- 6 Ocak 2023
- 344
- 613
- 23
- 30
- Konu Sahibi halleluyaa
-
Güzel sonuçlar alasın insallahTest verdim bugün akşam çıkacakmış sonuç
Güzel sonuçlar alasın insallah
Sağolun inşallahGüzel sonuçlar alasın insallah
Merhaba, ben de 29 haziran da transfer oldum. 5. Gün dondurulmuş embriyo. Bana da 11 temmuz dediler test günü için ama çok merak ediyorum tuttu mu diye. İlk denemem. Daha önce doğal yolda kimyasal gebelik geçirdim genetik test verdik translokasyon çıktı. Benim pgt li transfer oldu. 4 gün önce idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. Kan vermedim ama henüz. Sizde durumlar ne29 haziranda
Ne güzel darısı başımaMerhaba, ben de 29 haziran da transfer oldum. 5. Gün dondurulmuş embriyo. Bana da 11 temmuz dediler test günü için ama çok merak ediyorum tuttu mu diye. İlk denemem. Daha önce doğal yolda kimyasal gebelik geçirdim genetik test verdik translokasyon çıktı. Benim pgt li transfer oldu. 4 gün önce idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı. Kan vermedim ama henüz. Sizde durumlar ne
Belirti olarak 5. Günden itibaren göğüs uçlarımda baya bir acıma ve dolgunluk oldu. Ara ara kasık batması, bir de bel ağrısı oluyor. Bazıları ilaçlardan diye düşünüyorum ama göğüs acıması önceki kimyasal gebeliğimde de olduğu için belirti olarak düşünüyorum. Bir de progestandan dolayı sanırım kabızlık yaşıyorum. Ikınmıyorum ama çok zorlandım bugün. Korkuyorum da bir şey olacak diye. Şurup verdi doktor ama almadım . İnşallah tutunur 2 senelik evliyim, test günü yıl dönümümüze denk geliyor tam da. Güzel bir hediye olurNe güzel darısı başımaben daha idrar testi yapmadım kan verme günümü bekliyorum. Ama hiç bi belirtim yok. Sizde belirti oldu mu?
Genelde kaşık ve bel ağrısı olanların tutmuş oluyor. İnşallah sana da nasip olmuşturBelirti olarak 5. Günden itibaren göğüs uçlarımda baya bir acıma ve dolgunluk oldu. Ara ara kasık batması, bir de bel ağrısı oluyor. Bazıları ilaçlardan diye düşünüyorum ama göğüs acıması önceki kimyasal gebeliğimde de olduğu için belirti olarak düşünüyorum. Bir de progestandan dolayı sanırım kabızlık yaşıyorum. Ikınmıyorum ama çok zorlandım bugün. Korkuyorum da bir şey olacak diye. Şurup verdi doktor ama almadım . İnşallah tutunur 2 senelik evliyim, test günü yıl dönümümüze denk geliyor tam da. Güzel bir hediye olur
Aminn Rabbım içinde sen de ben de olmak üzere herkese nasip etsin. Dayanamayacam büyük ihtimalle yarın akşam kan vermeye giderim gibi. Rabbım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Çok zor süreç. Ben de heterezigot çıktı genimde. Oksapar iğne vuruyorum, progestan vuruyorum akşam da. Gün içinde bir dünya ilaçlar fitiller. Mosmor oldu gobegim vallaGenelde kaşık ve bel ağrısı olanların tutmuş oluyor. İnşallah sana da nasip olmuşturgüzel bir güne de denk gelmiş Allah gönlüne göre versin kan için bekleyecek misin verecek misin erkenden
Amin inşallahAminn Rabbım içinde sen de ben de olmak üzere herkese nasip etsin. Dayanamayacam büyük ihtimalle yarın akşam kan vermeye giderim gibi. Rabbım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Çok zor süreç. Ben de heterezigot çıktı genimde. Oksapar iğne vuruyorum, progestan vuruyorum akşam da. Gün içinde bir dünya ilaçlar fitiller. Mosmor oldu gobegim vallaoksapari 9 ay kullanacakmişim olursa eğer. Hayırlısı tek olsun da gelip geçici acılar napalım
Hayırlı olsun çok sevindimMerhabalar, bugün kan testi verdim dayanamadım. Sonucum 77.87 çıktı. Gebelik var şuan inşallah sağlıklı ilerler.
Aminn inşallah, hepimize nasip olur inşallah. Sen napacaksin yapacak mısın testHayırlı olsun çok sevindimsağ Salim kucağına almak nasip olsun inşallah
Yok daha yapmadım pazartesi yaparım belki en kötü Salı kan verme günüm zaten :)Aminn inşallah, hepimize nasip olur inşallah. Sen napacaksin yapacak mısın test
Hadi hayırlısı olsun inşallah.Yok daha yapmadım pazartesi yaparım belki en kötü Salı kan verme günüm zaten :)
Kaçıncı günün transferin :) hayırlı olsunMerhabalar, bugün kan testi verdim dayanamadım. Sonucum 77.87 çıktı. Gebelik var şuan inşallah sağlıklı ilerler.
29 haziranda transfer oldum. 5. Gun embriyosuydu. Bugün 10. Günüm oluyor.Kaçıncı günün transferin :) hayırlı olsun
Maşallah tebrikler29 haziranda transfer oldum. 5. Gun embriyosuydu. Bugün 10. Günüm oluyor.
Meraba genetige gönderdiniz mi29 haziranda transfer oldum. 5. Gun embriyosuydu. Bugün 10. Günüm oluyor.
Evet genetiği gönderdik. 14 embriyo vardı 5. Güne ulaşan ilk 5 ini gönderdik. 3ü sağlıklı geldi çok şükür.Meraba genetige gönderdiniz mi
Canım naptın, kan verebildin miiYok daha yapmadım pazartesi yaparım belki en kötü Salı kan verme günüm zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?