27 yaşında bakire olmak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umarım bende bulurum .. peki eşiniz nasıl karşıladı kendisi bakır mıymış ?

bende 40/50 yaşındasın da bakiresin ona takıldın sandım. 27 ne ki

Bacım sana "nasıl duruyorsun" diyen züppelerin dediği sanki çok güzel bişeymiş gibi neden kendine dert ediyosun
O hayasızlar önüne gelenle afedersin herşeyi yaşadıkları için onlara bu anormal geliyor olabilir ama asıl anormal olan onların yaşadıkları emin ol ... Sen şimdi yaşını bi kenara koy yaşın gayet genç
Sen bakireyim diye üzülmek yerine sevin
Allah korusun arsızın biri senin namusunu alıp gitseydi o zaman daha mı iyi olacaktı?
Ayrıca her evlenecek erkek zaten karşısında bakire kız görmek ister. Ben 27 yaşında evlendim o yaşa kadar çok şükür diyorum yanlış bişey yaşamadım bana göre o iş evlenmeden önce son derece " yanlış " bir olay. Hem nerden biliyorsun 35 yaşında hala bekar kalacağını? Nasip meselesi bu bi bakmışsın seneye evlenmişsin...
Sevin bacım sevin. Bu zamanda temiz kalmak zor artık ...o işi evlenmeden önce yaşayanların çoğu ayrılıyor ayrılacağın insanla en özelini paylaşman daha mı iyi.... En özeli en güzeli evleneceğin insana saklamaktır kendini.
Sen Allah'tan hayırlı eş dile Allah senin için en doğru zamanda karşına çıkarır zaten
Yaşını da kafaya takma bu devirde 30'unda evlenmekde normaldir.
Haa bu arada yerinde olsam o boş konuşan züppelerle muhattap olmazdım.

Bu sağlık açısından iyi değil diyen kelaynağin sana karşı beklentisi var mı merak ettim baya bildiğin sacmaliyor bence..

Evlilik öncesi ya da sonrasi ruhuna işleyen biriyle tamam yasa ne yasiyorsan ama yaşadığın kişi buna degmeli haketmeli .

Nasıl konuştuğunuz bir adamla konu sizin bekaretinize geliyor?
Akışı çok merak ettim.
Bana sevgilim/nişanlım bile soramaz bunu.
Aaaa hala bakire misin diye bir aşağılama da ilk defa duyuyorum
Sizin arkadaş tatlı su uyanigi, hadi o yemler de siz gerçekten bu kadar safsaniz çok üzülürüm.
Kendinize dikkat edin.

neyi nasil karsiladi anlamadim ?
Yani eşiniz bakie miydi bari ? Siz bakiresiniz ya kendini şanslı mi hissetti ? Bir yandan da düşünüyorum eğer sevdiğim adam bir sürü kişiyle yatmış olursa içten içe kiskanacagim geçmişi de olsa diye düşünüyorum

bence konustugunuz kısı normal degıl
bakırelıgın yasla alakası yok kısının kendı ne zaman yasamak ısterse neyı uygun gorurse oyle yapar 27 yasında olup hala bakıre olman hıc normal degıl dıyen kısı normal degıl
kımse 18 yasını doldurur doldurmaz kızlık zarına bay bay partısı falan yapmıyor dogru ınsan ve dogru zaman gerekır
sevısmek olaganustu bır mevzu falan da degıl nasıl duruyorsun oyle dıye sormus bırde cok guldum

esinizin bakir olup olmamasi ile gorusunuz sizin hayata bakis acinizla iligli bir sorun. Yani soyle ki, sende suanda evlenmeden sevdigin guvendigin biriyle bisiler yasayabilirsin senin hayata bakis.acinla alakali olarak. Ancak senin konunda bahsettigin tipler seni kullanmak isteyen bir tip. Sen evlenince kocam bakir olmazsa kafama takarim napicam ben diye mi dert ediyosun yoksa herkes benim.bakire olmama sasiriyor diye mi dert ediyosun. Biraz kafan karisik sanirim.
Eger arkasinda duracaksan ve hayat gorusune uygunsa bugun de biriyle cinsel beraberlik kurabilirsin. Cozum senin beynin ve hayat tarzinda .

Sağlıklı mı değilmiş
Buna inandığınızı lütfen söylemeyin

Siz hayatınızı başkalarına göre mi yaşıyorsunuz? Sizene elalemden ne hale gelmişiz söyle bakıyorum da . Bakire kalsanız ne olmuş yani . Ben ilk gecemden sonra eşimle olmasına rağmen hüngür hüngür ağlamıştım. Garip belki ama gerçekten ağlamıştım . Garip ....

