MErhaba arkadaşlar bu forumlarla rahatlıyorum paylaşımlarınızla yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor.Oğlum çok hareketli çoğu zaman özellikle aşağıya vurduğunda hafif acı tarzı hissettiriyor kendini.Bu ikinci gebeliğim aynen kızımda olduğu gibi tam miğdemin üstünde kemik birleşme kısmı gülünce batıyor ve acıyor bunu yaşayanlar varmı.? Normalde bişey yok ama gülünce tam orası batıyor.2 hafta sonra doktor kontrolüm var sorucam ama varsa bu tür sorunlar yaşayanlar paylaşımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
Merhaba ya senden duyunca yanliz olmadigimi anladim tam aynia ci bendede var sol gögüsüsümün altinda neden oldugunu anlayamadim benimde 10 gun sonra kontrolüm var doktura bi soracam neymis diye insallah önemli bisey degildir ...
Benim ilk hamileliğimdede aynısı olmuştu ama o daha da artmış ben acil doktora gitmiştim bebek itiyormuş zamanla geçti.Şimdide sanırım öyle çünkü bugün kalktığımda o ağrı yoktu ama dün gece ara ara wc kalktığımda vardı.Sanırım büyüdükçe kemiklermi kasılıyor neoluyorsa ağrılar oluyor.Öyle böyle geçicek inşallah bugünlerde.
gayet normal kızlar benim de sürekli ayaklarını kaburgalarıma dayıyor, öbür tarafa yatıyorum, pozisyon değiştirsin diye yürüyorum ya da ayaklarını itiyorum elimle. Sıpacıklar biyerlerini dayıyorlar hep. Endişelenmeyin.
Unutmuşum ben ilkindeki tekmeleri :) Bazen öyle acayip oluyorumki hele yer değiştirirkenkarnımda içim dışıma çıkıcakmış gibi geliyor.
Bazen çok zevkli oluyor izliyorum onun hareketleri ni ama özellikle gece rahatsız olmuyor da değilim tek dileğim normal sancı ile zamanında gidebilmek doğuma.İlkinde sunni sancı olmuştu zordu ama bir o kadar da kolaydı yani 9 saatte oldu bitti.Bakalım bunda neler olucak.