27 yaşında aileden dayak yemek

Daha önce bi problem mi oldu bu kadar size guvenmıyorlar? Durup dururken şizofren olmaları lazım ,ıftıra atıp üstünuze yurumelerı için .polıs e gıdın darp raporu ile onlar sızı kadın sığınma evlerine gönderirler .

İnanmıyorum diyenler, Kızı özel hayatını açıklamak zorunda bırakanlar, hemcinsine karşı özellikle maddi manevi güçlü kadın olunca feministliğin kralı kesilip de güçsüz hemcinsi olunca ne halt yedin de bu hale geldin sebepleri vardır diye normalleştirenler sayesinde bunlar geliyor bu insanların başına yorumum bu şekilde kızın yarasına tuz ve Ateş basanlara gelsin yazıklar olsun sizlere kızlar onbinlerce kez hemde çok kızdım. Sebebe gerek yok kız çocuğunu para gören milyonlarca aileden birine sahip belli kız bir de vallahi bir sevgilim oldu bir kere öpüştük diye size kendini ezdirmiş yuhlar olsun size ve zihniyetlerinize emi ?

Benzeri bir ailenin çocuğuyum zihniyet karanlık berbat , kültürün gerçeği çoğunluğu da bu anlayın artık bunu. Bu durum birlik olma zamanı iken yapılanı normalleştiren eylemlerinize cevabım ayıptır zulümdür insanlıpa ve kadınlığa vurulmuş katliamdır ey Kadınlar!

Konu sahibi güzelim allahım yardımcı olsun sana ! Kardeşinin çükü var diye bu yapılanlar emin ol ! Namus bizim memleket memlekette paran varsa iki bacak arasında olmayıp paran yoksa iki bacak arasında olanların ağzında sadece emin ol! Kendindn ödün vermeden ve dikkatli huyuna giderek dikkatli ol bir an önce çözüm bul, sen ayrı eve çıkmak istesen de ne bk yiyeceksin ayrı ev istiyorsun diyecekler sen daha iyi tanıyorsun allah karşına öyle birini çıkarsın ki inşallah yüzün gülsün ! Kalbimden ettim duamı. Çok zor atlatacaksın bunları emin ol! Ben 17 yaşımda çıktım o evden zor bela atlattım eğitimler , yapım hayat değişikliklerimle ama geçecek bir gün bunu bil ! Seni tanımıyorum ama insan olduğun için seviyorum diyerek sonlandırıyorum sözlerimi. Mune abla da banlarsa da canı sağ olsun ama cidden artık sabrım taştı !

mali musavirlik zor birr meslek arkadasimdan biliyorum. turkiyede okusanda tecrubesiz oldugun ivin ilk basta asgari ucret verip uzun saatler calisip her isi yaparsin ben de kendi meslegimde aynisini yasadim. 16 saat calisirdim. ve dedikleri yukselmek istiyorsan mecbur. iki kisinin isini tek kisi yapar. ayrica is yerine soyleyemez is sorununu onlari baglamaz para kaybolursa onun ihttiyci oldugunu bildikleri icin otomatik suc ona kalir. para var isin icinde calisma sartlari agir hataya musait bir meslek. ben hastayken bile tapor aldigimda kiziyorlardi maalesef acimasiz oluyorlar. ve arkadas su an korkuyor ozguvenini kaybetmis durumda gunumuzde inaanlar cok kolay olduruyor sikayet etse o kardes ocunu alir. kardeste degil aslinda.eve cik depozito kira vs. tek basina yasamakta kolay degil. su an kendisi kisir dongunun icinde. ama bencede baka sehire tasin ya da git ogrenci ozel apartlarinda kal. calisanlarda kaliyor.allah yardimcin olsun cok uzuldum. S Sedafg6

Şimdi kuzum bak ben sana mantıklı bir öneri sunacağım.
27 yaş böyle aile ile yaşamak için uygun değil. Sen koksocaman bir kadınsın.
O evden çıkacaksın.
Senin ne o anneye ne o kardeşe ihtiyacın var.
Hayatındna çıkaracaksın onları.
Şimdi sen Ankara'dasın.
Ankara'da bir sürü üniversite öğrencisi kız var ve eve çıkmak için ev arkadaşı arıyorlar.
Arkadaş arayanları bul. Facebook'ta bir çok grup var üniversitelerin.
Gir ilanları oku ve tanış onlarla.
İyi birilerini bulunca çık evden.
Hoooop masraflar 2'ye hatta 3'e bölündü.
Aldığın maaş sana öyle bir yeter ki..
Eşyan mı yok?
Yine o gruplarda neredeyse bedavaya eşyasını satan hatta hibe eden öğrenciler var.
Cıncık gibi de dizdin mi evini? Dizdin.

