2500 tl ye gecinmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Hanimlar faturalari cikarsan elimde kalan para bu.bunun icinde mutfak ve benzin de var.normalde 5500 maasim ama sacma sapan acildim malesef 3000 e yakim kredi oduyorum.2 yil var bitmesinearabayi satamam sat demeyin ise gidemem o zaman.evi satsam diyorum sonra 2 yil borc icin ev satilir mi dayan diyorum.bi akil verin
Guncelleme:hanomlar tesekkur ediyorum.yani gereksiz kalemleri kismaya karar verdim.cok yanlis yaptigim seyler oldugunu gordum.tesekkurler

Son düzenleme:
2 yıl borç için ev asla satılmaz. Öncelikle gereksiz giyim kozmetik gibi kalemleri azaltın.

Aylık mutlaka liste yapın nereye ne gidiyor bilin.

Mutfak alışverişi için ayrıca liste yapın. Çünkü genelde listesiz alışverişte gereksiz çok şey alınabiliyor. Birazcık dikkat ederseniz emin olun bütçeniz rahatlar

Satmayın, kredi kartlarınız dikkat edin. İki sene çabuk geçer inş. Bu hastalık insanları mahvetti

Abartmıyor musunuz? Hele evi satmak falan garip yani. İnsanlar o para ile aile geçindiriyor.

Sakın satmayın evi. Yatırım böyle bir borç için satılmaz. Evi satmak kolay, geri almak zor. Sizin civarınizda bir maaş ile 5500 kredi ödedik, geçen hafta bitti. Eşim de işten çıkmıştı, geçinmesi kirası ile eksiye de girsek bitirdik bir şekilde. Biraz sıkın dişinizi, alabiliyorsaniz ek görev vs alin, biter

Kuzum harcamalarini dusun mutlaka farkinda olmadan fazla aciliyorsun tamam herkesin standardi farklidir ama inan genilebilecek bir miktar elinde kalan

Ben de yeni yalnız yaşamaya başladım. Aylık kişisel giderlerim ve mutfak için 1500 TL Çok rahat yeter diye düşünüyordum tek kişiye. Yanlış mı düşünmüşüm ya, sizi görünce korkmadım değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…