27 haziran transfer olanlar🐣

totem olsun ayni boyle olsun lutfenhic bi belirti olmadan pozitif bize de bize de!

Amin inşallah sabırla bekliyoruz

ya cok tatlisin gercekten hep destek oluyosun moral veriyosun senin o guzel kalbini severim nickinden biliyorum artik seniof varya ayni senin olay gibi olur umarim oyle guzel olur ki cok isterim mucize gibi bisey olur resmen
Ben çok destek aldım burada yazılanlardan ondan bende elimden geldiğince kimsenin umutsuzluğa düşmesni istemiyorum güzellll sonuçlarr alsııın herkesssss

Ben transfer öncesindeki 3 günü ve transfer gününü de sayıyorum o şekilde 10. Gün diyorum ama doğrusu bu mu bilmiyorum şimdi aklıma takıldı bilen var mı transfer öncesinden mi başlıyoruz saymaya
transfer oncesindeki 3 gunu niye sayiyosun onu anlamadimtransfer olduktan sonraki gun ilk gun olarak saymaya basliyosun

Bilmiyorum ki gelişim başladı diye düşündüm o zaman ben 7. Günde 1.7 görmüşüm yani değişebilir mi umutlanacaktım ama dün kanama başladı

Bilmiyorum ki gelişim başladı diye düşündüm o zaman ben 7. Günde 1.7 görmüşüm yani değişebilir mi umutlanacaktım ama dün kanama başladı
Çok üzgünüm ama yüksek ihtimal değişmeyecek ilk transferimde 8.günü reglim başladı direk kullandığım progeston fitile rağmen ve o gün betam 1.2ydi. Zaten 5in altında gebelik var sayılmıyor. Dilerim ki bir sonrakinde güzel sonuçlar alırsın

Teşekkürler

Benim kanamam durdu 2 gün sürdü ve 2.gün azalıp bitti niçin böyle bişey oldu anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…