- 17 Kasım 2022
- 212
- 67
- 28
- Konu Sahibi mlkkksglll
Bugün 9. Günüm bu sabahta yaptım negatif5. Gün embriyosu 8. 9. günden sonra çıkıyor idrarda diyorlar ama erken yapmışsın testleri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 9. Günüm bu sabahta yaptım negatif5. Gün embriyosu 8. 9. günden sonra çıkıyor idrarda diyorlar ama erken yapmışsın testleri
8. Günün değil mi canım. Bekle biraz daha kan testinden öğren canım Allah yardımcımız olsunBugün 9. Günüm bu sabahta yaptım negatif![]()
Benim de durumum ayni bu sabah kan verecegim ben, merkezi aradım betahcg ve progesteron baktırın sonra bizi arayın dediler onlar nasıl birakacagimi soyleyecek negatifse bir gün daha ilaç kullanmak istemiyorumBende 28 temmuzda 5. Gün embriyo transfer oldum4. Güne kadar bel ve kasık ağrılarım vardı ama bir kaç gündür hiç belirti yok hiç hayra alamet değil
Transfer gününü saymazsak evet 8. Gün oluyor8. Günün değil mi canım. Bekle biraz daha kan testinden öğren canım Allah yardımcımız olsun
Umarım pozitif olur bana da umut olursun sonucun çıkınca yazar mısın canımBenim de durumum ayni bu sabah kan verecegim ben, merkezi aradım betahcg ve progesteron baktırın sonra bizi arayın dediler onlar nasıl birakacagimi soyleyecek negatifse bir gün daha ilaç kullanmak istemiyorum
İlk transfer mi canım seninTransfer gününü saymazsak evet 8. Gün oluyorzaten kan vermeye hiç gitmek istemiyorum evde testlerde bir umut görsem gidip yaptıracağım ama maalesef şu an beklemedeyim
Rabbim istediğini versin pozitifleri görürsün İnşallahBenim de durumum ayni bu sabah kan verecegim ben, merkezi aradım betahcg ve progesteron baktırın sonra bizi arayın dediler onlar nasıl birakacagimi soyleyecek negatifse bir gün daha ilaç kullanmak istemiyorum
Evet ilk transferimİlk transfer mi canım senin
Betahcg negatif geldi ama ben üzülmüyorum Allah sağlıklı gebelik nasip etsin hepimizeUmarım pozitif olur bana da umut olursun sonucun çıkınca yazar mısın canım
Allahım inşaallah en güzel zamanda tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsinBetahcg negatif geldi ama ben üzülmüyorum Allah sağlıklı gebelik nasip etsin hepimize![]()
Transferin kaçıncı günü ben diğer çizgiyi göremedim amaKızlar testlerime bakar mısınız loboquick ilk beş dk da çıktı
Eki Görüntüle 3626398 Eki Görüntüle 3626399
Transferin kaçıncı günü ben diğer çizgiyi göremedim ama
Göğüs ağrısı var mı canım ? Ben de hiç yok bir telaş sardı olmadığı için sadece kasık ağrısıBenim de 5.gün embriyosu test günüm perşembe kalitesini bilmiyorum pgt ile sağlikli kromozomda olan embriyoyu bulduk.
Belirti benim de ara ara kasıklarımda ağri oluyor regl gibi gerilme hissi oluyor kasıklarımda birde 5.günde bacaklarım ve belim çok ağrıdı
Hepimiz için hayırlı olsun kızlar sonuçlarımızı yazalım birbirimize
Hayır yok regl zamanlarımda göğüslerimde hiçbirşey hissetmem ben belli bir şeye şartlamamak lazım kendimizi yerleşme kanaması da mesela kimisinde oluyor ama çoğu insanda olmuyor. Test günü belli olacak her şey bir yarın kaldıGöğüs ağrısı var mı canım ? Ben de hiç yok bir telaş sardı olmadığı için sadece kasık ağrısı
Ben de aynı şekildeyim canım ilk günü saymazsam cuma 10. Günüm oluyor cuma test vereyim diyorum doktor 12. Gün yap dedi ama herkes 10. gün yapıyorHayır yok regl zamanlarımda göğüslerimde hiçbirşey hissetmem ben belli bir şeye şartlamamak lazım kendimizi yerleşme kanaması da mesela kimisinde oluyor ama çoğu insanda olmuyor. Test günü belli olacak her şey bir yarın kaldı
Benim sadece ara ara kasık ağrılarım var tatlı tatlı başka bişeyim yok şu an o da çoğunluk batma gerilme hissi gibi
5.gün embriyosu ise genelde 10.günde istiyolar. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimize hayırlısıyla sağlıklı inşallahBen de aynı şekildeyim canım ilk günü saymazsam cuma 10. Günüm oluyor cuma test vereyim diyorum doktor 12. Gün yap dedi ama herkes 10. gün yapıyor