28 Mayıs Ovitrelle Çatlatma İğnesi Olanlar Beraber Takip Edelim 🫶

umay123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
57
16
3
Kızlar selam 💫
Uzunca bir süredir burdayım 🫣 en son rahim filmi cektirmistim tüpler tıkalı çıkmıştı 👊🏻Femera ilaç kullandıktan sonra 28 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum onu değerlendirdim. Bundan sonraki süreçleri takip ediyorum 🤍 umarım bu ay güzel sonuclar alırım. Benim gibi süreçler yaşayan varsa dertleşmek isterim 💕

Kızlar selam 💫
Uzunca bir süredir burdayım 🫣 en son rahim filmi cektirmistim tüpler tıkalı çıkmıştı 👊🏻Femera ilaç kullandıktan sonra 28 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum onu değerlendirdim. Bundan sonraki süreçleri takip ediyorum 🤍 umarım bu ay güzel sonuclar alırım. Benim gibi süreçler yaşayan varsa dertleşmek isterim 💕
Selam canım, bende 21 mayısta 4. Çatlatma iğnemi oldum bekleme sürecindeyim🌸

Selam kızlar ben 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Dün 1 hazıranda test yaptım negatifti akşam saatinde yaptım. Bügün sabah uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgiydi ikinci çizgi belirmeyince kenara koydum. Sonra baktım ikinci silik çizgi var. Ama dünkü testim hala ne tek çizgi. Sizce tutmuş olma olasılığı var mı

Selam kızlar ben 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum. Dün 1 hazıranda test yaptım negatifti akşam saatinde yaptım. Bügün sabah uyanır uyanmaz test yaptım tek çizgiydi ikinci çizgi belirmeyince kenara koydum. Sonra baktım ikinci silik çizgi var. Ama dünkü testim hala ne tek çizgi. Sizce tutmuş olma olasılığı var mı
Hangi markayla yaptınız? İnşallah bebeğiniz sizinledir. İğneden sonra 16.gün de negatif 17.günde pozitif mi gösterdi sizin? Testlerinizi atın bakalım.

Hangi markayla yaptınız? İnşallah bebeğiniz sizinledir. İğneden sonra 16.gün de negatif 17.günde pozitif mi gösterdi sizin? Testlerinizi atın bakalım.
Laboquick ile yaptım. Ben net görüyorum ikinci çizgiyi. Üstteki dün yaptığım. Alttaki bugün sabah yaptığım

Eklentiler

• 1000070273.webp
    1000070273.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 103
Evet görünüyor çizgi alttakinde. Kan verin bence bir an önce netleşsin. Sağlıkla büyüsün inşallah 🤗🌸
Yani sevinmek istemiyorum bir gün daha beklemek istiyorum. Şimdi baktım göpsğmde halka yerinde küçük kabarcıklar var buda bir belirtimi sizce

Laboquick ile yaptım. Ben net görüyorum ikinci çizgiyi. Üstteki dün yaptığım. Alttaki bugün sabah yaptığım
Laboquick bende geçen ay kuruma çizgisi çıkardı yarım saat sonra net bi çizgi vardı bence tekrarlayın testi yarın

İnşallah vardır bebiş 🥹 bu süreçte neye dikkat ettiniz acaba 🫣 ilişki sıklığı nasıl oldu , benim adetim 14 Haziran'da normalde bu zamana kadar değerlendirmeli miyim ? Ayy kafam çok karışık benim 😔

Kızlar bu arada bu iğnenin etkisi ne zamana kadar geçerli ? Kaç gün sürüyor ,biliyor musunuz 🥲

Back
X