Merhaba.
Diger konularini okudum. Depresyonla yasamak cok zor. Allah sifa versin. Ama mutluluk baskasinda bulacagin bir sey degil. Bence birinin seni bu hayattan cikarmasini bekliyorsun. Allah gonlune gore versin. Ama kendin bir seyler yapmalisin. Soylemesi kolay onu da biliyorum.
Ruh halinle cinsellik yasayacagin birini kaybetmenin senin icin kolay olmayacagini soyleyebilirim. Bunu kaldiramayacaksan yapmamalisin. Senin icin yikici olabilir.
Insallah cok sever ve cok sevilirsin.
Birileriyle bu konuyu konusmanin zarari olacagini dusunmuyorum fakat spor salonundaki aktif cinsel hayati olan erkek hocanin seni anlayacagini sanmiyorum. Erkekler ve kadinlar farklidir. Her birey farklidir. Ve kadinlar bakireyken oyle bir arzu duymuyor. Simdi duyuyorum diyebilirsin de onu yasayinca anlarsin. Oyle alelade biiriyle yapilacak bir sey degil bence. O zaman bu muymus yani diyeceksin. Birbirinizi kosulsuz sevdiginiz biriyle olur umarim.
27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadıgerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...
Son günlerde birkaç kişi ile sohbet ettim . Karşımdaki erkekler bakire olmama çok şaşırıyor nasıl duruyorsun filan diyorlar. Kendimi eksik hissettim. Ben ilkimi özel biriyle yaşamak istiyorum lakin böyle biri çıkmadi. Sağlık açısından da sağlıkli bir durum değil dedi konuştuğum kişi kafama taktım cidden baya bunu. Bende biliyorum insanlar için bu doğal bir ihtiyaç yemek içmek gibi. Din kısmını pek düşünmüyorum eskisi gibi inancım katı değil. Evlenince olsun diye düşüncelerim var bu da evlendigim zaman sorun olamsindan korkmamdan kaynaklı lakin diyorum ben daha sevgili bul et diyene kadar yaş olacak 30 o yaşta hangi adam bakirdir acaba var mıdır öyle kalan yada ne bileyim en azından sakin ilişkiler değil de sevdiği ile filan yaşamış olsun isterim.
Ve son olarak oldu ki özel hissettiğim biri cikmadi 35 yaşında bile hala bakire kalmak da sacma değil.mi cinselliği yaşamamak ? Konuştuğum kişi mutsuzluğunun depresyonunun bir nedeni de bu emin ol hormonlar ihtiyaçlar vs dedi. Bu doğru mu ?
Ve aranızda benim gibi olan var mı ? Bu yasa kadar bakire kalıp evlenen kocası nasıl karşıladı bu durumu daha önce yapmadiginiza pişman oldunuz mu mesela ?
Benim ablamda 35 yasında evlendi o da sürekli evlenmeyi düşünüyordu sevgili olduğu kişiyle ama kısmet olmadı 35e kadar bekledi başka biri çıktı kader kısmet.Kendi yasadigim tecribeye istinaden.arkadasim sana soyleyeceklerim sunlar.
Ben de 27 yasindan itibaren kotu niyetli erkeklerin bu tarz sacma sapan.sorularina.maruz kaldim.
Ozellikle de nedense bunlar evli ya da evlenmeyi dusunmeyen.capkin erkeklerrdi.
Konustugum normal arkadaslik kurdugum hic bir erkek bana bunu sorma cesaretinde bulunamadi.kaldi ki digerleri de agizlarinin payini almisti zaten
Hatta bana 27 yasina geldin.halen aksam 10 da diaari cikmak icin annenden babandan mi izin aliyosun demisti. Bu evli ama coooook dindar adamin kibarca agzina bi etmisim ki ozurdiledi benden.
Ne dindarligini ne evliyken yaptigi.namuzsuzugu ne de beni bu namussuzluga ortak edemeycegini.yuzune vurdum .
Simdi geleelim evlenene kadar 30 oluruma.
Ben artik umidimi kesince . Ne yapayim evlenmem omur.boyu ailemle yasarim diyordum. Simdi birini bul tani evlen oooo diyodum. 29 da birini.bi tanidim bi kac icinde evlendim. Rabbime binlerce kez sukurler olsun .
O yuzden boyle lafi kendi isine geldigi gibi edebiyat yapan adamlar yuzunden lutfen kafani karistirma.
Merhaba bende aynı şekildeydim o an çok özel olmalıydı benim için. kısmen özel buldugum birisiyle yaşadım . ama keşke daha önce yaşasaydım dedim yani çok fazla anlam yükleniyor ve ben şuan beklediğim için sorun yaşıyorum
Bende o yaşlarda henüz bişeyler yaşamamışken, asla cinsellik arayışında değildim. Karşımda düzgün,aklı başında,çalışkan,efendi biri olsun ve mutlu, huzurlu olayım arayışındaydım. Bak kardeşim, hayatında neye odaklanırsan onu çekersin kendine, zaafın ne olursa senin sınavın olur hayat boyu onunla uğraşır durursun.Zayıf noktanı bulan, bilen senin duygularınla değil gelip geçici düşüncelerinle ilgilenir. Bana göre birliktelik, sevgi, emek,cinsellik hepsi birarada olursa anlamlı,özel ve unutulmaz olur. Sevgili veya evlilik diye şartlanmaktana gerek yok ama doğru zaman geldiğinde süreç seni oraya götürür zaten. Yaşın küçük olmadığı için ve insanların niyetini anlayabilecek yaşta olduğun sevgili/eş konusunda seçici davranman , kendine saygını kaybetmemen için akıllı olmanı tavsiye ederim.27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadıgerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...
