28 Geç Bir Yaş Mı?

Öncelikle, yaşınızda hiçbir şey yok. "Geç kaldım" hissini kafanızdan atın. Kendiniz için atacağınız hiçbir adım için geç değildir. Hangi yaşta olduğunuz fark etmez.

İlişki konusundaki hislerinizi anlıyorum. Benim de biten uzun ilişkilerim oldu.
Ayrılan taraf kim olursa olsun o boşluk duygusu yaşanıyor.
Hayaller kurup, planlar yaptığın kişi hayatından çıktığında o hayaller bir anda tek kişilik oluyor.
Çift olarak düşündüğün her şey yarısı kesilmiş fotoğraflar gibi anlamsız kalıyor ve ne yapacağını bilemiyorsun.
Ama emin olun geçiyor o his. Sadece biraz zaman lazım.

Siz kendinize, kendi hayallerinize tutunun. Onları gerçekleştirmeye odaklanın. Elinize işinizi alın, gerisine sonra bakarsınız.

Açıkçası önlisans üzerinden gireyim diyorum.. hedef olur mu bilmem ama İngilizcem çok iyidir.. Bugün acaba ders mi versem diye düşündüm
Ne zaman bitecek eğer bu sene bitecekse yine KPSS ye girebilirsiniz ekimde
Derste verebilirsiniz bir yandan

Yaşlar, rakamlar, sayılar sadece sayısal değerden ibaret ve toplum olarak bu değerleri insanların yaşayış bicimleriyle bu kadar cok bağlamaktan insanlar şu yaşta şunu yapacağım ama gec mi kaldım diye serzenişlerde bulunuyor. Bunların hicbiri bizim sucumuz değil, yaşlarımıza gore toplumsal norm değeri bicen insanların sucu. Yasın cok genc, sana armağan edilmis nerden baksan 60 bilemedin 70 senelik bir omur var ve bu omru yasamak icin tek atımlık bir kursunun var, bu hayata gelisimiz bir seferlik baska sans yok, kendini hicbir seyden gec kaldıgını dusunerek geri cekme, neyi nasıl yasamak istiyorsan o sekilde yasa, en dibe vurduğunu sandığın andan bile tepeye cıkısın muazzam olacaktır kendini değersiz hissetme yeter ki. Hayattaki her duygu ve anı bizler icin. Yasa asla takılma, kelin merhemi olsa kendi basına sürer hesabı benim de takmamam gereken bir cok sey var sana soyluyorum suan belki biraz sacma fakat bunu yenecek olan yine bizleriz. Eğer yasa takılacaksak yasla ilgili ornekler vereyim insanlar 50 yasından sonra hobi edinip bunda uzmanlasıyorlar, 60 ında ikinci ücüncü kez okuyup meslek sahibi oluyorlar, hayatta hicbir sey istemedigi gibi gidip yolun yarısını gectikten cok sonrasında hayatı yuzune gulen ve o hayatı icin mucadeleyi kacırmamıs insanlar var.
Nelerden hoslanıyosun, neyi yapmaktan keyif alıyosun bunları otur analiz et. Bir gaye belirle ve o gaye pesinde yorulmadan kos emek ver peşine düş, emin ol emek verdiğinde karsılığını alıyosun. Ama bunu yaparken yasının etkisini lutfen en son sırada tut. Her sey beynimizin icinde, onyargıları goz ardı et ve harekete gec. Hayat karamsar olup uzulmek icin cok kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…