27 Ocak..Sonunda!

Bende yakinda emre beye olacagimm ameliyattan korkmuyorumda sonrasinda morarip sismekden korkuyorum
ben de ameliyat olmaktan korkuyordum ama nerden bilebilirdim ki bu kadar sabır gerektiren ve zor bi durum olacagını.. ama su an alcıdan göründüğü kadarıyla güzel bi burna benzio bakalm altndn ne cıkıcak

ayyy canım senle ameliyatlarımız aynı gündü.. ben de şimdi öyle oturuyorum tamponlarla felan..:S bu sabah uyandığımda çok ağrıyordu boğazım başım felan.. şimdi daha iyiyim... çok çok geçmiş olsun umarım her şey çok çok güzel olur ikimiz için de..

canım ben de yeni yeni alıştım durumuma morluklarım bayagı azaldı illk güne göre şişlerim de inş çabucak iyileşir.. Umarım ikimiz için de en iyisi olur tatlım tşk ederim

canım ben de yeni yeni alıştım durumuma morluklarım bayagı azaldı illk güne göre şişlerim de inş çabucak iyileşir.. Umarım ikimiz için de en iyisi olur tatlım tşk ederim

kızlar ben de sizden bir gün önceyim.yanaklarım şiş hala.sabah uyandım bi umut şişlerim inmiştir diye ama yanaklar tombişik hala...haftaya pzt.alacak sargıyı doktorum.o zamana kadar ölücem meraktan.sizin doktor ne zaman alacağını söyledimi?

benim daha alçılar çarşamba alıncak :) bugun kontrolüm vardı bi sorun yoktu ama hızla iyileşmek istiyorum..

benim daha alçılar çarşamba alıncak :) bugun kontrolüm vardı bi sorun yoktu ama hızla iyileşmek istiyorum..

önümüzdeki çrş mı haftaya çrş.mı canım?
bana hemşiresi 10.günü doldur 11.gün alıcaz alçıyı dedi...o da pazar a denk geliyo.pzt siyi beklemek istemiyorum.cts. gitsem nolurkiiii...ay çatlıycam meraktan.....bir de şubat tatili bitmeden iyileşmek istiyorum..alçı çıkınca da biraz şişiyormuş burun birkaç günden iniyormuş..sonra öğretmenimiz estetik olmuş diye öğrencilerim sakız eder diline mazallah

canım bu çarşamda.. bosver cnm sen ctesi gitme işini garantiye al ne de olsa demiş işte bikaç güne inermiş tekrar.. oluruna bırak sen gerisini bosver

kızlar tamponlarım alındıktan sonra baya bi rahatladım şekli de az çk ortada.. minnak bi burnum olmus ben cok mutluyum =) beni gören yakınlarım her ne kadar bu sen misin dese de çok yakıştırdılar... bu yüzden mutluyum önden biraz geniş ama o da zamanla düzelicek takmıyorum o yüzden.. Ancak biraz tavsiyeleriniz ihtiyacım oluck.. Burun konusunda cok rahatım yani uyurken falan yan yatıyorum elimi başımın altına koymak suretiyle tabi .. ve konusurken yemek yerken falan cok dikkat etmiyorum. Sizce cok fazla özene gerek var mı darbe almamak koşuluyla. Bi sorum daha olucak, su anda kendimi grip gibi hissediorum yan burnumu çekiorum. Kanama yok ancak bildiğiniz grip gibi tek fark var kulak çöpüyle temizliyorum. Yardımlrnz için smdiden tskler, sevgiler.

geçmiş olsun öncelikle... valla ben o grip gibi histen neler çektim iki hafta burun akıntısı ve boğaz yanması...diş etlerim sızladı iki hafta...tıkanmada oluyor geceleri...ilk zamanlar sulu şeyler yesen daha iyi olur... çorba gibi.. daha sonraları duruma göre yersin hafif katı şeyler...yan yatmak zaten çok zor oluyor...alçıdan sonra yan yatabildim...

Kızlar yeni resim ekledim 9. günden, yani bugun =) ayrıca dudaklarım hala bi garip ya moralimi bozan tek sey bu zaten gülüşüm ve dudaklarımın anlamsız kurulugu..

Kızlar yeni resim ekledim 9. günden, yani bugun =) ayrıca dudaklarım hala bi garip ya moralimi bozan tek sey bu zaten gülüşüm ve dudaklarımın anlamsız kurulugu..

canım cok gecmiş olsun sana arkadslık teklıfı gönderdm kabul edersen ben de görmek istıyorum burnunu

burnun şimdiden harika görünüyor.. emre beyin yaptığı burunlara bayılmamak elde değil..
dudaklarına sık sık dudak koruyucu sür o dertten biraz olsun kurtulursun canım..

çok geçmiş olsun bende merak ettim burnunuz arkadaşlık teklifimi kabul ederseniz bende görebilirim fotolarınızı

Kızlar albümüm özel.. Fountain seni ekledim, çiğdem senin istegini kabul ettim. Artık bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…