aynen canım saldım walla =) emre beye de öyle söyledim cok dikkat etmiyorum eski halim gibi hissediyorum diye... o da rahat ol dedi zaten sen dikkat ettikçe bisey olur diyo =)))canım ben 4.günden sonra felan gayet normal beslenmeye başladım..sıkma kendini artık bence yahu..
Arkadaşlık teklifi göndermiştim.kabul edersen bakmak isterim:)
canım arkadaslık taleplerinin hepsini kabul etmiorm sadece konuyla alakalı olanları ekliodm.. dikkat etmemişim teklif yolladm bakabilirsin..gidip gelip bakıyorum teklifimi kabul etmişmisin diye ama online olduğun halde kabul etmiyosun.bakmaktan bıktım vallahi(merak etmiştim.Neysee (
ewt cnm haklısın ifadesizlik oluyo ama geçmeye başladı yavaş yavaş, tesekkür edermPure_ love yeni gördüm canım ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun :) zor olanı atlattın şimdi yüzünde ggerginlik ifadesizlik durumları olucak ama geçiyor.güzel günlerde mutlulukla kullan yeni burnuşunu
teşekkür ederim tatlımmmgecmis olsun cnm, zaten burnun güzelmistin, dahada güzel olmus
canım agrım yok cok şükür, kendimi biraz çıplak hissettim uzun süre sonra ama şikayetçi deilim tabicanım masaalh burnun cok gzl olmus ve 14.gününde gayet iyi görünüyorsn agrın sızın var mı benmde 15 gun iznm olcak sence ve sizce yeterlimi kzlarrr??
Yanlardan hafif daralttı doktor, hafif dememin sebebi su an baya bi şiş olması =) ama 15 gün günlük hayata dönmen için rahatlıkla yeter bana göre. Zaten sorarsın bunu da doktoruna o daha tatmin edici cvplar verir eminim.şişşse bile burnum kücültüldüğü için heralde suanki halini alırdaha fazla şişmez ins,senn burunn yanlardan daraltıldımı bana doktor burun tabann geniş dedi biraz daraltmak lazm dedi ilk amelıyat korkunc olunca insan cok korkuo=(
arkadslk talebi yolladım cnm bakabilrsn..bakabilirmiyimm???:))
Benim yanlarda da dikişler vardı onlar alındı ve gerçekten hiç iz kalmadı, genelde mi öyle benimki mi o şekilde oldu inan bilmiyorum canım.. Burun kanatlarında iz kalmadı, orta kısımda da hafif bi iz war dikkat edince anlıyosun...yanlardan nasil daraltiki? hic dikis izi gözükmüyor yanlarda? resimdemi gözükmüyor acaba? yoksa baska bi yöntemlemi?
cok güzel olmus burnusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?