27 yaşındayım evde kaldım gözüyle bakılıyor ?

kesinlikle içinizin almadığı biriyle olmayın zaten, seçici olmak mutsuz olmaktan iyidir

Kesin tavrınızı
Çevreyi takmamak lazım.Bana göre en az 25 olmalı ama kimseye karışamayız.Benim yakın çevrem dedikodusunu etmez ama eden başka çevreler var o yüzden dedim çevreniz çok kötü diye.Onlar gibi olmaktan başka çareniz yok.Onların aile sorunlarını yüzlerine vurun ki hatalarını anlasınlar.

30 yaşındayım, nişanlıyım. 29'da tanıştık. 27 yaşındayken hatirliyorum da hayatımdan yeni çıkan biri olmuştu. O ara bende bir bocalamıştım. Ama su an iyiki o kişiyle olmadi diyorum:) sizi yaşla değerlendirenler akıldan, izandan yoksun tamamen cahilce yorum yapıyorlar . Bazıları iyi niyetli evet ama yetmiyor niyet bazen işte. İçinizin almadiklariyla yola devam etmemişsiniz iyi ki. Ben bi ara çok elestirildigim icin, herkeste kusur bulma derlerdi bana, kendimi zorladım . Hissetmediğim sadece mantıken bakacağım kişiyle de 3 4 kez görüştüm, neticede yine olmadı.
Nişanlımı tanıyınca elbet aşmamız gereken sorunlar oldu ancak sevgisiz aşmanın da zor olacağını da görmüş oldum. Yaş olarak doğru kişinin ne zaman karşımıza çıkacağını kim bilebilir.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Valla delirtirler. Tek muhabettleri bizim evliliğimiz

Sizinle biraz benziyoruz benim de bir yul önce hayatımdan biri çıktı bıcaladım şimdilerde iyiki olmamış 2 güne kalmaz boşanırdık diyorum. Her şerde bir hayır var aslında. Ben herşeyin nasip olduğunun farkındayım ama etraftakilerin vah vah der gibi bakışları konuşmaları beni çileden çıkarıyor. Bir takmıyorum 2 takmıyorum üçüncüye bir bunalım havasındayım. Beni evlenememiş olmak da değil etraftaki konu komşu yıpratıyor. Kızları 20lerinde bulduğu için ben onlara tuhaf geliyorum sanki sorunluymuşum gibi

29 yaşındayım... hayatımın hiç bir döneminde bu psikolojide olmadım... yaklaşık 3 aydır erkek arkadaşım var çok mutluyum... insanların ne dediğinin hiç bir önemi yok kendi hayatınıza bakın... dilerim gönlünüze göre biri çıkar...

Sizi anladigim için yazdım:) inanın yine susmuyorlar. Simdi de nişanlımın eğitimine işine laf söylüyorlar. Bazı insanlar sanırım hayatımıza moral bozmaya giriyor. Ama o arada ince fikirli ınsanları tanıma fırsatı da doğuyor aslinda. Moral bozuklugunuzu da anlıyorum , onlarla yasamaya alışmak zorundayız sanirim. Cunku susacaklarini sanmiyorum.

bu kişilerde neydi mesela o rahatsız eden özellikler?

kader sizin anladığınız gibi hiçbir şey yapmamak her işi kadere bağlamak değildir zaten bu coğrafya bu kafa yüzünden sıkıntı çekiyor. insanın kaderi kendi elindedir. o kadar talip çıkıyor ama içlerinden uygun birisi bulunamıyorsa sorun o uygunluk kriterlerinin çok yüksek olmasındadır diyorum.
herkes kötü herkes it serseri de bu kızımız prenses mi yani?
kime ne kadar şans verdi tanımak için? ne kadar süre konuştu?
bunlar önemli. yoksa 2 dakikada aman bununla evlenilmez diye diye herkese sırt çevirip sonra evlenemedim diye dertlenmek anlamsız. kader filan da değildir bu.

valla ben uygunluk kriterlerimi dahi düsürdüm ama olmayinca olmuyor. sirf evlenmek icinde evlenilmez.

karsima düzgün birinin cikmamasi kader bence.
yoksa bende bilirdim kendine saygisi dahi olmayan ve banada olmayacak erkekle evlenmeyi.

Öyle sip diye 2 dakikada ay sunu begenmedim bunu begenmedim de demedim..
Begenmesem bile belki begenirim diye tanimaya calistim aylarimi verdim mesela. Ama bir ayi herdaim ayi olarak kalacak.

