- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Istanbulda yasiyorum2500 lirayla da gecinemiyorsaniz artık
Satmayın, kredi kartlarınız dikkat edin. İki sene çabuk geçer inş. Bu hastalık insanları mahvettiHanimlar faturalari cikarsan elimde kalan para bu.bunun icinde mutfak ve benzin de var.normalde 5500 maasim ama sacma sapan acildim malesef 3000 e yakim kredi oduyorum.2 yil var bitmesinearabayi satamam sat demeyin ise gidemem o zaman.evi satsam diyorum sonra 2 yil borc icin ev satilir mi dayan diyorum.bi akil verin
Abartmıyor musunuz? Hele evi satmak falan garip yani. İnsanlar o para ile aile geçindiriyor.Hanimlar faturalari cikarsan elimde kalan para bu.bunun icinde mutfak ve benzin de var.normalde 5500 maasim ama sacma sapan acildim malesef 3000 e yakim kredi oduyorum.2 yil var bitmesinearabayi satamam sat demeyin ise gidemem o zaman.evi satsam diyorum sonra 2 yil borc icin ev satilir mi dayan diyorum.bi akil verin
ben de yaşadım, hem de elime geçen para bundan çok daha azdı,alışveriş kozmetik vs masrafları kısın benceIstanbulda yasiyorum
Hanimlar faturalari cikarsan elimde kalan para bu.bunun icinde mutfak ve benzin de var.normalde 5500 maasim ama sacma sapan acildim malesef 3000 e yakim kredi oduyorum.2 yil var bitmesinearabayi satamam sat demeyin ise gidemem o zaman.evi satsam diyorum sonra 2 yil borc icin ev satilir mi dayan diyorum.bi akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?