27 yaşında bakire olmak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
i'm not a girl not yet a woman
Woman cinsyet belirtir , man gibi. Bizdeki karşılığı kadın erkek. Kız diye cinsiyet yoktur. Bayan diye de yoktur. Ingilizce örnek vermeniz çok hoş doğrusu. Abd, Kanada, Avrupa cinsellik yaşı 12-13 civarında ülkeler. Yani onların Kız / kadın ayrimini seks üzerinde yaptıklarını düşünmüş olmanız ilginç

Peki napayım ? Aşık olacağım adam çıkmazsa karşıma öylesine biriyle cinsellik mi yasiyayim 35 e gelmeden olsun diye işte bunun içinden çıkamıyorum? Sevgi ihtiyacım da var fazlasıyla ama yok yani çıkmadı daha napabilirim ki ... Hayat cinsellikten başlıyor nasıl bir kavram merak ediyorum

Pardon bu şarkıydı, bilememeniz de normal...ahlak yapımız ayni degil bu yuzden size cevap veremiycem

Herkes anlatmak zorunda mı derken burası cinsellik bölümü farkında misiniz ?? Forum kullanmayı mi bilmiyorsunuz laf olsun diye önünüze gelene yorum mu yapıyorsunuz bilemedim.

Şöyle ,seks yapmayınca ölünmüyor tabiki ,olmazsa olmaz ne demek açıklayayım. Olursa daha sağlıklı bir hayatınız olur bu konudaki kompleksleriniz olmaz. Ama düzenli cinsel hayat olunca da bütün sorunlar çözülmüş hayat yaşanmıyor tabiki . Düzenli cinsellik yaşayacaginizi biliyor olmak sizi mastürbasyon yapmamaya itmiş olabilir. Yani 4 Ay ayrı da kalsaniz birlesceksniz sonuçta. Hem bazıları mastürbasyon u ihanet gibi görür o da bir etken

Bunu sana soyleyen adam yer yapiyor demektir.

Sevgi de cinsellikde ihtiyactir.Normaldir.Ama normal olmayan sey 35 e gelmis bakire ama lafini kullanmaktir bana gore.

O yasta bakire mi olur diyen kisilerden uzak dur.Hayat salt cinsellik uzerine kurulu degil.Sevgisiz yasayacagin cinsellik suan sana daha buyuk zarar verecek bu cok acik.Kendini taniyamamissin.Ne istediginden haberin yok ya da bu cakallar seni kivamina getirmeyi basarmis.

Pardon bu şarkıydı, bilememeniz de normal...ahlak yapımız ayni degil bu yuzden size cevap veremiycem
Kesinlikle aynı değil. Biz insana insan olduğu için saygı duyarız. Siz ise bilmem kaç tane süzgeçten geçirerek işinize gelirse belki saygı duyarsınız, değil mi?

Size kalmış. Öylesine biri ile yaşamak travma yaratacak ise yapmayın tabiki. Ama yok özel birini bekliyorum diye de o arayışa girmek de sonsuz bir süreç. Bilemiyorum sizi yonlendiremem

Bence gereksiz tartisiyorsunuz kafa yapilariniz farklı bende cevabı mi aldım aynen öyle herkesin kafa yapısı farklı birilerine göre şekil almalıyız doğru.
Evet hanimefendi aynen öyle siz her kafanin oldugu yerde bir konu actiniz bende kendi yasantima gore cevap verdim. Fakat hanim efendi hem beni fikirlere saygisizlikla suçluyor hemde ilk kendi yorumumu alıp didikliyor!!!
Kendi fikirlerinden hoşnut degilse bilemiyorum oda onun sorunu.... Saygilar!!!

Herkes anlatmak zorunda mı derken burası cinsellik bölümü farkında misiniz ?? Forum kullanmayı mi bilmiyorsunuz laf olsun diye önünüze gelene yorum mu yapıyorsunuz bilemedim.
Cinsellik bölümü evet farkındayım
Sizde biraz konuştuğunuz kişilerin farkında olun
Öyle "aaa bakiremisin simdi kimse bakire degil "
Diyen erkeklerin asıl niyetlerinin ruhunuz degil bedenlerinize sahip olmak istediklerinin
Farkında olun

Ben hem kızlık, hem kadınlık duygusunu yaşadım.
En azından benim için öyleydi diyebilirim.

Evlenmeden cinsellik yaşanmasına karşı değilim ama konustugun adamin senin bu duygu durumundan faydalanmaya çalıştığı ortada ve bilinç altına sagliksiz nasıl duruyorsun vs gibi şeyler sokmus seni manipule etmeye çalışıyor dikkatli ol derim

27 yıldır iliskim olmadı gayetde yerimde duruyorum

Kendi yasadigim tecribeye istinaden.arkadasim sana soyleyeceklerim sunlar.
Ben de 27 yasindan itibaren kotu niyetli erkeklerin bu tarz sacma sapan.sorularina.maruz kaldim.
Ozellikle de nedense bunlar evli ya da evlenmeyi dusunmeyen.capkin erkeklerrdi.
Konustugum normal arkadaslik kurdugum hic bir erkek bana bunu sorma cesaretinde bulunamadi.kaldi ki digerleri de agizlarinin payini almisti zaten
Hatta bana 27 yasina geldin.halen aksam 10 da diaari cikmak icin annenden babandan mi izin aliyosun demisti. Bu evli ama coooook dindar adamin kibarca agzina bi etmisim ki ozurdiledi benden.
Ne dindarligini ne evliyken yaptigi.namuzsuzugu ne de beni bu namussuzluga ortak edemeycegini.yuzune vurdum .
Simdi geleelim evlenene kadar 30 oluruma.
Ben artik umidimi kesince . Ne yapayim evlenmem omur.boyu ailemle yasarim diyordum. Simdi birini bul tani evlen oooo diyodum. 29 da birini.bi tanidim bi kac icinde evlendim. Rabbime binlerce kez sukurler olsun .
O yuzden boyle lafi kendi isine geldigi gibi edebiyat yapan adamlar yuzunden lutfen kafani karistirma.

Seninde onayini alip birlikte olacak alt yapisini yapiyor cinselligi dusunecegine neden bu kadar safim de kendine

Beyniniz yıkanmaya ne müsait ya hayret bişey şaka gibisiniz

Size o cümleleri kuran erkek iyiliğinizi istemiyordur ve ayrıca 35 yasında olup bakire olanda var sizin kararınız pişman olacağınız şeyi yapmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…