27. gunum... Resimleri koydum arkadaşlar merak edenlerim için...

Dishy_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
270
0
96
İstanbul
Albümümde resimleri koydum .. sonunda fırsat geçirdim arkdşlar .. ya sizce bana yakıştımı biraz büyük kaldı gibi suratıma :S.... güzel eskisinden çok güzel ama ucu bi türlü inmedi ve sert bu sertlik geçmicekmii. :S bilmiyorumkismile

cnm daha çok erken burnun küçükmesi içinde,ucunun inip yumuşaması içinde...yerimseniben sabııır sabıııır yaaaa sabıırrrrrrrrrr ..hihoyyyt

Tatlım gayet hos duruyo suanda sıs oldugu ıcın bıraz buyuk gorunuyo olabılır benımde buyuk gorunuyorda gececekk dıye buyuk bır sabırla beklıyorum cıcım

Çok güzel olmuş canım burnun, hayırlı olsun, şuan hiç büyük gibi gelmedi bana, ama sen daha iyi anlarsın kendin baktığında tabi. Aynen benimki de yüzüme çok büyük duruyor, zamanla inecek inşallah.

canım çok güzel olmuş burnun. doktorunun ellerine sağlık. ayrıca gözlerinde çok güzellmiş yaww:)

cok begendim burnunu, güle güle kullan:) ayrica sac rengine de bayildim, hangi renk acaba..?

hepinize çok teşekkürlerr kızlar (:...saçlarım çok açık bakırdı kızılda karıştırmştm.. burda biraz kapattım rengi.. tam olarak koyu kahve bakır .. ama saçımın renki açıktan döndüğü için bu renk oldu .. Ne renk yaparsam yapim akınca böyle oluyoboshayallersmile

Albümümde resimleri koydum .. sonunda fırsat geçirdim arkdşlar .. ya sizce bana yakıştımı biraz büyük kaldı gibi suratıma :S.... güzel eskisinden çok güzel ama ucu bi türlü inmedi ve sert bu sertlik geçmicekmii. :S bilmiyorumkismile

canim oncelikle gecmis olsun ne guzel iste atlatmissin ne mutlu sana darisi bana diyelim:) b arada hangi doktora ameliyat oldun??bilmiyorumkismile

güle güle kullan yüzüne yakışan bir burun olmuş beğendim şişliklere gelince burun 6 ay 1 yıl arası tam yerine otururmus biraz sabretmen gerekicek ama inanki dısardan bakanlar için bir sorun görülmüyor ben görmedm açıkçası ama sen kendi burnunu çok iyi bildiğin için daha iyi anlarsın şişliğini ama şuanda gayet güzel bir burnun var..çok çok geçmiş olsun..

Merhaba dishy, çok Guzel bir burnun olmuş, sana büyük geliyor sanırım, bunu söylemek için en azından bikac ay beklemek gerek:) genel hatlariyla yuzune çok yakışan bir burun olmuş. Doktorun emre ilhandi yanlış hatırlamıyorsam, foruma fazla yazmasam da hepinizi yakından takip ediyorum aslında :)) yakın zamana kadar aklımdaki doktorların arasında ilk siradaydi kendisi, yine basarili bir is çıkarmış, güle güle ve saglikla kullanman dileğiyle, gecmis olsun :)

doktorum hiç tanınmamış bi doktor araştrdığm kadarıyla Kbb uzmanı burhan dadş arkdşlar... çok memnun kaldım şişlkler dşnda çok ilgilydi .. her kontrole gttğmde yanımda bişeler götryorum (:...

güle güle kullan yüzüne yakışan bir burun olmuş beğendim şişliklere gelince burun 6 ay 1 yıl arası tam yerine otururmus biraz sabretmen gerekicek ama inanki dısardan bakanlar için bir sorun görülmüyor ben görmedm açıkçası ama sen kendi burnunu çok iyi bildiğin için daha iyi anlarsın şişliğini ama şuanda gayet güzel bir burnun var..çok çok geçmiş olsun..

