28 temmuzda transfer olanlar

Bende 28 temmuzda 5. Gün embriyo transfer oldum 🌸 4. Güne kadar bel ve kasık ağrılarım vardı ama bir kaç gündür hiç belirti yok hiç hayra alamet değil
Benim de durumum ayni bu sabah kan verecegim ben, merkezi aradım betahcg ve progesteron baktırın sonra bizi arayın dediler onlar nasıl birakacagimi soyleyecek negatifse bir gün daha ilaç kullanmak istemiyorum

Kızlar testlerime bakar mısınız loboquick ilk beş dk da çıktı
IMG_0410.webp
IMG_0405.webp

Benim de 5.gün embriyosu test günüm perşembe kalitesini bilmiyorum pgt ile sağlikli kromozomda olan embriyoyu bulduk.
Belirti benim de ara ara kasıklarımda ağri oluyor regl gibi gerilme hissi oluyor kasıklarımda birde 5.günde bacaklarım ve belim çok ağrıdı
Hepimiz için hayırlı olsun kızlar sonuçlarımızı yazalım birbirimize
Göğüs ağrısı var mı canım ? Ben de hiç yok bir telaş sardı olmadığı için sadece kasık ağrısı

Göğüs ağrısı var mı canım ? Ben de hiç yok bir telaş sardı olmadığı için sadece kasık ağrısı
Hayır yok regl zamanlarımda göğüslerimde hiçbirşey hissetmem ben belli bir şeye şartlamamak lazım kendimizi yerleşme kanaması da mesela kimisinde oluyor ama çoğu insanda olmuyor. Test günü belli olacak her şey bir yarın kaldı
Benim sadece ara ara kasık ağrılarım var tatlı tatlı başka bişeyim yok şu an o da çoğunluk batma gerilme hissi gibi

Hayır yok regl zamanlarımda göğüslerimde hiçbirşey hissetmem ben belli bir şeye şartlamamak lazım kendimizi yerleşme kanaması da mesela kimisinde oluyor ama çoğu insanda olmuyor. Test günü belli olacak her şey bir yarın kaldı
Benim sadece ara ara kasık ağrılarım var tatlı tatlı başka bişeyim yok şu an o da çoğunluk batma gerilme hissi gibi
Ben de aynı şekildeyim canım ilk günü saymazsam cuma 10. Günüm oluyor cuma test vereyim diyorum doktor 12. Gün yap dedi ama herkes 10. gün yapıyor

Ben de aynı şekildeyim canım ilk günü saymazsam cuma 10. Günüm oluyor cuma test vereyim diyorum doktor 12. Gün yap dedi ama herkes 10. gün yapıyor
5.gün embriyosu ise genelde 10.günde istiyolar. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah hepimiz kavuşalım bebeklerimize hayırlısıyla sağlıklı inşallah 😌

Back
X