27 haziran transfer olanlar🐣

Maalesef bugün yaptırdığım test sonucum negatif. Hayırlısı böyleymiş. Umarım sizler iyi haberler alırsınız.

Merhaba, ben de 29 haziran da transfer oldum. 5. Gün dondurulmuş embriyo. Bana da 11 temmuz dediler test günü için ama çok merak ediyorum tuttu mu diye. İlk denemem. Daha önce doğal yolda kimyasal gebelik geçirdim genetik test verdik translokasyon çıktı. Benim pgt li transfer oldu. 4 gün önce idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. Kan vermedim ama henüz. Sizde durumlar ne

Ne güzel darısı başıma ben daha idrar testi yapmadım kan verme günümü bekliyorum. Ama hiç bi belirtim yok. Sizde belirti oldu mu?

Ne güzel darısı başıma ben daha idrar testi yapmadım kan verme günümü bekliyorum. Ama hiç bi belirtim yok. Sizde belirti oldu mu?
Belirti olarak 5. Günden itibaren göğüs uçlarımda baya bir acıma ve dolgunluk oldu. Ara ara kasık batması, bir de bel ağrısı oluyor. Bazıları ilaçlardan diye düşünüyorum ama göğüs acıması önceki kimyasal gebeliğimde de olduğu için belirti olarak düşünüyorum. Bir de progestandan dolayı sanırım kabızlık yaşıyorum. Ikınmıyorum ama çok zorlandım bugün. Korkuyorum da bir şey olacak diye. Şurup verdi doktor ama almadım . İnşallah tutunur 2 senelik evliyim, test günü yıl dönümümüze denk geliyor tam da. Güzel bir hediye olur

Genelde kaşık ve bel ağrısı olanların tutmuş oluyor. İnşallah sana da nasip olmuştur güzel bir güne de denk gelmiş Allah gönlüne göre versin kan için bekleyecek misin verecek misin erkenden

Genelde kaşık ve bel ağrısı olanların tutmuş oluyor. İnşallah sana da nasip olmuştur güzel bir güne de denk gelmiş Allah gönlüne göre versin kan için bekleyecek misin verecek misin erkenden
Aminn Rabbım içinde sen de ben de olmak üzere herkese nasip etsin. Dayanamayacam büyük ihtimalle yarın akşam kan vermeye giderim gibi. Rabbım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Çok zor süreç. Ben de heterezigot çıktı genimde. Oksapar iğne vuruyorum, progestan vuruyorum akşam da. Gün içinde bir dünya ilaçlar fitiller. Mosmor oldu gobegim valla oksapari 9 ay kullanacakmişim olursa eğer. Hayırlısı tek olsun da gelip geçici acılar napalım

Amin inşallah evet en zoru Oksapar zaten bende kullanıyorum ama yeter ki olsun da bu acılar unutulur gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…