Bak canim sana bise dicem nolur beni yanlis anlama olur muHaklısın. Canımı acitti ama eksik gibi hissettirip. Ona ağzının payını vermek istiyorum bir şekilde
Öncelikle doğru kişi için önce kendi eksik yonlerinizi düşünün ve onları tamamlayın sonra yeni ve doğru ortamlarda bulunun hobi edinin spora başlayın gönüllülük faaliyetlerine katılın grup halinde turlar var onlara katılın internette koşu bisiklet doğa yürüyüşü yapan güvenilir guruplar var onlara katılın hem çok farklı mesleklerden ve gerçekten seviyeli insanların olduğu ortamlar.Olabilir.. eşiniz de mi bakirdi cidden erkeklerde az. Aslında cinsellik yaşamak istiyorum evet ama.bunu öylesine biriyle yaşamak istemiyorum tabiki. Karşıma artık seveceğim doğru kişi çıksın istiyorum evleneyim vs.. tabi istemekle olmuyor içimde boşluk olduğu kesin sevgi eksikliği var .
İste bu +1000000Sana onu diyen erkek seninle beraber olup bırakmak istiyor o yüzden alttan alttan fitilliyor seni.
Kızken cinsel ihtiyaç hissetmiyorsun, nasıl duruyorsun gibi bir durum yok yani. Bakire insan için normaldir. Bakir insan duramaz.
Kadın olduktan sonra cinsel ihtiyaç duyuyorsun...
Şu eleştiren yargılayan kişileri bir köşeye bırakın.. cinsellik tabiiki bir ihtiyactir kadını erkeği Olmaz.. Ayrıca cinsellik yaşamakla Kadın olmuş olunmuyor o ayrı saçma bir tabir !! Ergenlikten itibaren cinsellik gelişir ve yaşanmalı. Sanki evlenince aniden herkes arzu ile doluyor gibi konuşmuş .. saçmalık. Öncesinde de vardır . Gelenekler yüzünden evlilik ile cinsellik bagdastirilmis ki bence o ayrı saçma . Dediğin doğru. 35 yaşa kadar yaşamamış olursan bence geç olucak. Ama onca sene hiç yapmadığın için de gittikçe seçici olacaksın. Psikoloji bölümünü bitirdim. Hayat cinsellikten başlıyor hep öyle öğretildi bize. Bunun eksikliğini hissetmen çok normal ama tavsiyem öncesinde de sevgi açlığını da doyurmak. Kişiden kişiye değişir kimi sevdiği ile yaşamak ister cinselliği kimi ise ask ve seksi ayırır. Size kalmış nasıl hissettiğiniz. Bence çok düşünüp tartmayin kendiniz tanıyın içinizden gelen şeyleri de bastırmak yanlış. Hayat kısa. Ola ki 35 yaşında evlendiniz karşınızdaki bayağı tecrübeli olacak , uyum sağlamaniz çok zor olacak. Hem 20 lerde başlayıp 30 larda cinselliği en güzel yaşar derler kadınlar .27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadıgerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...
Son günlerde birkaç kişi ile sohbet ettim . Karşımdaki erkekler bakire olmama çok şaşırıyor nasıl duruyorsun filan diyorlar. Kendimi eksik hissettim. Ben ilkimi özel biriyle yaşamak istiyorum lakin böyle biri çıkmadi. Sağlık açısından da sağlıkli bir durum değil dedi konuştuğum kişi kafama taktım cidden baya bunu. Bende biliyorum insanlar için bu doğal bir ihtiyaç yemek içmek gibi. Din kısmını pek düşünmüyorum eskisi gibi inancım katı değil. Evlenince olsun diye düşüncelerim var bu da evlendigim zaman sorun olamsindan korkmamdan kaynaklı lakin diyorum ben daha sevgili bul et diyene kadar yaş olacak 30 o yaşta hangi adam bakirdir acaba var mıdır öyle kalan yada ne bileyim en azından sakin ilişkiler değil de sevdiği ile filan yaşamış olsun isterim.
Ve son olarak oldu ki özel hissettiğim biri cikmadi 35 yaşında bile hala bakire kalmak da sacma değil.mi cinselliği yaşamamak ? Konuştuğum kişi mutsuzluğunun depresyonunun bir nedeni de bu emin ol hormonlar ihtiyaçlar vs dedi. Bu doğru mu ?
Ve aranızda benim gibi olan var mı ? Bu yasa kadar bakire kalıp evlenen kocası nasıl karşıladı bu durumu daha önce yapmadiginiza pişman oldunuz mu mesela ?
