- Konu Sahibi huzunlubirponcik
üzüldüm ya gerçekten bu konuya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşko kısmen haklısın ama evlenmeden sevgilisiyle evli hayatı yaşayan bu yaşta büyük bir kesim de var. O kesimi düşününce saygı duyuyorum ister istemez. Evet bence de küçük. Ben bile bazen kendime küçük geliyorum. Daha olmadım gibi geliyor ama 18 olup ünide evlilik hayatı yaşayan, aynı evi paylaşan büyük bir kesim de var. Bilemiyorum ya. Haklısın da ama çok da değil gibisinBabanın evinden çıkıp direkt kocanın evine girmek, onun eline bakmak için ne bu acele? Evde kalırım diye mi korktun?
Biraz kendi hayatını mı yaşasaydın arada? Yangından mal kaçırır gibi evleniyorsun farkında mısın?
Ben bir giysi alırken bile daha çok düşünüyorum. Beni de dolmuşta yer versin diye millete bağırıp çağıran, akıl veren gün teyzeleri gibi hissettirdin ya ne diyeyim![]()
Bilmez olur mu önce onu öğrenmiştir. Bizim akrabadan bi kız böyle 18inde koşa koşa evlendi 1 yıl sonra karnında bebesiyle kendi geldi koca hapiste. Ondan 2 yıl sonra kendi çocuğunu anasına bırakıp çocuklu başka bi adamla evlendi.Nasıl sevişiliyo biliyo musun?
Ama sorun birlikte yaşaması değil ki!Aşko kısmen haklısın ama evlenmeden sevgilisiyle evli hayatı yaşayan bu yaşta büyük bir kesim de var. O kesimi düşününce saygı duyuyorum ister istemez. Evet bence de küçük. Ben bile bazen kendime küçük geliyorum. Daha olmadım gibi geliyor ama 18 olup ünide evlilik hayatı yaşayan, aynı evi paylaşan büyük bir kesim de var. Bilemiyorum ya. Haklısın da ama çok da değil gibisin![]()
Galiba planlamacı yönün de yokHer seyi gectim de planlamaci yönüm su an asiri huzursuz oldu. Dugun var nikah tarihi yok, dugun var gelinlik yok. Sadece dugun var. Evimde kahve icerken stres yaptim durduk yere.
Anneniz kendinden geçmiş, gözü boyanmış ama neyle acaba merak ettim. Çok zengin bir kısmet mi bu adam, siz tanışır tanışmaz gelinlikçiye koşmuş. Doğru dürüst tanımadan huyunu suyunu bilmeden ne cesaret evlenebiliyorsunuz, anneniz tamam da, benim kızım18 yaşında evlenemez diyen bir babanız yok mu sizin? Hamile misiniz, ilk kez ilişkiye falan mı girdiniz? Bunlar hiç önemli değil, kimseyi de ilgilendirmez. Hayatınızı yakmayın eğer sebep bunlarsa.Ya valla bide bana sor konusacak arkadasım da yok patlicam stresten daha gelınlıgı bıle secmedım annem sagolsun 3 ay onceden baktı nıkah elbıseme kınalıgıma kına ıcın yere ama onlar cok yavas yavas yapıyolar![]()
Anadoluda halâ erken evlenen döl alır mantığı hakim maalesefKonunun fake olduğunu düşünen sadece ben miyim ya :/
18 yaşında ailenin onayıyla daha 7 aydır görüştüğü adamla evlilik??