çok Teşekkür ederm bugün 7 aydır görşmedğm bi arkdşmla görştüm estik olduğumu anlamadı ama.. sana ne olmuş böyle çok güzelleşmisin....çok farklısın dedi... bayıldı.. suratıma bak diyorum bi değişiklik görmuyomusun yarım saat suratıma baktı nerdeyse dişinde taş war diyo ne alaka diyorum kaşların kalınlaşmış diyo .. töbeee dedim. dudaklar aynı dişler dio.. aaaay dedim yeter .. tlfnmdan bandajlı resmlermi çkardım.. aa doğru yaa kemerin nrde dedi.. gtti dedm (: çok beyendi . (::kedi:

Burnun çok güzel bence !! Ben tam 5 defa olduğum için artık o kadar uzmanlaştım ki..... burun ucunun sertliği 6 ay ile 1 yıl arasıdır. Ana hattın görünümü zaten ilk 1 ayda belli olur. Şişliklerin tamamen geçmesi kişiden kişiye, burn derisine göre, yapılan işleme göre, daha önce ameliyat olup olmanasına göre değişir. ınan benim burnum tam 1 yılda iniyor :S 5 defa olduğum için değişimine kaç defa şahit oldum! Kimseyi takma gayet güzel.. zaten burun estetiği yaptıran kişi illa bir kusur bulur zaten gözümüzde odak noktası burun olduğu için devamlı kusur arıyoruz ve inceliyoruz.. sonra bu beden dismorfik bozukluğuna dönüşüyor.. yani hiç olmayan ya da önemsiz kusurları beynimiz farklı algılıyor yani algı yanılması ;)

Burnun çok güzel bence !! Ben tam 5 defa olduğum için artık o kadar uzmanlaştım ki..... burun ucunun sertliği 6 ay ile 1 yıl arasıdır. Ana hattın görünümü zaten ilk 1 ayda belli olur. Şişliklerin tamamen geçmesi kişiden kişiye, burn derisine göre, yapılan işleme göre, daha önce ameliyat olup olmanasına göre değişir. İnan benim burnum tam 1 yılda iniyor :S 5 defa olduğum için değişimine kaç defa şahit oldum! Kimseyi takma gayet güzel.. zaten burun estetiği yaptıran kişi illa bir kusur bulur zaten gözümüzde odak noktası burun olduğu için devamlı kusur arıyoruz ve inceliyoruz.. sonra bu beden dismorfik bozukluğuna dönüşüyor.. yani hiç olmayan ya da önemsiz kusurları beynimiz farklı algılıyor yani algı yanılması ;)

öncelikle teşekkür ederim........5 defa nasıl dayanabildin ve nasıl istediğin gibi yapamadılar çok garip .. ne biçm doktorlar yani....... çok geçmş olsun

çok Teşekkür ederm bugün 7 aydır görşmedğm bi arkdşmla görştüm estik olduğumu anlamadı ama.. sana ne olmuş böyle çok güzelleşmisin....çok farklısın dedi... bayıldı.. suratıma bak diyorum bi değişiklik görmuyomusun yarım saat suratıma baktı nerdeyse dişinde taş war diyo ne alaka diyorum kaşların kalınlaşmış diyo .. töbeee dedim. dudaklar aynı dişler dio.. aaaay dedim yeter .. tlfnmdan bandajlı resmlermi çkardım.. aa doğru yaa kemerin nrde dedi.. gtti dedm (: çok beyendi . (::kedi:

senin adına çok sevndm böle olumlu gelişmelerin olmasından dolayı valla kim ne derse desin insanın kendini nasıl hissettiği çok önemli sende kendini çok iyi güzel mutlu hissediyosun ve gerçektende her zorluğa değen bir ameliyat olmuş ne mutlu sana arkadaşım :).

Back
X