• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 yaşında hala bekar olmak

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yok:KK61:sizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem

Ben de 28 yaşındayım, bekarım yalnız yaşıyorum ama hiç evlenemedim psikolojisi yaşamıyorum Rabbim herkesin karşısına hayırlı insanları çıkarsın lütfen böyle olumsuz düşünmeyin hayat güzel, yaşamaya değer ve herşey koca çocuk ya da evlilik değil, önce kendinize odaklanın kendinize uğraşlar bulun sosyal ortamlara girin illa ki gönlünüze hitap eden biri çıkacaktır

Niye kısmetini bağlasınlar?
Oturup kendini adamakıllı gözden geçirdin mi?
Belki de insanlara çok itici gelen bir yanın var?

28 yaşındayım bekarım evlenemediği çok kafama takıyorum karşıma hep yanlış kişiler çıktı.kısmetim yok çıkmıyor bir türlü kpss girdim 1 puanla atanamıycam.sizce biri kısmetimi bağlamış olabilirmi var mı böyle şey başına gelen yemin ederim psikolojim alt üst kızlar çok kafama takıyrm arkdşlarımın çocukları kocaman ben se hala bekarım kuşların bile yuvası var benim yok:KK61:sizden başa derstleşcek kimsem yok.umarım ben gibi vardır da teselli olur evlenen insanları gördükçe çok hüzünleniyrm çok evde kalmış muamelesi yapıyor zaten çevrem
Adımlarını sağlam atmaya çalış gerisi kendiliğinden gelir önce kendi ayaklarının üzerinde durmanı öneririm. Hayatta bol şans Allah gönlüne göre versin

Canim hic üzme kendini benim kuzenimde seninle ayni durumda ayni seyleri söylüyor sizin gibi ve hergün bu konuyu konusuyoruz ve ona söylediklerimi sizede söylemek isterim..ALLAH karsisa herzaman hayırlı güzel insanlar cikartsin evlenmemek dünyanin sonu degil ve hic ummadigin bi zamanda öyle biri cikarki karsina şaşıp kalirsin..umudunu kaybetme sakin..kismetini baglama konusuna gelincede yapman gereken tek sey bol bol ibadet edip ALLAHA dua etmek ve böyle bi durum varsa bian once ALLAHTAN çözülmesini dilemek

Kendim icin yaptim. Konuyu okurken keske hic evlenmeseydim hep bekar kalsaydim dedim icimden
Siz de dul filan değilsiniz kendi değerinizi kendiniz düşürmeye çalışmayın bazı şeyleri göze alarak boşandıysanız gerçekten güçlü bir kadınsınız bunu aklınızdan çıkarmayın ve mutlu olmaya çalışın...

yaşın gayet iyi arkadasim.. ben 23umde evlenip skntilarin ortasinda kalinca 'ne acelem vardi, 30u bekleseydim' demistim.. yani mutlu huzurlu bi evliluk yap Allah in izniyle, vakti vardir, uzme kendini.. hayirlisini dile bu surecte..

ama ne olursa olsun insan anne olmak yuva kurmak istiyor ama gel görün ki güzel eli ayağı düzgün bi kız olmama rağmen bi sevgilim bile yok belli yaşa geldim ya yaşımdan küçükler çıkıyor yada evlilik düşüncesi olmayan karşıma.kendimde itici gelen yanım yok çok şükür düzgün bi kızım.ama ne bilim olmayınca olmuyor demekki.hüzünleniyrm işte nerde bi çift görsem bazen acaba hiç evelenmeyicem anne olamycam gibi geliyor doğru kişi ile olunca eminim evlenmek güzel biri tarafından sevilmek.bol bol dua ediyrm rabbim hayırlı biri çıksın karşıma diye ama tam tersi imtihan gibi kötüler çıkıyor:(

Siz de dul filan değilsiniz kendi değerinizi kendiniz düşürmeye çalışmayın bazı şeyleri göze alarak boşandıysanız gerçekten güçlü bir kadınsınız bunu aklınızdan çıkarmayın ve mutlu olmaya çalışın...
Haklisin canim, Tesekkur ederim dusunduklerin icin. Tabii ki gec kalmadan bosandigim icin her gun sukr ediyorum TANRIMA.
Rabbim karsimiza hayirli insanlar cikarsin insallah

ama ne olursa olsun insan anne olmak yuva kurmak istiyor ama gel görün ki güzel eli ayağı düzgün bi kız olmama rağmen bi sevgilim bile yok belli yaşa geldim ya yaşımdan küçükler çıkıyor yada evlilik düşüncesi olmayan karşıma.kendimde itici gelen yanım yok çok şükür düzgün bi kızım.ama ne bilim olmayınca olmuyor demekki.hüzünleniyrm işte nerde bi çift görsem bazen acaba hiç evelenmeyicem anne olamycam gibi geliyor doğru kişi ile olunca eminim evlenmek güzel biri tarafından sevilmek.bol bol dua ediyrm rabbim hayırlı biri çıksın karşıma diye ama tam tersi imtihan gibi kötüler çıkıyor:KK43:

Kötü kahve olmasaydı iyi kahvenin lezzetini ve kıymetini bilemezdik..
Evlilik yapmadığın müddetçe tanı kötü insanları önemli değil.
İyinin kıymetini bilirsin böylece.
Yanlış kişiler doğruyu bulmana yardımcı olur. Böyle düşün..

ama ne olursa olsun insan anne olmak yuva kurmak istiyor ama gel görün ki güzel eli ayağı düzgün bi kız olmama rağmen bi sevgilim bile yok belli yaşa geldim ya yaşımdan küçükler çıkıyor yada evlilik düşüncesi olmayan karşıma.kendimde itici gelen yanım yok çok şükür düzgün bi kızım.ama ne bilim olmayınca olmuyor demekki.hüzünleniyrm işte nerde bi çift görsem bazen acaba hiç evelenmeyicem anne olamycam gibi geliyor doğru kişi ile olunca eminim evlenmek güzel biri tarafından sevilmek.bol bol dua ediyrm rabbim hayırlı biri çıksın karşıma diye ama tam tersi imtihan gibi kötüler çıkıyor:(
bazen gorundugu gibi olmaz.. inan buna.. belki oyle biri gelecek ki, o taliplerden birinin olmadigina sukredeceksin..

kardes ben 23 yasinda evlendimde ne oldu basim goklere mi cikti bosaniyorum simdi 24 yasinda dul damgasi yedim boyle olsa daha mi iyi sukret haline
Hakkinizda her seyin hayirlisi olsun insallah.
Bunu bir sinav olarak dusunelim.
Gecip gidiyor tum olumsuzluklar zamanla.
Insallah karsina hayirli biri cikar ve coooooookkkkkk mutlu olursun

Back
X