ben de ameliyat olmaktan korkuyordumBende yakinda emre beye olacagimmameliyattan korkmuyorumda sonrasinda morarip sismekden korkuyorum
canım ben de yeni yeni alıştım durumuma morluklarım bayagı azaldı illk güne göre şişlerim de inş çabucak iyileşir.. Umarım ikimiz için de en iyisi olur tatlım tşk ederimayyy canım senle ameliyatlarımız aynı gündü.. ben de şimdi öyle oturuyorum tamponlarla felan..:S bu sabah uyandığımda çok ağrıyordu boğazım başım felan.. şimdi daha iyiyim... çok çok geçmiş olsun umarım her şey çok çok güzel olur ikimiz için de..
ayyy canım senle ameliyatlarımız aynı gündü.. ben de şimdi öyle oturuyorum tamponlarla felan..:S bu sabah uyandığımda çok ağrıyordu boğazım başım felan.. şimdi daha iyiyim... çok çok geçmiş olsun umarım her şey çok çok güzel olur ikimiz için de..
canım ben de yeni yeni alıştım durumuma morluklarım bayagı azaldı illk güne göre şişlerim de inş çabucak iyileşir.. Umarım ikimiz için de en iyisi olur tatlım tşk ederim
benim daha alçılar çarşamba alıncak :) bugun kontrolüm vardı bi sorun yoktu ama hızla iyileşmek istiyorum..
canım bu çarşamda.. bosver cnm sen ctesi gitme işini garantiye al ne de olsa demiş işte bikaç güne inermiş tekrar.. oluruna bırak sen gerisini bosverönümüzdeki çrş mı haftaya çrş.mı canım?
bana hemşiresi 10.günü doldur 11.gün alıcaz alçıyı dedi...o da pazar a denk geliyo.pzt siyi beklemek istemiyorum.cts. gitsem nolurkiiii...ay çatlıycam meraktan.....bir de şubat tatili bitmeden iyileşmek istiyorum..alçı çıkınca da biraz şişiyormuş burun birkaç günden iniyormuş..sonra öğretmenimiz estetik olmuş diye öğrencilerim sakız eder diline mazallah
kızlar tamponlarım alındıktan sonra baya bi rahatladım şekli de az çk ortada.. minnak bi burnum olmus ben cok mutluyum =) beni gören yakınlarım her ne kadar bu sen misin dese de çok yakıştırdılar... bu yüzden mutluyum önden biraz geniş ama o da zamanla düzelicek takmıyorum o yüzden.. Ancak biraz tavsiyeleriniz ihtiyacım oluck.. Burun konusunda cok rahatım yani uyurken falan yan yatıyorum elimi başımın altına koymak suretiyle tabi .. ve konusurken yemek yerken falan cok dikkat etmiyorum. Sizce cok fazla özene gerek var mı darbe almamak koşuluyla. Bi sorum daha olucak, su anda kendimi grip gibi hissediorum yan burnumu çekiorum. Kanama yok ancak bildiğiniz grip gibi tek fark var kulak çöpüyle temizliyorum. Yardımlrnz için smdiden tskler, sevgiler.
Kızlar yeni resim ekledim 9. günden, yani bugun =) ayrıca dudaklarım hala bi garip ya moralimi bozan tek sey bu zaten gülüşüm ve dudaklarımın anlamsız kurulugu..
Kızlar yeni resim ekledim 9. günden, yani bugun =) ayrıca dudaklarım hala bi garip ya moralimi bozan tek sey bu zaten gülüşüm ve dudaklarımın anlamsız kurulugu..
canım benim tsk ederm =) haklsn nemlendirici sürim artık ..burnun şimdiden harika görünüyor.. emre beyin yaptığı burunlara bayılmamak elde değil..
dudaklarına sık sık dudak koruyucu sür o dertten biraz olsun kurtulursun canım..
walla corba içiyorum canım ama aştım kendimi 8. gün ama sarma yiyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?