Bu dünyada her türlü insanlar var bazı insanlar kendi çoçuklarını öldürüyorlar tecavüz ediyorlar böyle şeyler maalesef ki dünyamızda var.Bu konuda anlatmadığınız şeyler var sanki, durduk yere bir anne bu kadar ağır şeyler konuşamaz, abi bu kadar şiddet uygulayamaz ve bir kıza bu kadar ağır ithmalarda bulunamaz diye düşünüyorum..
Acaba onların istemediği şeyler yaşadığınız için bunları yasıyor olabilir misiniz? Ama ne olursa olsun abi ve annenin böyle şeyler yapmaya yaşatmaya hakkı yok.
Bir şeyle yaşamadım yaşamıyorumda.1 sevgilim oldu 27 yaşındayım.ünivdeyken oldu aynı ev ortamına bile girmedik.şimdi de yok sevgilimBu dünyada her türlü insanlar var bazı insanlar kendi çoçuklarını öldürüyorlar tecavüz ediyorlar böyle şeyler maalesef ki dünyamızda var.
Benim de arkadaşım kardeşi ve babası tarafından benzer baskılar görüyor. Erkek çoçuklarına bunu öğretiyorlar çünkü onlarda kendilerini namus beçkcisi olarak görüyorlar. Nefret ediyorum böyle zihniyetlerden
Eki Görüntüle 2150701Ay hic eveleyip geveleyemeyecegim yalan konu bence
evet maalesefki bu tarz siddet ve buna maruz kalanlar var bu bir gercek ama bu konu o konu degil
uyelik dun alinmis surekli kiskirtici bir yazim icerisinde kufretti demek yerine kufurleri detayina kadar yaziliyor ve belli araliklarda tekrarlaniyor ki bunlar her insani cileden cikaracak ithamli yazimlar surekli akil verip cozum yolu arayanlara bir set cekiliyor ama ile baslayan cumleler imkan olanak vs vs kusura bakmayin inandirici gelmediniz size iyi eglenceler
Avrupa gönüllü hizmetlerine bakSve diye vaktım ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Teşekkür ederim kendi işimden başka iş yapmak istemiyotum zorunlu stajım var 2 yıl.kesintiye uğrar işten çıkarsam ve çalıştığım halde iş bulamıyorken o riske girmeme değmez.Yine de teşekkür ederim tekrarBana olumsuzda olsa cevap vermedin.
Belki ikimizde birbirimize yardimci olabilirdik. Olumsuzda olsa yanit beklıyorum
Ben tesekkur ederim, Allah yardimcin olsun insallah.Teşekkür ederim kendi işimden başka iş yapmak istemiyotum zorunlu stajım var 2 yıl.kesintiye uğrar işten çıkarsam ve çalıştığım halde iş bulamıyorken o riske girmeme değmez.Yine de teşekkür ederim tekrar
Hemen darp raporu almaya gitHerkese iyi akşamlar.Bilmiyorum nereden başlayacağımı ama değişik bir ruh halindeyim inşallah bana yardımcı olabilecek fikir verebilecek kardeşlerim ablalarım vardır.
27 yaşındayım üniversite mezunuyum 2 yıldır bir mali müşavirin yanında haftanın 6 günü çok yoğun ve stresli bir şekilde çalışıyorum.Ankarada yaşıyorum.Maaşım asgari ücret iş bakıyorum bir yandan da tabi ama şu an olduğum yerde kalmam daha cazip.Neyse...Benim asgari ücretle çalışmam evde çok büyük bir sorun duymadığım hakaret kalmıyor desem yeridir hatta ve hatta yediğim yemek bile gözlerine batar...Evlenmediğim için her gün annem ve 25 yaşındaki erkek kardeşim tarafından o... olmakla suçlanırım.Artık dayanacak gücüm kalmadı bugün olan olay bardağı taşıran son damla oldu.Sabah uyandım gözlerimin altı mosmordu yorgunluktan.Annem sen bişey mi çekiyosun hep yorgunsun dedi imalı bir şekilde.Sen hayatını iyi yaşadın g.tveren seni dedi.okuduğum şehrin dağlarına taşlarına sormalıymış kendime erkeklere neler yaptırdığımı...O böyle iftiralar atınca dayanamadım bağırdım çağırdım 25 yaşındaki erkek kardeşim uyandı(işinden istifa etti 2 aydır evde uzman çavuşluğa başvurduğu için) üstüme yürüdü sen susacaksın para kazanmıyorsun dedi.Annem de gaz verdi iyice ve olay büyüdü.Kardeşim beni yerlerde sürükledi mutfakta yüzüme vurdu.kardeşim 1.92 boyunda siz hesap edin.Bağırdıkça vurdu.Elimi masaya koymamla meyve bıçağı geldi.Keserim sizi dye bağırdım.Elimden almaya çalışınca elini küçük sıyırmış.Bu sefer süpürge sapıyla dövdüler sabahın sekizinde.Ben dayaktan bayılma noktasına geldim bıraktı.Annem başıma gelip çok uzattın ama sen de dedi.kardeşim beni öldürmekle tehdit ediyor.Annem de sen büyüksün susacaktın dayak yemeyecektin diyor.Dayaktan sonra sinir krizi geçirdiğimde gidip kanına baktıralım dedi kardeşim uyuşturucj var mı diye inanabiliyor musunuz.Sinir krizi geçirirken ses kaydı yapmış hep böyleymişim ben evde.Eve çıkma şansım yok maaşım yetmez iş yerimde de duyulursa işten çıkarılırım nolur yol gösterin bana.
O kadarını bilmiyorum canım ya , zaten rapor sırasında şikayetçi olmuş olman gerekmiyormu? Orda darp eden kişinin kardeşin olduğunu söylemişsindirDarp raporu aldım fotoğrafını koyamıyorum boyutu olmuyor.Mune ye mesaj attım sordum nasıl koyulduğunu.Şikayetçi olmadım sabah ses kaydını aldım öldürcem seni derken.bildiğim kadarıyla ses kaydı delil değil.bir de darp raporumda kimin darp ettiğini yazmamışlar böyle mi oluyor
Neden banlandiniz?????Size iyi eğlenceler yazmak zorunda değilsiniz bem sizi zorlamadım.nasıl fotoğraf koyuluyorsa söyleyin böyle ithamlar yerine darp raporu aldım ben.sonra eğlenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?