Kız kadın ayrımı yapan birini artılamak nasıl bir duygu hanımefendi?İste bu +1000000
Şu eleştiren yargılayan kişileri bir köşeye bırakın.. cinsellik tabiiki bir ihtiyactir kadını erkeği Olmaz.. Ayrıca cinsellik yaşamakla Kadın olmuş olunmuyor o ayrı saçma bir tabir !! Ergenlikten itibaren cinsellik gelişir ve yaşanmalı. Sanki evlenince aniden herkes arzu ile doluyor gibi konuşmuş .. saçmalık. Öncesinde de vardır . Gelenekler yüzünden evlilik ile cinsellik bagdastirilmis ki bence o ayrı saçma . Dediğin doğru. 35 yaşa kadar yaşamamış olursan bence geç olucak. Ama onca sene hiç yapmadığın için de gittikçe seçici olacaksın. Psikoloji bölümünü bitirdim. Hayat cinsellikten başlıyor hep öyle öğretildi bize. Bunun eksikliğini hissetmen çok normal ama tavsiyem öncesinde de sevgi açlığını da doyurmak. Kişiden kişiye değişir kimi sevdiği ile yaşamak ister cinselliği kimi ise ask ve seksi ayırır. Size kalmış nasıl hissettiğiniz. Bence çok düşünüp tartmayin kendiniz tanıyın içinizden gelen şeyleri de bastırmak yanlış. Hayat kısa. Ola ki 35 yaşında evlendiniz karşınızdaki bayağı tecrübeli olacak , uyum sağlamaniz çok zor olacak. Hem 20 lerde başlayıp 30 larda cinselliği en güzel yaşar derler kadınlar .
Bak canim sana bise dicem nolur beni yanlis anlama olur mu
Bende 27 yasindayim 1 bucuk senelik evliyim.
Evlenmeden once flortlerim oldu ama kisa sürdü. Sadece bir tanesi uzun surmustu 1 sene ayrildik ama
Tabiki evlenmeden once opusebilirsin dokunabilirsin birlikte uyuyabilirsin hatta seks de yapabilirsin ayni evde de kalabilirsin dogru kisiyle dogru zamanda asla karşı degilim buna ancak;
Daha seninle konusurken yazisirken mi oldu bilmiyorum? Bir ask yokken aranizda birbirinizi tam tanimadan bir erkek seninle boyle konular konusuyorsa o erkegin iyi niyetinden şüphe et derim
Sen demekki ona bahsetmissin ben bakireyim vs diye olabilir asla kotu niyetle söylemeyiz biz kadinlar zaten, ama etraf cakal dolu olmus
Hic dogru durust adam kalmamis nerdeyse
Akli sira sana yoklama yapiyor küçük akliyla. Bir dur hele tanisalim goruselim oyle degilmi
Cinsellik konusmak ayip ya da gunah degil ama diyorum ya bir flortun olur birbirinizi iyice tanirsiniz evlilik dusunursunuz hatta onunla konusursun da yaşarsın da bazi şeyleri kimse bise diyemez ama emin ol bu bir eksiklik degil. Bakire olmak eksiklik degildir olmamakta bir artı katan birsey degildir
Çünkü ayrılar hanımefendiKız kadın ayrımı yapan birini artılamak nasıl hir duygu hanımefendi?
Ne demek ayrılar !!!Çünkü ayrılar hanımefendiFikriniz farkliysa lütfen uzak durun... İstediğiniz yorumu yapin!!!
i'm not a girl not yet a womanNe demek ayrılar !!!
Yazılanları okuduysaniz cinselliğin ülkemizde nasıl tabu olduğunu bastirildigini, evlenmeden olmazcilari görebilirsiniz. Normal diyorum. Çünki evlenene kadar kadın arzu duymaz diyeni bile gördümPeki ben cidden merak ediyorum.
Bir şey soracağım..
32 yaşındayım hiç mastürbasyon yapmadım.
Bekarken erotik sahneler falan denk geldiğinde elbette içim bir hoş olurdu ama
hiç mastürbasyona ihtiyaç duymadım.
7 yıl olacak evliyim.
Cinsellik sonrası arzularım tavan yaptı, deneyimlediğim için diye yordum ben de..
Eşimden uzun süreli ayrılıklarım olduğunda da derin arzu duysam da yine mastürbasyon yapmadım yani..
Sizce benim olay ne? :)
Yazılanları okuduysaniz cinselliğin ülkemizde nasıl tabu olduğunu bastirildigini, evlenmeden olmazcilari görebilirsiniz. Normal diyorum. Çünki evlenene kadar kadın arzu duymaz diyeni bile gördümbirsürü sebepten bastırmış olduğunuzu düşünüyorum o yaşa kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?