kızlar dün ameliyatımı oldum.. Su an düne göre biraz daha iyiyim ama nefes alamamak cok zor nasıl dayanıcam blmiorum
bu arada hepinize tek tek teşekkür ederm :) yazdıklarınız cok iyi geliyo
pure love ben de senden 1 gün önce oldum ameliyatımı...gözümdeki şişler tamamen indi dün fakat dünden beri yanakların dudaklarımın çevresi inanılmaz şişti....çok komik görünüyorum sanki ben değilim aynadaki....ne zaman geçecek bu şişlikler.sen ne durumdasın bugün?
toplam 8 saat buz maskesi konuldu ara verilerek.. zaten bi süre sonra etksi olmuyomus.. Yeterince şiştimm yarındn itibaren iner umarım :)buz torbası koymadınızmı yüzüne ameliyattan sonra canım ?
benim 24 saat buz koyuldu yüzüme ve enseme. şöyleki yarım saat enseme yarım saat yüzüme buz koyuldu ne morarma ne şişme oldu. :44:
valla öyle canım ama ilk önce tamponlar alınsın da nefes alim inan hiç nefes alamıorum suan@pure_love , bana 24 saat koydular allah allah arkadaşmda aynı doktora oldu onada öle yapmşlar oda şişmemiş morarmamış :44:
neyse sonuçta olmuş bitmiş şimdi alçının alınacağı günü merakla bekliyosundur :) ben ilk gördğümde böylemi kalcak buuu dedim ama şiş oldğunu görünce rahatladım :)
ameliyatımı oldum canım kendime braz gelince koyucam resimleri merak etme =)Merhaba, ben de estetik yaptirmak istiyorum, 3 gundur kadinlar kulubunu okuyorum bu konuyla ilgili, elimd eolsa yarın yaptirabilirim oyle bi gaza geldim herkesin burnu cok guzel yaptiranlarinsana da gecmis olsun bugun 29 ocak sen ameliyat olmususndur, umarim iyisidndir,resim eklersne cok sevinirzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?