Depresifligi yaratan işleyiş, ekonomik cöküş ve enflasyon...Yahu 28’sin daha 78 değil farkında mısın ?
Bu Türkiye’nin havasında suyunda mı var bu depresiflik, içim şişti yeminle . Uyhhhh
dönemiyorum maalesef kiBıraktığın bölüme dönemez misin
Adalet okuyorumŞu an okudugunuz bölüm nedir?
Teşekkür ederim evet maalesef biraz yaşlı hissediyorum şuanda sanırım olayın çok yeni olmasından çöküşteyim.. siz de bekar mısınız peki? Aslında yogaya falan yazılsam mı diye de düşündüm28 yaşında biri olarak cok komik buldum konunuzu. Ben bu yaslari hala 20lerimin basinda gibi goruyorum. Ama gorunen o ki siz otuzlarinizin sonlarinda hissediyorsunuz.
Bu yasta asik olmak dedigin ne ya? Kanin en deli aktığı yaşlar. Etrafta bu yaslarda milyon tane bekar hoş erkek var. Hic merak etme kalbin yeniden atar, tatli flortlerin olur tez vakitte. Bu dusuncene gulersin bile.
28 yasinda ve bekarsan hayat cooook keyifli. Sevgilin var dye yapamadığın ne varsa onlari yap bu surecte. Tek basina sehir sehir gez mesela, arkadaslarinda yatiya kal, kizli erkekli ortamlarda rahatca takil... gencliginin keyfini cikar...
Kpss alımları nasil bilmiyorum. Bir de sanirim dgs ile hukuka mi geciliyordu?Adalet okuyorum
Evet geçilebiliyor.. alımlar değişiyor aslında her sene ben önlisans mezunu olmak için bu bölümü tercih ettimKpss alımları nasil bilmiyorum. Bir de sanirim dgs ile hukuka mi geciliyordu?
27 yaşındayim . Bende senin gibi uzun süren gelecegimi ona gore planladıgim iliskiyi nisanlanma surecinde bitirmek zorunda kaldım. Ayni telaslar bende de var. Cunkü ayrilıktan sonra baska sehire meslegimi yapamayacagim bir sehire ailemin yanina tasindim. Gerci meslegimin artik hic bir sehirde is imkani yok da neyse. Elimde kocaman bir 0 ve ask acisi var. Buna karsilik ogrendigim cok onemli bir sey. Hayatim boyunca yanimda olur dedigim insan kendimden cok guvendigim dag gibi yaslandigim kisi hayatimdan cikinca farkettim ki hepimiz yalnızız. Biri varken bile yalnizız. Gelecegimizi birilerine göre sekillendirmeye calismak cok yanliş. Şuan odaklandigim en buyük sey bu yuzden is. İs bulmadan evlilik düsünmem artık. Her zaman tekrar yalniz kalabilecegimin farkındayım. Siz is bulmaya odaklanın elinizden geleni yapın . Yeni is fikirleri yaratin. Bir sekilde para kazanin. Birileri sizi sevecektir ama ilk önce siz kendinizi sevdiginizde baskalarinin sevmesini yada sevmemesini artik o kadar da önemsememeye baslayacak hafifleyeceksiniz. Tabii tüm bu yazdiklarim benim icinde gecerli. Umarım ikimizde hem bol maddi kazanc elde eder hem de kaybettigimiz özguveni geri kazaniriz.
Bekarim tabii ki . Ve birkac sene daha evlenmeyi planlarim arasina almadim .Teşekkür ederim evet maalesef biraz yaşlı hissediyorum şuanda sanırım olayın çok yeni olmasından çöküşteyim.. siz de bekar mısınız peki? Aslında yogaya falan yazılsam mı diye de düşündüm
Benim ayrilali 5 ay oluyor. 4 ay hic birsey yapamadim. Elimi kolumu hareket ettirmeye mecalim yoktu. Dibine kadar depresyon hergün ağla falan derken bi kac haftadir yeter dedim. Zaten her yere is basvurusu yapiyodum. Tüm yonetici asistanliklari, sekreterlikler, ofis elemanları, ikea tarzi yerler. Hic biri geri donus yapmadi. Akrabalara haber saldik onlarda cevrelerine bakiyorlar simdi. Bi yandan da yazmam gereken bir tez vardi sonunda ona başladım. Param yok kursa gidemem ama ingilizceyi kendi kendime tekrar calismaya basladim. Bence dil ogrenmek cok önemli hem sinavlar hem de is imkanlari icin. Bu hafta bi karar daha aldim. Kilo verecegim. Depresyonun ilk asamasinda bir ay agzima lokma sokamamistim. Daha sonra yemekten hirsimi cikardim ve kilo aldim. Simdi onlari vermem lazim. Boyle boyle kapali perdenin arasindan sizan güneş ışıgından umut dolmaya calisiyorum. Bir seyler yapmaya calismak hic birsey yapmamaktan daha iyi geliyor. Daha ise yarar hissettiriyor.Tamamen aynı durumdayız öyle çok güvenmişim ve inanmışım ki.. nasıl böyle bir şey yaptım diye soruyorum kendime. Bu kadar yıkılmamalıydım ama acı çekmeden de geçmeyecek gibi.. güven kaybolunca ilişki de olmuyormuş.. ben de iş bulmak istiyorum aslında ama ne bulabilirim nerede çalışabilirim hiçbir fikrim yok mesleğim olmadığı için.. o yüzden KPSS düşünüyorum ona da 2 sene var.. sen nasıl bir iş düşünüyorsun? Bir de daha çabuk iyileşmek için bir kursa falan yazıldın mı? Yoga, Yabancı dil vs
Başkasına göre ayarlamak demeyelim de; gelecekle ilgili tüm planları beraber yapmak diyelim.. o yüzden şimdi tek başıma ne yapacağımı bilemiyorumBide niye hayatınızı başkasına göre ayarlıyorsunuz onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?