Doğru her işte öyle ben çalışırım,yükselirim olmuyor. Hem iş gereği hem kimi vicdansızlar ve torpilliler yüzünden.
İstanbul'daki meslek edindirme kursları ben iş edindirme garantili diye duymuştum.. Yani kimileri bazı firmalrla falan anlaşmalı oluyormuş. Sen orda başarılı olur, kendini gösterirsen çevre yaparsan kurs bitimi neden iş bulmayasın ki. Ailen okumanı sorun etmeyecekse oku arkadaşım, 4 yıl uzun gelirse dediğim gibi 2 yıllık bölümlere bak.
Allah yolunu açık etsin bu arada. Umarım herşey gönlünce olur...
Okumak, yanına da birşeyler katmak yani dil öğrenmek, başka kurslara gitmek mi zor geliyor..
Sen bu saatten sonra işe yaramaz diye düşünüp zor geliyorsa hata ediyorsun... Ama ders çalışmak zor geliyor dersen birşey diyemem...
açık açık yazabilirmisin ne mezunusun? ne mesleği edindirme kursuna gidiyosun? ne okumak istiyorsun?
bence okumanın yaşı olmaz ben üniversitedeyken 45 yaşında bir ablamız vardı evet doğru duydun 45 yaşında bizimle birlikte okudu annemiz yaşındaydı ve tüm sınıfın annesiydi resmen bil bakalım ne oldu bölüm birincisi olarak mezun oldu üniversiteden 25 yaş gayet genç bir yaş bencekaydirigubbakcemile5
ben 29 yasindayim okumak istiyorum
sagolsun konu sahibi hevesimi iyice kirdi
sen 25'i dert yapiyorsan ben hic dusunmeyim o zaman.. offff
Oku tabii yavrum....Bu yıl ben bile açıköğretime başlıycam...Oğlumla birlikte bitiririz artık Allah ömür verirse...yaş 46 bu arada...heryıl boyama kursuydu,takı kursuydu,kuaför kursuydu artık ismekte kurs kalmadı bu yıl Allah nasip ederse açıktan üniversite okumak istiyorum...Hiç düşünme harekete geç...
iyi bölümlerde yas ortalaması 25 oluyor zaten ,,
helal olsun ne denir başka...ama o yaşa kadar iyi kötü kendini kurtarmış ya da kurtarmasına gerek kalmamıştır çok çekmiş falan olabilir ama o yaşa kadar ailesi destek olmamıştır sanırım...
canım abla evliydi kocaman oğlu vardı eşi vardı ama inan bence senin için daha kolay daha fazla hırs yap 40 yaşına kadar öğretmen olabilirsin oku 4 yıl yaş 29 olur çok mu atandım de hadi 30 olsun 5 senede güzel bir mesleğin oldu hırs yap kendine :lepi:
Bak canım madem ailen de parayı sorun etmiyor git bi psikola ne var bundahayır canım okumak zor gelmiyor bilakis çok mutlu olurum hele ki istediğim bölüm olsa ki o imkansız tekrar össye girmem gerekiyor sistem değişmiş yeni konuları hiç bilmiyorum....dil öğrenmek iş bulduktan sonraki ilk hedefim severekte çalışırım.... bana muhasebe finans bankacılık vb meslekler ölüm gibi geliyor...bunalıyorum yeminle nefesim kesiliyor ömrümün o mesleklerde geçeceğini düşündükçe...herkes istediği mesleği yapmak ister tabi olmuyor ama zorluyorum kendimi yatkın değilim bir gram zevk almıyorum öğrenirken.... bu saatten sonra hem hayata biraz küsüm psikolojik sorunlarım var aşılamaz sorunlar değil uzun süreli depresyonmuş tedavi görmem lazım ama ailem parayı sorun etmemesine rağmen ben utanıyorum istemiyorum...o yüzden bu kursa yazıldım şimdi çalışmaya başlayınca tedavi olacam...okumak zor gelmiyor yani diyicem ama bu yaştan sonra kişisel hırs ya da kendine yediremezlikten mi kaynaklanıyor yoksa gerçekten okumalıyımıyım diyorum...çünkü çalışıp okumayı planlıyorum ama ne kadar geçinebilirim ailem arada destek olmak zorunda kalabilir normal mi bu? değil mi? bilemiyorum...iş bulup daha kısa sürede kendime yetmek mi? yoksa elimden geleni yapıp okumam en mantıklısı mı?
Bak canım madem ailen de parayı sorun etmiyor git bi psikola ne var bunda
gitmek için deli mi olmak gerek
rahatlarsın
aslında ne yapmak istedigin konusunda kararsızsın
gidip konuşsan rahatlasan sakin ve dinç bi kafeyla ne yapmak istedigine karar versen
kafan çok karışık çünkü......
gitmekten utanmıyorum çok istiyorum hatta...haklısın aslında canım ailem sorun etmiyorlar haklarını yiyeyemem istesem bulup buluşturup verirler ama maddi durumumuz o kadar iyi değil yüklenmek istemiyorum... bir kere gittim psikologa düzenli gelmen lazım 1 kaç ay sürer dedi. 110 liraydı o da en ucuzuydu...yani baya pahalı benim için...devlet hastanesi desen psikiyatristler ilaç verip yolluyor psikologa yönlendirmezlersede gidemiyorsun gitsende her randevuda başka doktor rezillik yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?