- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ben de yeni açılmış olması ve yürüyerek 1 sitenin ulaşamamasına güvenerek gittim.hayat inanilmaz pahali
ben hic gidemiyorum ya su sureclerde,inanilmaz kuyruk var,asiri kalabalik,kurallara vs asla dikkat edilmiyor deli gibi saldiriyor insanlar.
2500 liraya ne tatili yapmayin yok tatil falanBiraz keyfi harcamalarınız var sanırım. Kısamıyorsanız bile son raddeye gelince arabayı küçültürsünüz. Ev satılmaz 2 yıl kafede bişeyler içmek için (misalen yazıyorum). İdare edin bir süre. Açıldığınız yerde mini destek kredileri alın. Birkaç ay idare etsin. Tatili falan biraz hesaplı yerde yapmaya bakın.
Evet2500 TL maaş alan insanlar nasıl geçiniyor geçinirsiniz elbette
Bekar mısınız yalnız mı yaşıyorsunuz?
Evet birileri hayatta kaliyor iste napsinlar. Cok iyi yapmissin uygun seyleri almakla. Ben camasir suyu sabun falan almaya gidiyorum gercekten piyasanin cok asagisina fiyatlar var. Dun cikolata alayim diye ugradim cocuklara vermelik ama kapidan giremedim bile o derece doluydu. Ben sanirim varos mahallelerde cok dolandigimdan bulten indirimlerini kapida bekleyen teyzelerle ayni marketi paylasiyorum ahahahhaBen de yeni açılmış olması ve yürüyerek 1 sitenin ulaşamamasına güvenerek gittim.
Aynı anda 3 kişi falandık koca markette, zaten aşırı tutulacağını sanmıyorum ama en yakın market iki km ötedeyken, şimdi 100 metre gibi bir mesafe olunca gözüm dönmüş gibi saldırdım.
Acil şeyler için kullanılır herhalde, genel olarak diye düşünüyorum.
Ben belki belli markalardan aldım evet ama alım gücü olmayan insanların ‘ölmeden yaşayabilmek’ adına böyle uygun marketlerin olması beni sevindirdi.
14 tl ye masa örtüsü aldım yahu, malum koronadan sadece piknik için çıkıyoruz, güzelim örtüler heba olmasın dedim
Hanimlar faturalari cikarsan elimde kalan para bu.bunun icinde mutfak ve benzin de var.normalde 5500 maasim ama sacma sapan acildim malesef 3000 e yakim kredi oduyorum.2 yil var bitmesinearabayi satamam sat demeyin ise gidemem o zaman.evi satsam diyorum sonra 2 yil borc icin ev satilir mi dayan diyorum.bi akil verin
Tek mi yasıyorsun yoksa ailen varmı?Nasil mesela?ya markete gittim aldigim bi sey yok 80 tl.bir gunde yedim aldiklarimine yiyeyim de yetsin mesela.ya sadece mutfak 1000 e yakin tutuyo.nasil altin biriktireyim.
Halbuki Ankara’da bayağı iki üç sokakta bir var artık ve çok yoğunluk olmuyor.Evet birileri hayatta kaliyor iste napsinlar. Cok iyi yapmissin uygun seyleri almakla. Ben camasir suyu sabun falan almaya gidiyorum gercekten piyasanin cok asagisina fiyatlar var. Dun cikolata alayim diye ugradim cocuklara vermelik ama kapidan giremedim bile o derece doluydu. Ben sanirim varos mahallelerde cok dolandigimdan bulten indirimlerini kapida bekleyen teyzelerle ayni marketi paylasiyorum ahahahha
Ben belki belli markalardan aldım evet ama alım gücü olmayan insanların ‘ölmeden yaşayabilmek’ adına böyle uygun marketlerin olması beni sevindirdi.
Hanimlar faturalari cikarsan elimde kalan para bu.bunun icinde mutfak ve benzin de var.normalde 5500 maasim ama sacma sapan acildim malesef 3000 e yakim kredi oduyorum.2 yil var bitmesinearabayi satamam sat demeyin ise gidemem o zaman.evi satsam diyorum sonra 2 yil borc icin ev satilir mi dayan diyorum.bi akil verin
Bekarsanız daha kolay yani. Sıkın dişinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?