- 21 Ocak 2021
- 178
- 112
- 53
- 31
- Konu Sahibi halleluyaa
-
Bende prograf decavit Oksapar progestan fitil sabah 2 öğle 2 akşam 2. Gün aşarı progestan iğne 50 mg. 5 günde 1 de 2 adet climara forte bantevet 7-8 gun civari ideal gibi illa oncesi bakmak istersen progestan fitil progestan dex igne gobekten oksapar gobekten coraspirin..sen hangi ilaclari kullaniyosun?
Nasıl gidiyor yaptın mı canım test?soyle bi cift cizgi gorsek rahatlariz da iste
yok yapmadim ya sen yaptin miNasıl gidiyor yaptın mı canım test?
Yok bende yapmadım cesaret edemiyorumyok yapmadim ya sen yaptin mi
bende de hic belirti yokYok bende yapmadım cesaret edemiyorumtransfer günü saymazsak 5. Gün ama hiç belirti yok bende şuan
benim transfer gununu saymazsak 7.gun bi deYok bende yapmadım cesaret edemiyorumtransfer günü saymazsak 5. Gün ama hiç belirti yok bende şuan
Evet ilk transferimde de böyleydi sonuç negatif çıktı o yüzden zamanını beklicembenim transfer gununu saymazsak 7.gun bi deulen milletin hep kasik agrisi falan olmus tutanlarin bizim ilk denemede de belirti olmamisti tutmamisti
Tek belirti göğüs ağrısı o da progestandandırbende de hic belirti yokhala yani..
aa senin de mi ilk transferde sonuc negatif oldu belirti olmayip ayni ben gibiEvet ilk transferimde de böyleydi sonuç negatif çıktı o yüzden zamanını beklicemama bir yandan da test yapmak istiyorum
kiz yine iyi gogus agrin varsa bende o bile yokTek belirti göğüs ağrısı o da progestandandır
Aynen öyle aslında erken öğrenmek iyi oluyor ama ilk transferde ben çok üzülmüştüm bunda çok rahatım. Geride kalan embriyon var mı?aa senin de mi ilk transferde sonuc negatif oldu belirti olmayip ayni ben gibiben de istiyorum bi test yapip ogrenmek yuzlesmek istiyorum tirssam da sonuctan yani gerceklerle yuzlesmek istiyo insan
Progesteron iğne fitil falan kullanıyor musun?kiz yine iyi gogus agrin varsa bende o bile yok
kiz yine iyi gogus agrin varsa bende o bile yokTek belirti göğüs ağrısı o da progestandandır
ben de cok uzulmustum ilk transferde olmayinca bende de garip bi rahatlik var yok maalesef sikinti da o ya zaten ilk tedavide de 5.gune tek embriyomuz kalmisti bu tedavide de oyle oldu..Aynen öyle aslında erken öğrenmek iyi oluyor ama ilk transferde ben çok üzülmüştüm bunda çok rahatım. Geride kalan embriyon var mı?
evet hem igne hem fitil kullaniyorum sen?Progesteron iğne fitil falan kullanıyor musun?
Bende 6 fitil 1 iğne 50 mg olanevet hem igne hem fitil kullaniyorum sen?
Maalesef benim de geride kalan embriyo yok. Bizim biraz karışık aslında eşim azosperm 1 -2 adet sperm çıkıyor 2 sene tedavi gördü. Ama şuan çıkış yok. Yeniden nasıl olacak bilmiyorumkiz yine iyi gogus agrin varsa bende o bile yok
ben de cok uzulmustum ilk transferde olmayinca bende de garip bi rahatlik var yok maalesef sikinti da o ya zaten ilk tedavide de 5.gune tek embriyomuz kalmisti bu tedavide de oyle oldu..ikidir bastan 0dan tedavi gormek zorunda kaldik yani bu cok zor her anlamda..senin var mi?
cok ortak noktamiz var belli ki..bizde de sikinti sperm..azosperm bilirim hic uzak degil bi donem esimde de oldu ki azosperm ortada hic yokken tam da o ilk tedavi asamasinda ki normalde sayisi hareketi az da olsa sperm vardi bizde oyle aksilikler geldi ki basimiza hatirlamak bile istemiyorum..cok iyi anliyorum yasayan bilir..bizim de karisik hem de cok karisik bi hikaye..of umarim mucizemizi yasariz ne diyim..Maalesef benim de geride kalan embriyo yok. Bizim biraz karışık aslında eşim azosperm 1 -2 adet sperm çıkıyor 2 sene tedavi gördü. Ama şuan çıkış yok. Yeniden nasıl olacak bilmiyorum
Yokk yoook benim ilkinde birçok belirti vardııı ama tutmadı bundaaa hiçbir belirtim ağrım sancım lekelenmem olmadı pozitifbenim transfer gununu saymazsak 7.gun bi deulen milletin hep kasik agrisi falan olmus tutanlarin bizim ilk denemede de belirti olmamisti tutmamisti
ya cok tatlisin gercekten hep destek oluyosun moral veriyosun senin o guzel kalbini severimYokk yoook benim ilkinde birçok belirti vardııı ama tutmadı bundaaa hiçbir belirtim ağrım sancım lekelenmem olmadı pozitifnolur bir belirti arayıp kendinizi strese sokmayın kasık ağrısı tutmayanlarda da çok oluyor bunlar belirti değil Tek belirti kan sonucuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?