27 Ocak..Sonunda!

pure_love

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
138
0
46
İstanbul
Yıllardan beri hayalini kurduğum olay gerçekleşmek üzere. Su ana kadar hic ameliyat olmadım ve kızlar inanın çok korkuyorum. Emre İlhan'a ameliyat olucam,ona çok güveniyorum ama büyük bi korku yaşıyorum.. Bu süre zarfında yardımlarınızı bekliyorum kızlar.

canım hakkında hayırlısı olsun... uzun zamandır hayalini kurdugun birşeyin gün gün sana yaklaşması keyifverici olsa gerek bu topicte çoğu arkaşımızın ilk amelıyatlarıydı kötü düşünceleri ve korkuları uzak tut kafandan olumlu düşün evrende sana olumlu dönüş yapsın:)) ehehee olayı yoga ya bagladım ya yazıklar olsun bana

hiç korkma gözünü kapatıp açıyosun. Ne ağrı ne sızı oluyo boşver bakmayıver aynaya bi kaç gün

hiç korkma gözünü kapatıp açıyosun. Ne ağrı ne sızı oluyo boşver bakmayıver aynaya bi kaç gün

haklısın öyle yapcam =) aslında emre bey normalde burun 1 senede oturuosa seninki 4.5 ayda oturur dedi burun derim cok uygunmus o yuzden içim daha rahat.. ancak beklentilerim arttı bu yorumun üstüne tabi

denicem kızlar cünkü katlanmak zorundayım zaten :) sonucta en cok istediklerimden bir gerçekleşiyo hala rüya gibi geliyoooo ancak şunu da belirtmeliyim ki sitede biçok arkadaşın soğukkanlılığına hayran kaldım inanın. umarım hepimiz istediğimiz burunlarımıza kavuşuruzzzz

gözünaydınn :) Emre beyin bölümünü oku önce kızlaar ameliyat olcam ,sonra oldum ,sonra da iyi ki olmuşum diyenleri gördükçe moralin tavan yapar bi de çevrendekilere kulağını tıka her kafadan bi ses çıkabilir

haklısın çünkü gerek yok diyenlerden bıkmış durumdayım :)

tatlım bende yılbasından hemen sonra olmayı dusunuyorum..ocak ayının ılk haftası :) yasadıgım herseyı bıre bır anlatırım sana sıcagı sıcagına :) ınsallah hersey guzel gecer de guzel seyler anlatırım :)

emre beye ameliyat olanlar çok şanslı bence.bende emre beye ameliyat olmak isterim ama istanbulda

ben de bu ayın 29unda ameliyt oluorum emre beye
iyi olur inşallah..

cnm hayrlı olsun.. su anda ameliyat olmus olmalısın,, durumun nasıl.. sonucu merakla bekliorum ii olcgna eminim ama :) geçmiş olsun umarım cok fazla şişlik morluk olmaz

yLn bence ameliyat başarısı önemli olan,, sonucta aynı sehrde bi doktora olup sonuc alamamak daha kötü.. hem eğer emre beyi düşünüosan ona yurtdışından bile ameliyat olmak için gelenler var yardımcı oluyo hastalarına.. eğer ameliyat olmayı düşünüosan şehirleri sorun etme bence

Son düzenleme:
kızlar dün ameliyatımı oldum.. Su an düne göre biraz daha iyiyim ama nefes alamamak cok zor nasıl dayanıcam blmiorum

kızlar dün ameliyatımı oldum.. Su an düne göre biraz daha iyiyim ama nefes alamamak cok zor nasıl dayanıcam blmiorum

canım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun...ben de çrş günü oldum bugün burun deliklerim açıldı da çok rahatladım.gerçekten ağızdan nefes almak çok zor.bu ameliyatın en zor yanı bu sanırım....ben de senin gibi merakla sonucu bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…