- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Bana da aynısı yapmaya çalışıyorlar. Cunku evlenmak hayattaki tek amaçları. Evlenip ne yapacam koca derdi mi çekeyim. Hayırlısı olsun de kapatKarşıma insanlar çıksada olmadı. Şimdi etrafımdaki herkes evde kalmışım gözüyle bakıyor. Bu beni ara ara depresyona sokuyor. Artık kimseye misafirliğe gitmek bile istemiyorum çünkü konuşmaları bir koca bulamayacak meziyetim yok ve sanki yetersizmişim gibi. Benimle aynı kaderi paylaşan varmı toplum ve ruh halinizla nasıl başrdiyorsunuz
Neden ki27 yasinda bu ruh haline girmek senin secimin. Hiiccc onlara bahane bulma.
Senin yasinda evlendim aa ne evde kalmasi 32 yasina girecem benden citiri mi varmisss daha nelerrKarşıma insanlar çıksada olmadı. Şimdi etrafımdaki herkes evde kalmışım gözüyle bakıyor. Bu beni ara ara depresyona sokuyor. Artık kimseye misafirliğe gitmek bile istemiyorum çünkü konuşmaları bir koca bulamayacak meziyetim yok ve sanki yetersizmişim gibi. Benimle aynı kaderi paylaşan varmı toplum ve ruh halinizla nasıl başrdiyorsunuz
Evlendiğinizde kimse sizin evinize getirip bir ekmek bırakmayacak. Sorunlar yaşasanız kimse tüh demez kadını suçlarlar. Çocuk yapmasan çocuk yap derler yapsan niye yaptın gezseydiniz derler. Liste uzar gider. Çünkü işleri güçleri dedikodu. Sen veya başkası kişisel değil. Ama bu durumu takıp üzülmen senin seçimin. Sence takılmaya değer mi?Karşıma insanlar çıksada olmadı. Şimdi etrafımdaki herkes evde kalmışım gözüyle bakıyor. Bu beni ara ara depresyona sokuyor. Artık kimseye misafirliğe gitmek bile istemiyorum çünkü konuşmaları bir koca bulamayacak meziyetim yok ve sanki yetersizmişim gibi. Benimle aynı kaderi paylaşan varmı toplum ve ruh halinizla nasıl başrdiyorsunuz
Evlendiğinizde kimse sizin evinize getirip bir ekmek bırakmayacak. Sorunlar yaşasanız kimse tüh demez kadını suçlarlar. Çocuk yapmasan çocuk yap derler yapsan niye yaptın gezseydiniz derler. Liste uzar gider. Çünkü işleri güçleri dedikodu. Sen veya başkası kişisel değil. Ama bu durumu takıp üzülmen senin seçimin. Sence takılmaya değer mi?Karşıma insanlar çıksada olmadı. Şimdi etrafımdaki herkes evde kalmışım gözüyle bakıyor. Bu beni ara ara depresyona sokuyor. Artık kimseye misafirliğe gitmek bile istemiyorum çünkü konuşmaları bir koca bulamayacak meziyetim yok ve sanki yetersizmişim gibi. Benimle aynı kaderi paylaşan varmı toplum ve ruh halinizla nasıl başrdiyorsunuz
Yok artık. 27 yaş gayet iyi 30 u geçtiğinde evde kaldı gözüyle bakılıyor genelde ama 27 hayır hiçte evde kalmamışsın. Ben 2ü yaşında evlendim şuan 22 çok erken. Bence zaten ideal olan 25 ve üzeri. Sen çevreni hiç duyma.Karşıma insanlar çıksada olmadı. Şimdi etrafımdaki herkes evde kalmışım gözüyle bakıyor. Bu beni ara ara depresyona sokuyor. Artık kimseye misafirliğe gitmek bile istemiyorum çünkü konuşmaları bir koca bulamayacak meziyetim yok ve sanki yetersizmişim gibi. Benimle aynı kaderi paylaşan varmı toplum ve ruh halinizla nasıl başrdiyorsunuz
Yazinda bile ezilip buzuluyorsun. Sanki suc işlemişsin gibi.Neymis 27 yasina kadar evlenmemismis.Neden ki
Aynen oyle. Simdiye kadar bu konuda bana tek laf söyleyen biri olmadı /olamadi. Bu sozu de dalga gecmek icin kullanıyorum.Çevrem 35 yaşında, bekar kadınlarla dolu, evde kaldım lafını dalga geçmek için kullanıyorlar sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?