250 elektirik faturasi

ben beğendim valla senin kocayı bizim eve postalarız otursunlar bizim herifle .ben kızı kapar gelirim yalnız kalpler de gelsin ama kardeşiz artık ne de olsa
Ben diyorum herkese, gelin beklerim diye.
Ama gelen olmuyor işte
Bakıcıları bile elimde tutamadım yahu, 5.günde kaçan var.

Gerçi çok şükür pandemi düzen anlamında yaradı benim bebelere, yatış saatleri belli oldu, o olaya el attım en azından yoksa sabah 7 gece 11 insan dayanmıyordu.

benim kız hala oturuyor talihsiz serüvenler dizisini izliyor netflix de

saka mi.. en sevdigim sey uyku.. hem bebek cok istiyorum hem de uykuyu cok seviyorum. keyfime duskunum uyku anlaminda. baglarim muhtemelen besigine uyurum ben

Allah bana da nasip etsin saglikli hayirli evlat. istiyoruz ama henuz yok.

bu arada konu sahibi yarin donunce soke olacak.
Allah isteyen herkese, tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

İstememeniz için fikir arayışına girerseniz, ben buradayım, 5 saatlik bir seans sonucu gulyabani etkisi yaratabilir
Akshsjsj

saka mi.. en sevdigim sey uyku.. hem bebek cok istiyorum hem de uykuyu cok seviyorum. keyfime duskunum uyku anlaminda. baglarim muhtemelen besigine uyurum ben
Daha arada gece uyanmalarını söylemedim ki
Sabah 7 muhteşem bir saat, arkadaşlarımın çocukları 5buçukta kalkıyor, daha gökte yıldız varken...

Ben de beğenmedim en son alışımda, aşırı şekerli geldi.
Aman o da bir ritüel gibi bir şey oldu, türk kahves içilmeyecekse hadi starbucksa diye, yoksa öldüğümüzden değil.
Gerçi onu bir yaşam biçimi haline getirmiş insanlar da var, kahvaltı falan yapıyorlar.
Bit kadar sandviç dünya para, dişimin kavuğuna yetmez o benim

bu yaşıma dek 3 kere anca gitmişimdir 1 tl verir alırım kahvemi yapar içerim

burada cidden daha guzel starbucks kahveleri. barista da cok fark ediyor. bir de begenmedim dersen burada direkt yenisini yapiyorlar. tr de nasildir bilmem.
Burada da oyle direkt alıyorlar. Ama ben elimde alip genelde acik ortama gittigimden eriniyorum geri goturmeye. Ama baristalar bu ara hic alakasiz insanlar gibi. Eskiden barista belli oluyordu biraz sanatsal is sonucta. Suan normal kafe gibi çoğu baristasi.

Mikrodalga ve kettle yok camasir bulasik kurutma her gun birer kez çalışıyor ütü haftalık 1 saat diyelim tv hep acik firin haftada 4 gün desek ha bi de ekmek yapma makinası gun aşırı
175 tl

Evet granit , teflon, bazı plastikler ve tahta makinaya girmemesi gerekiyor.

bu yaşıma dek 3 kere anca gitmişimdir 1 tl verir alırım kahvemi yapar içerim
Ben her dışarı çıktığımda gidiyordum.
Sebebi şu, çocukla gez gordionda, yedir içir, oyun alanına götür, uyut ve 30 dk uyurken kahve iç, sohbet et.
Değişmez rutinim 4 senedir.
Şimdi de akşam buluşmaları için kahve alıp parkta oturuyorduk, hava soğudu o da kaldı.

Hepsi öğrenci...
Çok üzülüyorum da, part time çalışan öğrenciler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…