27 yaşında bakire olmak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba.
Diger konularini okudum. Depresyonla yasamak cok zor. Allah sifa versin. Ama mutluluk baskasinda bulacagin bir sey degil. Bence birinin seni bu hayattan cikarmasini bekliyorsun. Allah gonlune gore versin. Ama kendin bir seyler yapmalisin. Soylemesi kolay onu da biliyorum.
Ruh halinle cinsellik yasayacagin birini kaybetmenin senin icin kolay olmayacagini soyleyebilirim. Bunu kaldiramayacaksan yapmamalisin. Senin icin yikici olabilir.
Insallah cok sever ve cok sevilirsin.
Birileriyle bu konuyu konusmanin zarari olacagini dusunmuyorum fakat spor salonundaki aktif cinsel hayati olan erkek hocanin seni anlayacagini sanmiyorum. Erkekler ve kadinlar farklidir. Her birey farklidir. Ve kadinlar bakireyken oyle bir arzu duymuyor. Simdi duyuyorum diyebilirsin de onu yasayinca anlarsin. Oyle alelade biiriyle yapilacak bir sey degil bence. O zaman bu muymus yani diyeceksin. Birbirinizi kosulsuz sevdiginiz biriyle olur umarim.

Teşekkür ederim değer verilerek yapılmış bir yorum gerçekten çok saolun.. haklısınız kurtarıcı bekledim hep artık beklemiyorum desem de bazı şeyleri kaldırabilmek için destek arıyorum bu bir gerçek. Depresyon için kendim cabaliyorum terapi metotları olsun doktor olsun beni çok strese soka. İsimden de ayrılınca şuan daha iyi oldum. Lakin evdeyim işte yine bir başlangıçlar için birşeyler yapmak gereken döneme giriyorum . Biraz dinlenecegim sonra yine iş bakmam lazım hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum kaç senedir lakin iş meselesi kısmet galiba biraz da inşallah bukez iyisi olur. Aşk da iste istemekle olmuyor belkide gerçekten hazır olmadığım için çıkmıyor karşıma ne bileyim bazen düşünüyorum kendi içimdeki sorunları cozemeden birini nasıl.mutlu edebilirim ki diye .. bazen de belki o kişi gelirse belkide sorunlarimi daha kolay cozerim diyorum . Bakalım kısmet herşey. Size de hayatta mutluluk huzur dilerim

Merhaba bende aynı şekildeydim o an çok özel olmalıydı benim için. kısmen özel buldugum birisiyle yaşadım . ama keşke daha önce yaşasaydım dedim yani çok fazla anlam yükleniyor ve ben şuan beklediğim için sorun yaşıyorum

Eski konularınıza baktım; sevgisizlık, depresyon,ailevi sorunlar vs...sizin canınız sıkılmış ki bunu dert etmişsiniz gerçekten saçma sapan bir yazı

Benim ablamda 35 yasında evlendi o da sürekli evlenmeyi düşünüyordu sevgili olduğu kişiyle ama kısmet olmadı 35e kadar bekledi başka biri çıktı kader kısmet.

Kısmen Özel biri derken sevgiliniz değil mi ? Ne gibi sorun yaşıyorsunuz ayrıca ?

Bende o yaşlarda henüz bişeyler yaşamamışken, asla cinsellik arayışında değildim. Karşımda düzgün,aklı başında,çalışkan,efendi biri olsun ve mutlu, huzurlu olayım arayışındaydım. Bak kardeşim, hayatında neye odaklanırsan onu çekersin kendine, zaafın ne olursa senin sınavın olur hayat boyu onunla uğraşır durursun.Zayıf noktanı bulan, bilen senin duygularınla değil gelip geçici düşüncelerinle ilgilenir. Bana göre birliktelik, sevgi, emek,cinsellik hepsi birarada olursa anlamlı,özel ve unutulmaz olur. Sevgili veya evlilik diye şartlanmaktana gerek yok ama doğru zaman geldiğinde süreç seni oraya götürür zaten. Yaşın küçük olmadığı için ve insanların niyetini anlayabilecek yaşta olduğun sevgili/eş konusunda seçici davranman , kendine saygını kaybetmemen için akıllı olmanı tavsiye ederim.

Ayrıca 34 yaşında bir arkadaşım, etrafımdaki herkes ya evli bazılarının çocuğu var, yada düzenli ilişkisi var, kendimi çok garip hissediyorum diyordu. ve bu şekilde düşündüğü dönemde flört ettiği kişi ile yanlış/çirkin duygusuzca birşeyler yaşadı, çünkü hem merakına hem zaafına yenik düştü. Sonrası da pişmanlık çünkü bir süre sonra arkadaşım yanlış giden bişeyler olduğu farketti , yaşadığı gerçek bir ilişki, sevgi,aşk değil karşı tarafın isteklerini tatmin eden kişiye dönüştüğünü farketti. Gerçek bir ilişkide olması gereken zaman, emek, ilgi , alaka, heyecan yoktu sadece arayış vardı, herkeste bulunabilecek birşey bu, o yüzden özel,kalıcı,seçici olmak senin sağlam karakterli olduğun mesajını verir ve sen istemeden kimse senin duygularını sömüremez, o yüzden ne isteyip, düşündüğüne dikkat etmeni tavsiye ederim. Sonra çok üzülürsün..

Son düzenleme:

Siz ne diyorsunuz ya? Birincisi kadın olmak demek sizin cahilce bahsettiğiniz gibi bakire olmamak demek değil. Kız olmak = bakirelik de değil.

