27 kilo verme deneyimim

bilinmeyenkullanici

B:95 G:56.1 H:51
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
9.845
20.001
248
Kızlar sene 2010du Mart ayında diyet yapmaya karar verdim ekmeği bıraktım kızartmayı kolayı bıraktım kola çok içerdim kolayı bırakınca kilolar zaten gitmeye başladı. Her şeyin kalorisini hesaplamaya başladım. Ağzımdan geçen her şeye dikkat ediyordum dışardayken hiçbir şey yiyip içmiyordum biliyorum uzun zaman aç kalmak doğru değil fakat kötü beslenmektense böylesi daha iyiydi. Haziranda düğün vardı düğünde tamı tamına 67 kiloydum ve istediğim citi piti elbiseleri giydim ağustosta yine düğün vardı 2 ay önceden elbiseyi almıştım elbise ağustosta büyük geldi bayagi çok zorlandım kilo vermediğim halde yazın 15 gun yuzdugum için bayagi incelmistim. Sonra yavaş yavaş vermeye devam ettim 2011 ocakta 57 kiloydum. Şimdi beni bilenler biliyordur 2 senede yine 88 kiloya çıktım bu başlığı neden açtın o zaman diyeceksiniz benim gibi zayiflayip tekrar kilo alan biri daha iyi görüyor hatalarını. Mesela şu içmiyordum hiç şu icme alışkanlığı kazanmam gerekiyormuş. Kızartma ve kola çok kilo yapıyormuş kızartma ve kolayı insanın tamamen çıkarması lazım hayatından. Mesela kumpir çok yedim kilo alırken kumpir de içinde kötü şeyler yok ama rus salatasiydi ketcapi mayonezi bayagi kilo aldırıyor. Böyle şeyler işte kızlar şu an hatalarimi görerek zayıflamaya çalışıyorum tekrardan ve daha öncesinde zayiflarken hiç spor yapmadım artık ne olursa olsun hareket ediyorum. Böyle işte umarım faydali olabilirim. Şu an kilo verdim 81 kiloyum

Canim ne kadar surede verdin o 7 kiloyu?

bende evlenince 15 kilo aldım iki ay sonra tatile gidicem iki gündür dikkat ediyom insallah bu kararlılığımı bozmam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…