Yıllardan beri hayalini kurduğum olay gerçekleşmek üzere. Su ana kadar hic ameliyat olmadım ve kızlar inanın çok korkuyorum. Emre İlhan'a ameliyat olucam,ona çok güveniyorum ama büyük bi korku yaşıyorum.. Bu süre zarfında yardımlarınızı bekliyorum kızlar.
hiç korkma gözünü kapatıp açıyosun. Ne ağrı ne sızı oluyo boşver bakmayıver aynaya bi kaç gün
hiç korkma gözünü kapatıp açıyosun. Ne ağrı ne sızı oluyo boşver bakmayıver aynaya bi kaç gün
haklısın çünkü gerek yok diyenlerden bıkmış durumdayım :)gözünaydınn :) Emre beyin bölümünü oku önce kızlaar ameliyat olcam ,sonra oldum ,sonra da iyi ki olmuşum diyenleri gördükçe moralin tavan yapar bi de çevrendekilere kulağını tıka her kafadan bi ses çıkabilir
heyecanla beklicem cnm :) umarım en iisi olr bizim için ... beklediğimizden de güzel olur umarım
ben de bu ayın 29unda ameliyt oluorum emre beye
iyi olur inşallah..
kızlar dün ameliyatımı oldum.. Su an düne göre biraz daha iyiyim ama nefes alamamak cok zor nasıl dayanıcam blmiorum
kızlar dün ameliyatımı oldum.. Su an düne göre biraz daha iyiyim ama nefes alamamak cok zor nasıl dayanıcam blmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?