri led tasarruflu ile değiştirin, mutlaka duyusuna uygun model vardır.
3 unu birden yakma zaten. Tek avize yeterse tek tasarfluyu yak yetmiyorsa ikisinden birer tane. Ama tabi goruntu acisindan gene tasarruflu ampul tak bos kalmasjn. Bende hevesle almistim ledi o heveslerYeni evlenince heveslenip avize aldim simdi topunu kaldırıp pratik seylere dönmek istiyorum. Salonda oturuyoruz cift avize var, her birinde 3er ampul var. Ekonomik ne almalıyım?
Kesinlikle öyle, çok şükür bitti bizde o devir.market posetleri de ayni mantikta para verip elimizde gezdirip reklamini yapiyoruz.
Ustunde logosu mu varmis giydiginindemet akalinin fendi'si gibi ya da bir marka daha giyiyordu unuttum
Almayın tozValla avizeler cam. Onlarin tozunu almaktan yoruldum. Yeter bu kadar işkence tasarruf da ikinci planda o derece biktim. Ne yapacağımı da bilmiyorum.
Yok tek tarafi yakiyoruz diger türlü ev düğün salonuna dönüyor3 unu birden yakma zaten. Tek avize yeterse tek tasarfluyu yak yetmiyorsa ikisinden birer tane. Ama tabi goruntu acisindan gene tasarruflu ampul tak bos kalmasjn. Bende hevesle almistim ledi o hevesler
ee o zamanda marka almanın anlamı olmuyor ki.ucuz ama kaliteli markasız ürün alır kullanırım.marka alıyorsammm gösteririm valla göze soka soka.aylarca taksitlerini ödüyorummmBen hic sevmem etiketli
O kadar para verip birde ayakli reklamlarini yapacağım. Hic olmaz o is. Onlar bana para versin etiketini gosterip reklam yapacaksam
Almadan olmaz ki ama nasil olcak.İşte sonuç olarak alıyor muyuz, alıyoruz.
O alım eylemini bırakmak lazım ama nerdeee...
koca koca yaziyor genelde onun giydiklerinin ustunde. diyordur tonla para veriyorum gostercem tabiUstunde logosu mu varmis giydiginin
Gözüme nasil takılıyor bir görmezden gelebilsem.. ama avizeden de bıktımAlmayın toz
Benimkiler de cam, bardak şekli gibi.
Bıraktım öyle duruyor, umrumda değil valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?