27 yaşında aileden dayak yemek

Bu dünyada her türlü insanlar var bazı insanlar kendi çoçuklarını öldürüyorlar tecavüz ediyorlar böyle şeyler maalesef ki dünyamızda var.
Benim de arkadaşım kardeşi ve babası tarafından benzer baskılar görüyor. Erkek çoçuklarına bunu öğretiyorlar çünkü onlarda kendilerini namus beçkcisi olarak görüyorlar. Nefret ediyorum böyle zihniyetlerden

Bir şeyle yaşamadım yaşamıyorumda.1 sevgilim oldu 27 yaşındayım.ünivdeyken oldu aynı ev ortamına bile girmedik.şimdi de yok sevgilim

Anneniz cok cahil ve prtalik laristiran bir kadin.
Uyuyan bir insana bu kadar iftira atan ruh halini cozememdim

Eki Görüntüle 2150701

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni o hale sokan her kim olursa olsun şikayetçi ol. Başlarım öyle aileye... önce darp raporu almalısın. Ne hakla seni döver kardeşin. Ciddi söylüyorum şikayetçi ol cezasını çeksin. Yoksa daha çok dayak yersin o manyaklardan

Konusuna yalan demissiniz
kız mor kolunun resmini göndermiş. konuya inanmıyorsanız yazmayin.bu sekilde rencide etmis olmazsiniz.

Ne yapmalı bilemedim ki çok üzüldüm.
Daha iyi maaşlı bir ile girene kadar sıkın dişinizi sonra da ayrı eve çıkın.
Polis diyenlere iş yerinde duyulursa atılırım demişsiniz ki doğru olan polise başvurnak olur elbette.
Nasıl anneler var yarabbi nasıl kardeşler var.
Baba ne diyor bu işe?

Canım kıyamam yaa, allah yardımcın olsun..

Durumunuza gerçekten çok üzüldüm. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Burdan oturduğun yerden ahkam kesmek kolay gelir insana, yaşayan bilir çaresizliği. O yüzden zorla imkanları çık bi kiraya. 1+1 bi yer bile yeter öyle değil mi?
Asgari ücret dediğin 1600 tl. Kiraya çıksan 600-700 tl, yol masrafı gitse 200-300 tl. Hemen hemen 600 kalır sana. Yani elektriği suyu dikkatli harcarsan ufak çaplı birikim yapar bi çaresine bakarsın.

Üniversitelerin öğrenci kulüplerinde yabancı öğrenciler var Erasmus gibi değişim programlarıyla gelen, onları bulup biriyle ev arkadaşı olsan hem Euro cinsinden para alabilirsin, hem birikimin hızlı olur, hem giderin az olur. Alternatif düşünüp hayatının iplerini eline almalısın.

Mutlaka darp raporu al. Kardeşinin askerliği de yanacaksa yansın. Yaptığı şeyin karşılığı olacağını bilmeli.

Bana olumsuzda olsa cevap vermedin.
Belki ikimizde birbirimize yardimci olabilirdik. Olumsuzda olsa yanit beklıyorum

Bana olumsuzda olsa cevap vermedin.
Belki ikimizde birbirimize yardimci olabilirdik. Olumsuzda olsa yanit beklıyorum
Teşekkür ederim kendi işimden başka iş yapmak istemiyotum zorunlu stajım var 2 yıl.kesintiye uğrar işten çıkarsam ve çalıştığım halde iş bulamıyorken o riske girmeme değmez.Yine de teşekkür ederim tekrar

Ben tesekkur ederim, Allah yardimcin olsun insallah.

Sakın onlardan kurtulucam diye bi evlilik yapma. Emin ol çok daha kötü şeyler yaşarsın. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına.
Çok üzücü birşey yaşadığın ama maddi olarak ayrı eve çıkamazsan polise gidip şikayetci olup darp raporuda almışsın sığınma evlerine başvurabilirsin. Tabi annen ve kardeşinden nasıl tepkiler gelir bilemiyorum.
Ben olsam napardım gözümü karartır o evden giderdim böyle bir anne ve kardeş olamaz. Bende anneyim oğluma babası biraz sert konuşsa zoruma gidip tepki veriyorum sizin bu hale gelmenize nasıl zemin hazırlar bir anne anlayamıyorum

Hemen darp raporu almaya git
Mor catiya başvur
Annenle kardeşin oturup zikkim yesinler

O kadarını bilmiyorum canım ya , zaten rapor sırasında şikayetçi olmuş olman gerekmiyormu? Orda darp eden kişinin kardeşin olduğunu söylemişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…