- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi nebilimben
-
Bende motive etmek amaçlı yazayım dedim.Kesinlikle hazirlanin unv .ye,
Ben 29 yasindayim, evliyim calisiyorum ve örgün okuyorum,dilden girdim ben de, calismadim ama cok zor degildi sinav.
Derslere herzaman gidemiyorum, hocalarim benm durumumu biliyor, sinavlara evde calisiyorum , ins devamsizliktan kalmam,
Her bolum her hoca her unv farklidir. Ama sizin durumunuzda olan birisine hocalar kesinlikle yardimci olurlar, devamsizlik ve odevler filn konusunda. 18 yasindakilerden farkli tutarlar emin olun.
Cocugunuz kucuk mu?
Bakacak birisi var mi?
Suan calistiginiz is zor mu
?yani eve gelince ders calisabilir misiniz?esiniz destekciniz mi?
Bence illa acikogretim olsun demeyin, orgun olsun öyle böyle biter, 4 senede olmasa 5 senede biter.
Allah guc kuvvet versin ins okuyun , sizin gibi hedefi olan insanlara özellikle bayanlara sonsuz saygi duyuyorum
ben suan calisiyorum 2009 mezunuyum emzun oldugumdan beri ilk defa dogru duzgun bi is buldumBende motive etmek amaçlı yazayım dedim.
Sabah 7 de ise gidiyorum akşam 6 da çıkış. Sonra ikinci öğretim okul öncesi öğretmenliği bölümünü okuyorum bende.
Bazı hocalar durumumu biliyor bazıları devamsızlık a takıntılı onların dersine mecbur gidiyorum. Cok kafaya takmaya larda var. Onlara pek girmiyorum.
Ama hayatım inanılmaz bi tempoda. .
Yine de tavsiye ediyorum koşturmak , hem iş hem okul hayatı çok güzel. Bi işe yaradığını hissetmek ; hem para kazanmak hem okumak çok guzel .. çoğu insan saygı duyuyor takdir ediyor. . Eşim en başta. .
Size tavsiyem inandığınız bişey varsa peşini bırakmayın. Ben 4 senede bitmesi 5 senede bitirece gim Allah in izniyle .. su an 27 yaşındayım .. evliyim bide dusunun..ama Allah kolaylik verir elbet ..
yaa kalkmış mı? bence telefon açıp yök e sorunarkadasım eskısehır anadolu unıv ıngılızce ogretmenlıgı mezunu ve tam bılmıyorum ılk ıkı yıl mı son ıkı yıl mı ama ıkı yılı orgun ıkı yılını uzaktan okudu ve mezun oldu sımdı ogretmen
ama kaldırıldı dıyorlar galıba bılmıyorum bılenler varsa yazsın lutfen
bırde ıkıncı ogretım olsa ah ne guzel ama o da ogretmenlıklerde ıkıncı ogretımın kaldırıldıgını duydum yıne onu da bılenvarsa yazsın lutfen
konular burada abla bakabilirsin az zaten.cok tesekkur ederim allah hepimizin gonlune gore versin
kolay kimya konularini da beklerim yazarsan iyi olur kimyadan pek anlamam ama
bizim bolumde turkce ve sosyal cok etkiliyormus ingilizce ogretmenligi icin ama diger yerlerden de yapsam tabi fark atarim
tesekkurlerkonular burada abla bakabilirsin az zaten.
Güzel haberlerimizi de yazabiliriz inşallah, hadi şimdiden kolay gelsin
yaa kalkmış mı? bence telefon açıp yök e sorun
ya da mail atın
maillere dönüyorlar geç de olsa ...
benim burada kocaeli univ kazanmam gerekk
ben ole duydumogretmenliklere ikinci ogr kalkmisyaa kalkmış mı? bence telefon açıp yök e sorun
ya da mail atın
maillere dönüyorlar geç de olsa ...
ingilizce ogretmeneleri cok guzelde ataniyor ben hic bise olamadim lisade benimle birlikte okuyan arkadaslarimin hepsisuan ogretmenokumanin yasi yok tabiki, cok güzel bir düsünce, yanliz benim anlamadigim, Türkiyede okadar atanamayan Ögretmenler var.. Neden cogunluk Ögretmenligi secip okuyor... Atanamadiktan sonra neye yarar... Yanlisim varsa af ola...
Öğretmenliğin açık öğretimi yada uzaktan öğretimi yok. Ya Normal örgün, yada ikinci öğretim kazanacaksınız.
evlilikle ilgili bi sorunum yok fakat ben hedeflerime ulasamadigim icin mutsuzum o yuzdenAçıktan yok kaldırıldı çalışıp neden yapmayasiniz ki hele ki evlilik monotonlasmis ve mutsuzluk varsa bu size iyi bir motive olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?