Neden saçma olsun.Ben geçen yıl 33 yaşımda evlendim.O zamana kadar da bakireydim.İyiki de önceden cinsel ilişki yaşamamışım hiç pişman olmadım.Yaşasaydım kendimi yer bitirirdim ben , kişiyle alakalı bir durum bu.

Ya bu adamların oyununa gelmeyin. Bi de bu kadar mahrem bir konu "öylesine" bir arkadasla nasıl konusulur ki ya??? Ben annemle bile konuşmam. sohbet seviyesi yerlerde. Ayrıca ne güzel o özel kisiye kendinizi saklamışsınız, sevinmek yerine bakireyim hala diye düsünüyosunuz bi de.. her sey bacak arası mı..kac tane msj atan kullanıcı var forumda fellik fellik dikim arayan...

Canımm türkiye burası Amerika değil.. Farkında mısın???
Hiiç sanmıyorum
Birde erkekler sana nasıl bakire kalabildin, nasıl dayanıyorsun gibi sözler söyleyebiliyorsa, merak etme bu sorunun yakın zamanda çözülür. İçlerinden biriyle görüşmen yeter Hey Allah'ım

Spor salonundan hocam demişsin ya. İstisnaları vardır muhakkak ama çalıştığım spor salonlarındaki çoğu erkek hoca bildiğin abazaydılar. Çalıştığım hocalar doğrudan da olsa dolaylı da olsa bana asıldı, işin ilginç tarafı bunu yumuşak yüz buldukları her kadına yapıyorlardı. Yumuşak yüzden kastım da muhabbet edebildikleri diyeyim. Neyse yani o hoca sana iyi gözle bakmıyor, bunu seninle sağlıklı kafada bir insan konuşmaz. Yoklama çekiyor işte, alakasız bir insan deme yani. Öyle her tiple de bu mevzuları konuşma, yalan yanlış yerlere dahi çekenler olur.

Diğer mevzuya gelince, kadınların yapısından dahi bihaber olan bir iki erkeğin sana bunu söylemesine göre kendini değerlendirme. Sağlıklı ya da sağlıksız, önemli olan bu değil. Önemli olan bunu doğru kişiyle, doğru anda yapabilmen. Seks zaten planlı olmuyor, o an olması gerekiyorsa oluyor işte yani. Benim evlilik öncesi ilişkilerim oldu, pişmanlık duyuyor musun dersen ilişkiden ziyade kişiden duyuyorum. Yani ilk cinsel ilişkim istediğim gibi olmamıştı benim, "E bu muydu yani?" tarzı bir his. Sonradan aldatılmam da cabası. Keşke şimdiki nişanlım, müstakbel eşim olsaymış ilkim. Ama bu tamamen dediğim gibi kişiden kaynaklı. Yaşadığım ilişkiden pişmanlık duysam yoğun bir depresyondan çıkamaz ve kendime saygı duymakta çok zorlanırdım sanırım.

İlk ilişkin sonun olmayabilir. Yani cinsel ilişki yaşadığın kişiyle gün gelir ilişkin sonlanabilir. Bunu kaldıramayacaksan evet, evlilik evvelinde cinsel ilişki yaşamanı önermem. Bu da dipnot olarak dursun.

Bende kendimden emin değilim zaten .. ben normal sevgililikten bile korkuyorum anksiyete sebbeim ayrılmaktan köpek gibi korkmak 2 yıl terapi aldım ama sorun çözülmedi terapist bence iyi değildi . Şimdi düşünüyorum guvenmeden aşık olmadan zaten sevgili olamam ben bundan kaynaklı. Biraz fazla seciciyim bunu torpuleyebilirim ancak. Siz önceden yaşadığınız için belki böyle dusunuyorsunuzdur keşke nisanlimla olsaydı gibisinden. Ama demek doğrusu boleymis sizin icin. Keşke önüme çıksa sevdiğim biri lakin bu da kısmet.

Bu yaşa kadar bakire kalıp evlenen kocası nasıl karşıladı bu durumu daha önce yapmadiginiza pişman oldunuz mu mesela ?
27 yaşında evlendim bakire olarak. Kocam da zaten ilişki yaşamış birini istemezdi tahminimce. Bakireyim diye yalan söyleyenlerle sevgili olmuş vakti zamanında. E aynı ortamda çalışınca haklarında duydukları vs. Olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…