İkincisi bakire olan hatta eline erkek eli değmemiş biri de cinsel istek duyabilir. Siz evlenince cinselliği anladınız diye herkes o dar pencere yaşamak zorunda değil. Ergenlikle birlikte çoğu genöte cinsel istek, cinsel merak da başlar. Kendini tatmin eder ya da biriyle birlikte olur. Hiçbirini yapmasa da bu cinsel isteği yok anlamına gelmez. Sizin dediğiniz gibi olsa kimse sevişmezdi zaten az mantık!

Konu sahibi cinselliğin yaşı, başı da olmaz. İstiyorsanız yaşarsınız. Bakire olmak da olmamak da ayıp değil. Bakiresiniz diye madalya verilmiyor, biriyle sevişince de verilmiyor.

Sen öyle görmüşsün demek.

Kafanız karişmış sizin amerika mi burasi bakireye ucube gibi baksinlar...etrafinizdakilerde avrupai bir hava cızmis falan cinsellik yasamadigindan falan depresyon nedir ya insan bilmedigi tatmadigi duygunun eksikligini nasil hissedecek..
Bence kendinize destek ariyorsunuz ilişki için ama yanlis yoldasiniz bu şekilde yapay ve tabani kuvvetli olmayan iliskiler uzerine kurulan cinsellikten beklediginiz ya da size vaadedilen hazlari almayacaginiz kesin hatta bu muy du diye daha vasat bile hissedebilisiniz..
Siz lütfen cinsellik odakli degil iyi bir ilişki odakli yasayin aradiginizi buldugunizda hele evlilikle yasanan cinsellik aranizda cok daha hoş ve keyifli duygular birakacaktir...ve bu özel durumlar kimsenin yorumuna açik degildir bence tartismaya acmayin artik..tuhaf fikirler etrafinizin verdikleri..

Karşılaştığın bütün erkekler sana bekaretten kurtulmanı üstü örtük şekilde söyler. Konu evlilikolunca KESİNLİKLE BAKİRE KIZ ararlar. Sakın bu yanlışa düşme. Yoksa hassas olan rıh durumunu kurtaramazsın. Nereden mi biliyorum? Erkek kardeşlerim var. Sakın güzel kardeşim , sen bu düşünceleri sil aklından.

kardeşim ya, benim 2. evliliğim ve boşanmak üzereyim, 2 evliliğimde de cinselllik yok denecek kadar azdı, çocuk olana kadar 1-2 ay o kadar, şuan 2 yıl filan olacak zaten sezeryan doğum oldu, bende neredeyse kendimi bakire gibi hissedicem hatta vajinismus bile olabilirim,
lütfen acele etme arkadaşım 38'de evlendi 40ta çocuğu oldu ve gayet de mutlu, artık bu yaşlar gayet normal, dua et karşına iyi biri çıksın, ama bu zamanda da çok zor malesef çalışıyor musun, gez toz hayatını yaşa evliliği ilişkiyi hayatının merkezine koyma, başka şeylere odaklan, olmaması belki de daha hayırlıdır bilemeyiz, keşke hiç evlenmeseydim

Ben evlilikten önce cinsellikle,mastürbasyonla tanışılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü insan kendi vücudunu tanıdığı anda cinsel sağlık sorunlarının önüne geçebilir. Ama insan bence duygu hissettiğiyle birlikte olmalıdır. Bu benim görüşüm ama başkasının hayat tarzı nasıldır bilemem

arkadaşım, normal değil diyen adamı dinleme. depresyonunun nedeni bekaret değil olsa olsa yalnızlığın olabilir. boş ver sen onu. sana akıl verdiğini sanan adamla paylaşma bu konuları bence daha fazla.

kimse karısı bakire diye sorun etmez türkiye'de, o konuda da rahat ol... 40 yaşında bile olsan...

canın ne zaman, kiminle isterse o zaman yaparsın. burada sana yap demenin de yapma demenin de bir anlamı yok; çünkü bu tamamen senin isteklerine, fikirlerine kalmış. beden senin, hayat senin.

bence depresyonun için bir psikologla görüş. hem onunla bu düşüncelerini ve duygularını paylaşır "işin uzmanından" bilgi alırsın.

Bu yorum şaka mı ?
Bütün fizyolojiyi değiştirdiniz şu an teşekkürler.

Konu sahibi sırf bakire kalma korkusuyla istemediğiniz birliktelikler yaşamayın,tek yazmak istediğim bu.İnsan 27 yaşında bakire olabilir,bunda bir sıkıntı yok.Karşınıza istediğiniz gibi biri çıkmamıştır ya da siz biraz seçicisinizdir olabilir yani sebepler,kendinizi suçlamayın.Dünyada tek bakire siz değilsiniz ve bu ayıp bir durum da değil.Hiç uzun ilişkim olmadı demişsiniz,belki bu konuda siz kendinizde birkaç şeyi değiştirebilirsiniz.Belki önceki ilişkilerinizde hep bir hata yaptınız o yüzden uzun olmadı hiç bu açıdan düşündünüz mü ?

Basligi görünce dedim yoksa rahatsimi konu sahibi. Bunun neyi anormal anlamadim bakire olmanin vakti zamani gelince bu bakireligini esinle paylasmanin bekleyip o mutlulugu yasmayi.neden gec buluyorsun..
Canım konuşmuştuk seninle bir ara :) hamilesin gözün aydın :)
darısı başıma :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…