- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Ben diyorum herkese, gelin beklerim diye.ben beğendim valla senin kocayı bizim eve postalarız otursunlar bizim herifle .ben kızı kapar gelirim yalnız kalpler de gelsin ama kardeşiz artık ne de olsa
benim kız hala oturuyor talihsiz serüvenler dizisini izliyor netflix deBen diyorum herkese, gelin beklerim diye.
Ama gelen olmuyor işte
Bakıcıları bile elimde tutamadım yahu, 5.günde kaçan var.
Gerçi çok şükür pandemi düzen anlamında yaradı benim bebelere, yatış saatleri belli oldu, o olaya el attım en azından yoksa sabah 7 gece 11 insan dayanmıyordu.
saka mi.. en sevdigim sey uyku.. hem bebek cok istiyorum hem de uykuyu cok seviyorum. keyfime duskunum uyku anlaminda. baglarim muhtemelen besigine uyurum benBen diyorum herkese, gelin beklerim diye.
Ama gelen olmuyor işte
Bakıcıları bile elimde tutamadım yahu, 5.günde kaçan var.
Gerçi çok şükür pandemi düzen anlamında yaradı benim bebelere, yatış saatleri belli oldu, o olaya el attım en azından yoksa sabah 7 gece 11 insan dayanmıyordu.
Allah isteyen herkese, tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...Allah bana da nasip etsin saglikli hayirli evlat. istiyoruz ama henuz yok.
bu arada konu sahibi yarin donunce soke olacak.
Ne diyorsun ya...benim kız hala oturuyor talihsiz serüvenler dizisini izliyor netflix de
gündüz uyudu 3 saat şimdi de oturuyor okul yok nasılsa diyeNe diyorsun ya...
Off büyük çocukları fena etkiledi desene...
Daha arada gece uyanmalarını söylemedim kisaka mi.. en sevdigim sey uyku.. hem bebek cok istiyorum hem de uykuyu cok seviyorum. keyfime duskunum uyku anlaminda. baglarim muhtemelen besigine uyurum ben
bir arkadas vardi cocugum 10 a kadar uyuyor diye sikayet ediyordu. sabah erken cikmam gerekse uyuyor oluyor cikamiyorum diye.Daha arada gece uyanmalarını söylemedim ki
Sabah 7 muhteşem bir saat, arkadaşlarımın çocukları 5buçukta kalkıyor, daha gökte yıldız varken...
Bizim santiye 700 tl geldi gecen ay. tasarruf ne bilemiyoruzAma camasir bulaşık mak aksamlari calistirirdim
Ben de beğenmedim en son alışımda, aşırı şekerli geldi.Pandemi var gitmiyorum valla canim bayadir geçen gün mecbur çıkmak zorunda kaldigim alisveris icn bir iceyim dedim yok yani hic iyi gelmedi.
Bir kere daha denerim gene o kadar kotuyse bir daha gitmem. Ben calisiyorken bozmaya başlamıştı zaten subeleri. Hep ayni bu markaların sonu. Basta guzel sonra sallamiyorlar.
akilli sayac olup olmadigini nasil ogrenebiliriz acaba..Eğer akilli sayaç tarifesinde değilseniz gün ve saat önemli olmuyor.
bu yaşıma dek 3 kere anca gitmişimdir 1 tl verir alırım kahvemi yapar içerimBen de beğenmedim en son alışımda, aşırı şekerli geldi.
Aman o da bir ritüel gibi bir şey oldu, türk kahves içilmeyecekse hadi starbucksa diye, yoksa öldüğümüzden değil.
Gerçi onu bir yaşam biçimi haline getirmiş insanlar da var, kahvaltı falan yapıyorlar.
Bit kadar sandviç dünya para, dişimin kavuğuna yetmez o benim
Burada da oyle direkt alıyorlar. Ama ben elimde alip genelde acik ortama gittigimden eriniyorum geri goturmeye. Ama baristalar bu ara hic alakasiz insanlar gibi. Eskiden barista belli oluyordu biraz sanatsal is sonucta. Suan normal kafe gibi çoğu baristasi.burada cidden daha guzel starbucks kahveleri. barista da cok fark ediyor. bir de begenmedim dersen burada direkt yenisini yapiyorlar. tr de nasildir bilmem.
Mikrodalga ve kettle yok camasir bulasik kurutma her gun birer kez çalışıyor ütü haftalık 1 saat diyelim tv hep acik firin haftada 4 gün desek ha bi de ekmek yapma makinası gun aşırıonlara ben de şaşıyorum pc tablet microdalga kettle yok mu evlerinde öğrenci yok mu banyoyu haftada bir mi yapıyorlar nasıl oluyor çamaşır bulaşık makinelerini kullanmıyorlar mı?günde 2 kere doluyor bizim evde 4 kişiyiz kimse de gelmiyor çamaşırda her gün yıkıyorum
Elektirik faturaaina bak. Tek zamanli mesken ya da uc zamanli mesken yazarakilli sayac olup olmadigini nasil ogrenebiliriz acaba..
Evet ben de bunun bilincindeyim fakat tüm tencerelerim granit olduğu için elde yıkamak zorunda kalıyorum. Zira bulaşık detarjanı kokusu siniyor. Başlarda bilmiyordum yemeklerin hepsi deterjan tadıyordu zor kurtardım. Sonra araştırdım ki makineye girmiyormuş. Tüm granitler aynı mı bilmiyorum ama
Ben her dışarı çıktığımda gidiyordum.bu yaşıma dek 3 kere anca gitmişimdir 1 tl verir alırım kahvemi yapar içerim
o zengünn ülkelerde yaşıyor <türkiye de değil kiElektirik faturaaina bak. Tek zamanli mesken ya da uc zamanli mesken yazar
Hepsi öğrenci...Burada da oyle direkt alıyorlar. Ama ben elimde alip genelde acik ortama gittigimden eriniyorum geri goturmeye. Ama baristalar bu ara hic alakasiz insanlar gibi. Eskiden barista belli oluyordu biraz sanatsal is sonucta. Suan normal kafe gibi çoğu baristasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?