27 haziran transfer olanlar🐣

Yokk yoook benim ilkinde birçok belirti vardııı ama tutmadı bundaaa hiçbir belirtim ağrım sancım lekelenmem olmadı pozitif 🙈 nolur bir belirti arayıp kendinizi strese sokmayın kasık ağrısı tutmayanlarda da çok oluyor bunlar belirti değil 🙏🏻🙏🏻 Tek belirti kan sonucuuu 👍🏻
totem olsun ayni boyle olsun lutfen🙏🏻😬hic bi belirti olmadan pozitif bize de bize de!🙏🏻😌

cok ortak noktamiz var belli ki..bizde de sikinti sperm..azosperm bilirim hic uzak degil bi donem esimde de oldu ki azosperm ortada hic yokken tam da o ilk tedavi asamasinda ki normalde sayisi hareketi az da olsa sperm vardi bizde oyle aksilikler geldi ki basimiza hatirlamak bile istemiyorum..cok iyi anliyorum yasayan bilir..bizim de karisik hem de cok karisik bi hikaye..of umarim mucizemizi yasariz ne diyim..
Amin inşallah sabırla bekliyoruz 🤲

ya cok tatlisin gercekten hep destek oluyosun moral veriyosun senin o guzel kalbini severim🥺😌🧡 nickinden biliyorum artik seni😬of varya ayni senin olay gibi olur umarim oyle guzel olur ki cok isterim mucize gibi bisey olur resmen🙏🏻😌
Ben çok destek aldım burada yazılanlardan ondan bende elimden geldiğince kimsenin umutsuzluğa düşmesni istemiyorum güzellll sonuçlarr alsııın herkesssss 🥰🥰

Ben transfer öncesindeki 3 günü ve transfer gününü de sayıyorum o şekilde 10. Gün diyorum ama doğrusu bu mu bilmiyorum şimdi aklıma takıldı bilen var mı transfer öncesinden mi başlıyoruz saymaya
transfer oncesindeki 3 gunu niye sayiyosun onu anlamadim🙈transfer olduktan sonraki gun ilk gun olarak saymaya basliyosun

Bilmiyorum ki gelişim başladı diye düşündüm o zaman ben 7. Günde 1.7 görmüşüm yani değişebilir mi umutlanacaktım ama dün kanama başladı

Bilmiyorum ki gelişim başladı diye düşündüm o zaman ben 7. Günde 1.7 görmüşüm yani değişebilir mi umutlanacaktım ama dün kanama başladı
Çok üzgünüm ama yüksek ihtimal değişmeyecek😔 ilk transferimde 8.günü reglim başladı direk kullandığım progeston fitile rağmen ve o gün betam 1.2ydi. Zaten 5in altında gebelik var sayılmıyor. Dilerim ki bir sonrakinde güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻🙏🏻

Çok üzgünüm ama yüksek ihtimal değişmeyecek😔 ilk transferimde 8.günü reglim başladı direk kullandığım progeston fitile rağmen ve o gün betam 1.2ydi. Zaten 5in altında gebelik var sayılmıyor. Dilerim ki bir sonrakinde güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻🙏🏻

Teşekkürler

Benim kanamam durdu 2 gün sürdü ve 2.gün azalıp bitti niçin böyle bişey oldu anlayamıyorum

Back
X