Son günlerde birkaç kişi ile sohbet ettim . Karşımdaki erkekler bakire olmama çok şaşırıyor nasıl duruyorsun filan diyorlar. Kendimi eksik hissettim. Ben ilkimi özel biriyle yaşamak istiyorum lakin böyle biri çıkmadi. Sağlık açısından da sağlıkli bir durum değil dedi konuştuğum kişi kafama taktım cidden baya bunu. Bende biliyorum insanlar için bu doğal bir ihtiyaç yemek içmek gibi. Din kısmını pek düşünmüyorum eskisi gibi inancım katı değil. Evlenince olsun diye düşüncelerim var bu da evlendigim zaman sorun olamsindan korkmamdan kaynaklı lakin diyorum ben daha sevgili bul et diyene kadar yaş olacak 30 o yaşta hangi adam bakirdir acaba var mıdır öyle kalan yada ne bileyim en azından sakin ilişkiler değil de sevdiği ile filan yaşamış olsun isterim.
Ve son olarak oldu ki özel hissettiğim biri cikmadi 35 yaşında bile hala bakire kalmak da sacma değil.mi cinselliği yaşamamak ? Konuştuğum kişi mutsuzluğunun depresyonunun bir nedeni de bu emin ol hormonlar ihtiyaçlar vs dedi. Bu doğru mu ?
Ve aranızda benim gibi olan var mı ? Bu yasa kadar bakire kalıp evlenen kocası nasıl karşıladı bu durumu daha önce yapmadiginiza pişman oldunuz mu mesela ?
Sana onu diyen erkek seninle beraber olup bırakmak istiyor o yüzden alttan alttan fitilliyor seni.
Kızken cinsel ihtiyaç hissetmiyorsun, nasıl duruyorsun gibi bir durum yok yani. Bakire insan için normaldir. Bakir insan duramaz.
Kadın olduktan sonra cinsel ihtiyaç duyuyorsun...
Sen öyle görmüşsün demek.Siz ne diyorsunuz ya? Birincisi kadın olmak demek sizin cahilce bahsettiğiniz gibi bakire olmamak demek değil. Kız olmak = bakirelik de değil.
İkincisi bakire olan hatta eline erkek eli değmemiş biri de cinsel istek duyabilir. Siz evlenince cinselliği anladınız diye herkes o dar pencere yaşamak zorunda değil. Ergenlikle birlikte çoğu genöte cinsel istek, cinsel merak da başlar. Kendini tatmin eder ya da biriyle birlikte olur. Hiçbirini yapmasa da bu cinsel isteği yok anlamına gelmez. Sizin dediğiniz gibi olsa kimse sevişmezdi zaten az mantık!
Konu sahibi cinselliğin yaşı, başı da olmaz. İstiyorsanız yaşarsınız. Bakire olmak da olmamak da ayıp değil. Bakiresiniz diye madalya verilmiyor, biriyle sevişince de verilmiyor.
Kafanız karişmış sizin amerika mi burasi bakireye ucube gibi baksinlar...etrafinizdakilerde avrupai bir hava cızmis falan cinsellik yasamadigindan falan depresyon nedir ya insan bilmedigi tatmadigi duygunun eksikligini nasil hissedecek..Çünkü ne malum biri çıkacağı diyorum umutsuz bakıyorum biraz kimse çıkmıyor karşıma. Ve etrafımda cinsellik yasamayan çok az kaldı. Hani eskiden yaşayan kinanirmis ya şimdi ise tam.tersi ucube gibi bakılıyor. Ve çoğu genç artık cinsel partnerlik yaşıyor sevgili bile olmadan . Öyle de olmak istemem tabiki ama bu beni mutsuz ediyor. Mesela kuzenim evlendir bir yıl vajinusmusle uğraştı. Keske yapsaydım önceden tabu yapmasaymisim bu konuyu dedi
Karşılaştığın bütün erkekler sana bekaretten kurtulmanı üstü örtük şekilde söyler. Konu evlilikolunca KESİNLİKLE BAKİRE KIZ ararlar. Sakın bu yanlışa düşme. Yoksa hassas olan rıh durumunu kurtaramazsın. Nereden mi biliyorum? Erkek kardeşlerim var. Sakın güzel kardeşim , sen bu düşünceleri sil aklından.27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadıgerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...
27 yaşındayım . Bugüne dek çok ve uzun süreli sevgilim olmadı malesef. Belki kendi fazla duygusal detayci ve seçici karakterimden kaynaklı belki kısmet veya her ikisi sebebi. Kolay kolay birine güvenemiyorum onyargilarim var . Kendimle ilgili psikolojik depresiflik gibi sorunlarm oldu hep aile sorunlarından ileri gelen. Velhasil geldim bu yaşıma. Sevgilim bile yok cinsel ilişkiyi geçtim benim uzun süreli güzel karşılıklı aşık olduğum ilişkim bile olamadıgerçekten çok üzücü bir durum bu bir genç kız için sevgisizlik yalnızlık...
Sana onu diyen erkek seninle beraber olup bırakmak istiyor o yüzden alttan alttan fitilliyor seni.
Kızken cinsel ihtiyaç hissetmiyorsun, nasıl duruyorsun gibi bir durum yok yani. Bakire insan için normaldir. Bakir insan duramaz.
Kadın olduktan sonra cinsel ihtiyaç duyuyorsun...
Al benden de 10 kadar..Konuyu okuyunca ben
Canım konuşmuştuk seninle bir ara :) hamilesin gözün aydın :)Basligi görünce dedim yoksa rahatsimi konu sahibi. Bunun neyi anormal anlamadim bakire olmanin vakti zamani gelince bu bakireligini esinle paylasmanin bekleyip o mutlulugu yasmayi.neden gec buluyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?