- 29 Nisan 2020
- 2.169
- 4.155
- 133
- Konu Sahibi Dindirella
-
Nasil mesela?ya markete gittim aldigim bi sey yok 80 tl.bir gunde yedim aldiklarimiÜzerine Altın yapar birikim yaparım2500 lira ile çok rahat gecinirim Kafe Restorant tarzı yerler de zaman geçirmem, Kuaföre sadece acil ihtiyac için harcanırsa mis gibi geçinilir. Gereksiz bir sürü harcama yapıp farkında olmaya bilirsin
Yetmiyor malesef.iki parca kiyafet alayim desen dunya para.mutfak ayri masraf.disari cikmayi saymiyorum bileBen de yeni yalnız yaşamaya başladım. Aylık kişisel giderlerim ve mutfak için 1500 TL Çok rahat yeter diye düşünüyordum tek kişiye. Yanlış mı düşünmüşüm ya, sizi görünce korkmadım değil
Yani cafe ve kıyafet için de ev satmak mantıklı değil ama yine de siz bilirsinizYetmiyor malesef.iki parca kiyafet alayim desen dunya para.mutfak ayri masraf.disari cikmayi saymiyorum bile
IcmiyorumSigarayı bırakın.
Yo elbette degil borc icin dedim benYani cafe ve kıyafet için de ev satmak mantıklı değil ama yine de siz bilirsiniz
Mesela mutfak masrafınız aylık ne kadar ?Yetmiyor malesef.iki parca kiyafet alayim desen dunya para.mutfak ayri masraf.disari cikmayi saymiyorum bile
1000 tl civariMesela mutfak masrafınız aylık ne kadar ?
Ona ben de sasiriyorum nasil yapiyorlar diye. Asgari ucretle altin biriktirenler var yahu? Bimden peynir Yumurta makarna alip oyle beslenilmesi lazimNasil mesela?ya markete gittim aldigim bi sey yok 80 tl.bir gunde yedim aldiklarimine yiyeyim de yetsin mesela.ya sadece mutfak 1000 e yakin tutuyo.nasil altin biriktireyim.
Evimin dibine geçen hafta a101 açıldı, bim de geliyor tadilatta.Ona ben de sasiriyorum nasil yapiyorlar diye. Asgari ucretle altin biriktirenler var yahu? Bimden peynir Yumurta makarna alip oyle beslenilmesi lazim
Evimin dibine geçen hafta a101 açıldı, bim de geliyor tadilatta.
Hayatımda ilk defa dün ne varmış diye gittim, aldığım markaların ürünlerini görünce doldurdum sepeti.
Tabi her marka yok ama kullandığım şeylerden bulabildim ve 2 market arabası ürüne 380 tl gibi bir civar ödedim.
Müdavim olduğum markette olsam bin tlyi geçmişti.
Artık favori yerim a101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?