Bizim cografyanin kizlari bir erkegi begenmiyorsa vardir bir bildigi. Malum cografyamizin hödükleri de belli sonucta.

yaşın kaç bilmiyorum ama 30'ları geçip de her çıkan hödüktü ayıydı demek bana çok mantıklı gelmiyor.
evet bizim coğrafyanın erkekler hödük ama kaliteli düzgün erkekler de yok değil.
yani atıyorum 4-5 erkekle tanışsan hepsi berbat tiplerdi desen nasıl yani derim.
bir de nerelerden bulduğunuz da önemli. nerelerde tanışıyorsunuz?
o da önemli.

ben her çıkanın ayı olacağını düşünmüyorum bence bu önyargıyla belki de kısmetiniz olacak erkeğe sırt çeviriyorsunuz. mesele öncekiler pis çıktı bu da aynı olur vs gibi.
sırf evlenmek için evlenmek yapılacak en kötü şeylerden birisi zaten onu demediğim açık.

yani erkeklerin geneli hödük bence :)
ben 30 yaslarima yaklasan biri olarak bunlari gözlemledim

karsima cikan hödüklere puanlama yapiyorum.. bir ve on arasi.. daha az hödük olan birini esim yapacagim kismet olursa.

bir nevi bir gözümü kapatip evlenecegim cunku bir hödükle evlenmek bunu gerektirir.
ama hic evlenmesem de sorun olmaz benim icin.. kafam rahat olur en azindan. konu sahibi gibi sorunlarim olsa gecistirmesini de bilirim.

he he diyeceksin gececeksin.. var biri diyebilirsin hatta konu sahibi :)
ben mesela sosyal medyaya dahi görüstügüm kimse olmasa bile iliski durumu var yaptigim oldu. hödüklerden bikkinlik geldigi ve yeni bir hödügün gelmesini engellemek ve milletin cenesini kapamak icin.

zaten bizimle yatip kalkmiyorlar yarin öbürgün aysenin cocugu yoktur kisir damgasi yapistirirlar bizde evde kalmislar olarak arada kaynamis unutulmus oluruz ara ara

hödükler içinden bir seni seçtim dersin

4 5 kişiyle görüştüm ve hepsi gerçekten de kabul edilir gibi değildi. Biri masada otururken garson bize mi bakıyor diyen neredeyse garsona saldıracak olan hiçbirley yokken, diğeri geçmişte erkek aekadaşın ıl mu zaten olanlar yatıp kalkan diyen, diğeri evlenince otur evde durursun diyen, diğeri yatmadığı kız olmamış olan, ve en son ciddi ciddi wvlenmeyi düşündüğüm adamında iyi bir işi varken bazen faturaları basıl ödaeim diye düşünüyorum deyip görüşmeye gelmeden önce hep iki saat bekten beni arayıp sormayan bitti bile demwyen sonr sen fazla hayal kurmuşsun deyip hayatımdn kaybolup giden kişiydi. Yüksek.bir kriterimde yo ama kader sanırım şu noktadan sonra. Bende görüştüm ghemen kestirip atmadım. Ama hepsinin ayrı bir osikopat çıkmasıda ilginç

Kesinlikşe olmayınca olmuyor

27 yaşında ne evde kalmışlığı böyle düşünme bence yanlış. Bende 27 yaşındayım bekarım hiçte üzülmüyorum. Çünkü karşıma çıkanlar doğru insan değildi. Acele etme nasibin kısmetin vardır bir yerde.

Reactions: 000
kader sizin anladığınız gibi hiç değil, herkes it serseri değil siz de dünyanın kanununu yazan kişi değilsiniz, bir tek ben bilirim havaları yapmanıza gerek yok. kimin ne kadar çabaladığını nerden biliyorsunuz, şans vermediğini nerden biliyorsunuz. herkesin kriteri kendini ilgilendirir, sırf evlenmek olsun diye kriterleri düşürmektense kriterimi en yüksek tutarım Allah da karşıma onu çıkarır, tabi nasibimde varsa çıkarır yoksa kendimi paralasam da fayda etmez. derdi evlenememek değil sizin gibi baskıcı kişilerin rahatsız edici tavırları, evlilik mutluluğun garantisi değil, mutlu olmak için evlenme şartı yok dünyada, herkes kendine gayet yetebilir mutlu olabilir ama birine eş olmaktan başka bir meziyeti olmayan insanların baskısı biterse tabi

Bu aralar trend topik bu konular, evlenemiyorum temalı.

İnsanların boş konuşmalarını takmayın. Evlenmek, boşanmak vs bunlar tamamen bize bağlı olan durumlar değil. Kiminin erken evlenmesi gerekir, kiminin geç, kiminin hiç.

Ben erken evlendim 25 yaşında ama 31 de boşandım, böyle olması gerekiyordu. Sen belki 35 de evlenir ömür boyu aynı adamla mutlu yaşarsın, kimi 25 te evlenir güç bela yürütür mutsuz olur ya da boşanır.

Merak ediyorsan doğum haritana baktır.

Ağzınıza sağlık..
Ben anlamıyorum sürekli kadınlar eliyormuş gibi sözler..
Yahu artik erkeklerin kıstasına hiç bakıyor musunuz?
Burada kaç konu açıldı yok talibim atanamadım diye istemedi yok memur öğretmen kadın olmazsan istemiyorlar vs vs.
Yani artık erkekler de eğitimli iyi ahlaklı dürüst bir kadın olsun demiyor yok öğretmen olsun yok saçı sarı olsun yok şu olsun yok bu olsun..
Sen beğenir istersin karşındaki seni istemez..
Napcan zorla mı evleneceksin..
Iyice suçumuz kadın olmak olayına doğru gidiyor bu konu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…