28 yaşında üniv okumak

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
merhabalar
hemen konuya gıreyım...
ben 28 yaşındayım üniv mezunuyum yabancı dil çıkışlıyım lisede yanlış yönlendirilme diyelim cahillik diyelim sevemeyeceğim bir bölüm okudum daha sonra okul bitti evlendim çocuk derken ben mutsuzum

şuan bir konu açmıştım hatta ben yeni işe girdim bu girdiğim işle ilgili bir sorunum yok şimdilik ama ömürlük olabileceğine de inanmıyorum . Ben hep ingilizce öğretmeni olmak istedim babam da öle olmamı isterdi ama olamadım.
şimdi dün bir karar verdim ygs ye gireceğim sonrada lys 5 e gırmem gerekmiş ingilizce öğretmenliğini kazanmak istiyorum.
çıkmış sorulara baktım sanki yapabilim gibi bu sene kpss ye de hazırlandıgım ıcın konuları unutmadım
zaten benım mat kotu ama ygs de zaten turkce ve sosyal agırlıklı yapmam gerekmıs bu yonden de ıyı benım ıcın
arkadaslarım bır bır ogretmen oldular ben hergun pısmanlık ıcındeyım kazansam 4 yıl cabuk gecer bu depresyondan cıkarım
ama hiçbir bilgim yok yaşadığım sehri kazanmam lazım kesinlikle birde açık öğretim olursa ollur ancak
eskişehir anadolu üniv kapandı dıyorlar bölüm dogru mu?
bırde oradan baska bu sekılde var mı?
hanı ılk ıkı yılı örgün daha sonra uzaktan seklınde
suan hıc bıse bılmıyorum bosa umutlanmak da ıstemıyorum
bu konuda benı bılgılendırecek var mı?
ya da cesaretlendırmek ısteyenlerde olursa hanı benım gıbı olanlar basaranlar lütfen yazabilirler mi?

Öğretmenliğin açık öğretimi yada uzaktan öğretimi yok. Ya Normal örgün, yada ikinci öğretim kazanacaksınız.

arkadasım eskısehır anadolu unıv ıngılızce ogretmenlıgı mezunu ve tam bılmıyorum ılk ıkı yıl mı son ıkı yıl mı ama ıkı yılı orgun ıkı yılını uzaktan okudu ve mezun oldu sımdı ogretmen
ama kaldırıldı dıyorlar galıba bılmıyorum bılenler varsa yazsın lutfen

bırde ıkıncı ogretım olsa ah ne guzel ama o da ogretmenlıklerde ıkıncı ogretımın kaldırıldıgını duydum yıne onu da bılenvarsa yazsın lutfen

Bence okumanın yaşı yok... bizim okuldan 50 yaşında mezun olanları biliyorum :)
öle ama ne bileyim şuan çalışıyorum da bu işi de zor buldum açıkcası ama ne bileyim ben mutsuzum ben öğretmen olmallıydım
annem babam da hep öle isterdi
aslında bi kazansam kazandıktan sonrası kolay dıye dusunuyorum sınava gırdıgımı bıle kımseye solemıcem

Ben ingilizce ogretmenligi okuyorum. Aciktan ogretmenlik yok 2. Ogretim var mi ondan da emin degilim. kendinize guveniyorsaniz yapabilrceginize inaniyorsaniz niye olmasin. Ben okulda 40-50yaslarinda insanlar goruyorum derslerde. Okumanin yasi yok..

Eğer sizi çevrenizde olumsuz etkileyecek insanlar varsa sınava gireceğinizi söylememek en mantıklısı.

Ben ingilizce ogretmenligi okuyorum. Aciktan ogretmenlik yok 2. Ogretim var mi ondan da emin degilim. kendinize guveniyorsaniz yapabilrceginize inaniyorsaniz niye olmasin. Ben okulda 40-50yaslarinda insanlar goruyorum derslerde. Okumanin yasi yok..

ne güzel o kadar sanslısınız ki bana göre
yanı duydugum dogru oyle mı? anadolu unıv yok artık
o zaman ikinic öğretim de yoktur
olsun ama kazansam dıyorum ya 4 sene cabuk gecer boyle umutsuz olmam
pekı kac net yaptınız sız
ıngılızcede kac net
turkce sosyal bolum kac net
cok sordum ama

Tesekkur ederim :)
İngilizce 80 soru uzerinden 5 yanlis yapmistim,ygs turkce full dogru,sosyal 5 yanlis matematik 8net,fen 2net. Ygs'm ortalamaydi 40bindeydim ama lys zordu benim girdigim sene o baya bir yukseltti puanimi.

Kaldırıldı, ama uzaktan eğitim var diye biliyorum Karabük Üniversitesi İngiliz dili ve edebiyatı var,sınavları vize sınavları net üzerinden final sınavları üniversitede yapılıyor.

Tesekkur ederim :)
İngilizce 80 soru uzerinden 5 yanlis yapmistim,ygs turkce full dogru,sosyal 5 yanlis matematik 8net,fen 2net. Ygs'm ortalamaydi 40bindeydim ama lys zordu benim girdigim sene o baya bir yukseltti puanimi.
sizin çok iyiymiş bende dedıgım gıbı ygs martta ve daha yenı kpss calıstıgım ıcın konuları cok unutmadım
bende sozelım ıyıdır bırazda mat yaparım
lys 5 te hazıranda o zamana kadarda calısırım dıye dusunuyorum

Turkce ve ingilizce cok onemli. Turkceyi full veya full e yakin yapmaya calisin. İngilizce de zaten puanlandirmanin buyuk yuzdesini kapliyor. İkisi cok onemli. Allah gonlunuze gore versin umarim kazanirsiniz.

Kesinlikle hazirlanin unv .ye,
Ben 29 yasindayim, evliyim calisiyorum ve örgün okuyorum, dilden girdim ben de, calismadim ama cok zor degildi sinav.
Derslere herzaman gidemiyorum, hocalarim benm durumumu biliyor, sinavlara evde calisiyorum , ins devamsizliktan kalmam,
Her bolum her hoca her unv farklidir. Ama sizin durumunuzda olan birisine hocalar kesinlikle yardimci olurlar, devamsizlik ve odevler filn konusunda. 18 yasindakilerden farkli tutarlar emin olun.
Cocugunuz kucuk mu?
Bakacak birisi var mi?
Suan calistiginiz is zor mu
?yani eve gelince ders calisabilir misiniz?esiniz destekciniz mi?
Bence illa acikogretim olsun demeyin, orgun olsun öyle böyle biter, 4 senede olmasa 5 senede biter.
Allah guc kuvvet versin ins okuyun , sizin gibi hedefi olan insanlara özellikle bayanlara sonsuz saygi duyuyorum

Turkce ve ingilizce cok onemli. Turkceyi full veya full e yakin yapmaya calisin. İngilizce de zaten puanlandirmanin buyuk yuzdesini kapliyor. İkisi cok onemli. Allah gonlunuze gore versin umarim kazanirsiniz.
pekı son olarak ban ıng hangı kıtabı onerırsınız
ıcınde grammer olmalı ve test tabıkı
yada ayrı ayrı gramer ıcın ve butun konularla ılgılı test olarak
kelıme bılgım ıcın

ayy cok sagolun allah kolaylık vrsın
cocugum 4 yasında annem bakar ama problem degıl
esım hep destekcı bana
ıste ders calısmam bıraz zor olacak ama katlanırım
ya bı kazansam zor olan yanı o bence ben sevıyorum ders calısmayı
sız hangı bolum okuyorsunuz
sızde mı dılcısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…