Bak bana! 3 çocuklu ilkokul mezunu kadınlar kocalarından kaçıyor dim dik ayakta kalıyor. Çalışıyor.
Arkalarında kimse olmadan hem de...
Yapamam edemem yok.
27 yaşında okumuş bir kadına bu çaresizlik bu dayak yemek asla yakışmıyor.
Çare isteyene çare çok!
Benim bir arkadaşım ne ana ne baba ne akraba görmüş. Hayatta kimsesi yok.
Küçüklükten çalışmış. Şimdi Ankara'da okuyor yine çalışıyor.
Hem okuyor, hem tek kalıyor hem de 3 kediye bakıyor.
Senin eksiğin ne?
Sana kolay olacak demiyorum.
Ama olmazsa sen olmayacaksın.
Kendi yolunu çizeceksin.
Yapabilirsin!

Yaklaşık 22 yaşima kadar abim evlenene kadar bende böyle şeyler yaşadim evde.abim psikopat gibi her bahaneyle bana saldirir sonra döverdi annemde seyirci kalir sonrada sen suscaktin o senin buyugun hakettin sen derdi.abim evlenip gidene kadar hemen hemen hergunum böyle geçti.koruyan kollayan bi annem ve babam yoktu.erkek çocuklari her zaman hakliydi ve istediginde dövebilirdi.o anne babaylada yaşamaktan tiksindigim icin zamanı gelince evlendim kurtuldum.tabi anksiyete panik atak ve depresyon hastaliklarim yanıma kar kaldı.

Kendni dövdü derlermiş bir de ben de onu elinden yaralamışım o da alırmış.yarın ben darp raporu alsam ilerde bir şey olduğunda kullanabilir miyim bu geldi aklıma.

dr ve polis kendini döveni de başkası tarafından dövüleni de fark eder sen merak etme. git raporunu al şikayetçi ol. böyle insanlar uzman çavuş falan olmasın inş. vatan böyle adilerin savunabileceği bir yer değil. kadın sığınma evine yerleş düzen kurana kadar. kurtul şu pisliklerden.

Cok gcmis olsun yasadiklariniz cok zor.
Yerinizde olsam hastaneye gider darp raporu alirim.
Zaten darp varsa direkt polis cagirilir ve sikayetci olup olmadiginiz sorulur.
Sikayetci olmasanizda elinizde bulunsun yarın ne olacagi belli olmaz can guvenligi riskiniz var.
Kurslariniz bitene kadar o evde durmaya mecbursunuz gibi gozukuyor. Hem emekleriniz bosa gidecek hem paraniz yanacak.
Kurslar bitene kadar ufak ufak birikim yapip kenara atmalisiniz. Belki o zamana kadar siddet uygulayan şahis evden ayrilir. Garanti askere gidecek mi peki bu kisi?
Insallah gider ve sonrasinda bu anne kisisiyle ne yapacaginiza karar verirsiniz.

Polise git darp raporu al gerekirse kadın sığınma evine git.Ankada'da yaşıyorsun illaki sesini duyan biri olur. Terbiyesizler..Kişi kendisi gibi bilirmiş şimdi bir şey diyeceğim olmayacak.

Evet kültürün gerçeğide çoğunluğuda bu.bende benzer bir aileden geliyorum ve yazınız için alkışlıyorum sizi

Lütfen darp raporu alınn. Kardeşiniz gibi bir psikopatın asker olmasına izin vermeyin. Evde kardeşine bunu yapan eline silah verilince ne yapmaz

Allah yardımcınız olsun. hemen darp raporu alın, şikayetçi olun.

Teşekkür ederim içimden geçenleri yazmışsınız.Gerçekten dayak yediğime inanmayanlar olmuş 3 4 kişi galiba.İçlerinden biri birşeyler yaşamış olabilir misin eksik var demiş.Eksik filan yok olsa zaten her şeyi anlattım niye anlatmayayım.Bu kadar çok yoğun çalışmama inanmayan da oldu biri çıkmış açıklamış böyle şartlarda ben de çalıştım diye.Ay eveleyip gevelemeyeceğim inandırıcı değil yazmış biri de.Var işte böyle insanlar var bitmiyorlar.Gördüğüm şu ki 28 sayfa yazılmış ve bu 3 4 kişi dışında herkes fikir sundu.Özelden mesaj atanları saymıyorum.İllaki çıkar her yerde böyle 3 4 kötü kalpli insan.Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.Darp raporu aldım.Kendi fotoğraflarımı çektim.O benim ağlarken ses kaydımı almış onu sunarmış sunarsa gizli ses kaydı yaptı derim yasal değil çünkü yaptığı.göreve başlamasına yakın bi zaman var o zamana kadar babam eve geldi bizimle kalacak.o göreve gitsin benim param biriksin şikayet edeceğim darp raporu 6 ay geçerli dedi polis.dövmesinden onu da askeriyeden atıp tazminat ödetecekler.

Söyledikleriniz çok mantıklı.Dediğiniz gibi yaşım 27 olunca eve sığdıramadılar beni.Biraz birikimim olsun yapacağım.Teşekkür ederim yüreklendirdiniz Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…