27 Ocak..Sonunda!

benim yarın 1 hafta olacak ameliyattan hiç korkmana gerek yok sonraki bi kaç gün ağrı oluyo sadece kolay demiyorum ama sonunda o güzel burnu görünce herşeye değdiğini düşünüyosun ben dişimden ameliyat olunda ağlamıştım hüngür hüngür bunda ağlamadığıma göre o kadar kötü diiil :))

ayyy pardonnnn sen benden baya önce olmuşsun ... bişey sorucam bana yüzümdeki bantlar alerji yaptı sulu sulu dağılan bişi çok kaşınıyo ayrıca alçının altı da çok kaşınıyo sizde öyle bir durum oldu mu?? ayrıca beni de eklermisiniz :))

Ameliyata girmeden önceki gün çok kavisli olmasın ama çok da düz olmasın dedm , ameliyata girmeden önce de hafif kavisli olsun dedim=) en son emre beye bıraktım.. Bandaj çıktığı zaman düz bi burundu, kavisi daha sonra belli olmaya başladı.. Aslına bakarsan bana kavisli bile geliyo burun ucunun biraz inmesini bekliyorum

yüzünüzdeki bantları ıslattıysanız yapışkan kısmı kaşınma yapabilir.. bende de kaşıntı vardı gerçi bandajm çıktı arada hafif kaşıntılar oluyo ama alerji gibi değil.. ekledim sizi

...hafif kavis var cnm, sis oldugu icin daha tam belli olmuyordur belki ucuda biraz daha inince hafif kavis cikar ortaya, tam kivaminda

Son düzenleme:

kavisi olur muhakkak sımdı daha şiş yavas yavas gosterır kendını. benım kastım daha oyuk kavıslı bır burundu.göz alışkanlıgı ıste:)

Son düzenleme:
ben senn burununu çok beğendm canım ya hayırlı olsun tam yüzüne göre olmuş.ama benm istedğim gbi değil çok şiş böyle kalmaz umarım sanki hiç ameliyat olmamışm gbi gelio bana yandan düzlemiş falan ama bilmiyorum iner inşallah 11 günmdeyim ben gözmn altnda hafif morlklrda varr haftaya okulum açılıo..çok dertlyim çokk..( doktorunn ellerine sağlık benmknn adıda emreydi ama hiç çekmemişş yazık :s

purelove

bende resimlerini görmek isterim..talep göndrdim kabul edersen sevinirim..

şuan deli gibi dr a karar vermeye çalışıyorum barış çakıra tamam demek üzereyken emre ilhan a doğru kaymaya başladım çok kafam karıştı ((

Bence erken karar vererek hiç moraliniz bozmaya değmez. Benim de çok şişti ama hızla iniyo şişler bandajların bi çıksın ilk başta şişiyo ama zamanla iniyo oturuo. Benim daha bi ay bile olmadı gerçi ama gözlemlediğim bunlar. Sıkma canını hemen, sabırlı olman lazım

arkadaslık istegini kabul ettim canım, msj da attım. Zor süreçtir karar aşaması bilirim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…