28 temmuzda transfer olanlar

Belirti yok desem yeridir kasıklarımda ağrı var ama ilaçlardan diye düşünüyorum bi sürü ilaç kullanıyorum vitamin falan sende var mı ? Test günüm 9 Ağustos bu arada 2 tane koyuldu embriyo ;)
Bir sürü iğne vitamin ilaç. Kan sulandırıcı ne ararsan var canım bende de. Taze transfer yapıldı bana ovitrella kullandım transfer den sonra test de yapamıyorum. Belirti olarak ara sıra kasıklarm ağrıyor başka belirti yok canım. Ay inşallah hayırlısı ile ikisi de tutar🥰kaç hücreli olduğunu söylediler mi

Bir sürü iğne vitamin ilaç. Kan sulandırıcı ne ararsan var canım bende de. Taze transfer yapıldı bana ovitrella kullandım transfer den sonra test de yapamıyorum. Belirti olarak ara sıra kasıklarm ağrıyor başka belirti yok canım. Ay inşallah hayırlısı ile ikisi de tutar🥰kaç hücreli olduğunu söylediler mi
En iyi 2 sini koydum dedi doktorum ama sormadım bende. Allah’ın izniyle tutsun da benim bu 3. Deneme oluyor

Senin kaç hücreli söylediler mi ? Benim ilk transferim taze transferdi. Test günün ne zaman olacak

Senin kaç hücreli söylediler mi ? Benim ilk transferim taze transferdi. Test günün ne zaman olacak
8 hücreli dedi doktor. Benim ilk transferim. İlk aşılamam tutmuştu düşük yaptım pıhtılaşma varmış genetik testinde öğrendik. sonra 2 aşılama daha yaptık tutmadı. Şimdi ilk transfer oldu. Doktor cuma günü belli olur dedi. ama pazartesi günü test günüm

8 hücreli dedi doktor. Benim ilk transferim. İlk aşılamam tutmuştu düşük yaptım pıhtılaşma varmış genetik testinde öğrendik. sonra 2 aşılama daha yaptık tutmadı. Şimdi ilk transfer oldu. Doktor cuma günü belli olur dedi. ama pazartesi günü test günüm
Maşallah maşallah çok güzel Rabbim nasip etsin pozitifi görürsün inşallah . Herşeyin zamanı var o zaman gelmeden ne yaparsak yapalım olmuyor

Maşallah maşallah çok güzel Rabbim nasip etsin pozitifi görürsün inşallah . Herşeyin zamanı var o zaman gelmeden ne yaparsak yapalım olmuyor
Amin Rabbım hepimize nasip etsin inşallah. Çok görüyorum 8. Gün pozitif alanlar ama test yapmak istemiyorum pek. Sen ne yapacaksın canım.

Amin Rabbım hepimize nasip etsin inşallah. Çok görüyorum 8. Gün pozitif alanlar ama test yapmak istemiyorum pek. Sen ne yapacaksın canım.
Benim 9 Ağustos test günü. Ben direkt cumartesi kan vereceğim o şekilde öğreneyim diyorum test yapıp strese girmek istemiyorum bi de şu an 7. Gündeyiz kaset testte çıkmaz. :)

Merhaba kızlar
28 temmuz transfer olanlar kimler
Belirtileriniz var mı
Az kaldı test gününe yaklaştıkça heyecan yapıyorum ben
Bende 28 temmuzda 5. Gün embriyo transfer oldum 🌸 4. Güne kadar bel ve kasık ağrılarım vardı ama bir kaç gündür hiç belirti yok hiç hayra alamet değil

Bu arada 3 gündür kaset test yapıyorum maalesef negatif çıkıyor gözüm en ufak bir çizgi arıyor ama maalesef

benim 29 temmuz oldu transfer 12 gün sonra test dediler ilk günü saymıyoruz sanırım ben cumartesi kan vermeyi düşünüyorum kızlar.belirti yok sadece kasıklarda ağrım var bayağı ilaçlardan mı çikolata kistinden mi bende bilmiyorum inş iyi haber içindir.
5.gün embriyosu 3aa transferi oldum.sizler ne durumdasınız?

Kızlar pozitif alanlar hep göğüs hassasiyeti yaşadık demiş bende kasık ağrısı dısında bir şey yok ilaçlardan mı acaba?kötü düşünmek istemiyorum ama stres oldum yaş 36 ilk deneme

Benim de 5.gün embriyosu test günüm perşembe kalitesini bilmiyorum pgt ile sağlikli kromozomda olan embriyoyu bulduk.
Belirti benim de ara ara kasıklarımda ağri oluyor regl gibi gerilme hissi oluyor kasıklarımda birde 5.günde bacaklarım ve belim çok ağrıdı
Hepimiz için hayırlı olsun kızlar sonuçlarımızı yazalım birbirimize

Back
X