28 yılda tanıyamamışım

Tanıyamamakla alakası yok ki. Duygularını dışa vurmuyormuş veya ağlamasına sebep olacak ilk defa bir olay yaşamış.

Akrabamın birini de ağlarken görmemiştim. Sadece bir kere bebek cenazinde iki defa da ailenin ilk kızlarının evlenmesiyle ağladığını görmüştüm.

Sonuç olarak biricik kızı evlenip gitti duygusal olmasi çok normal. Zmanla alisacaktir.

Sonunda adam sizi boşayıp 20 yaşında bir kıza nikah kıydı herhalde dedim ama başka türlü çıktı. Adamcağız duygulanmış, gayet normal. Kızınızın da hakkında hayırlısı, inşallah mutlu olur.

Şaka mı ?

Benim babam.aksi huysuz adamin tekidir. Ne bi opmuslugu ne basimi oksamisligi var. 21 yasimda evlendim. Babam da cok cirpindi ama bi nevi ondan kurtulustu benimki. Gelinligim uzerimdeyken bana tekme savuran babam dugunde sonra 1 hafta sarhos gezip agladi. 12 yil oldu nerdeyse 2 cocugum var. hala onlardan eve donmemi istemiyo.

Umarım ciddi değilsinizdir yazık kıza

Teyzevv öyle bir başlık atmışsın ki adam yazının sonunda Rus mafyası çıkacak sandım.

Aynen yaa bende okudum olay ne diye sonra kendimi mal gibi hissettim bu saatte bunu okuduğum için

Adam gay cıkıcak diye okudum dramaquin çıktı iyi mi?
28 yılda bi kez kızını evlendirmiş ve hüzünlenip ağlamış sanki hergün kız everiyor da 28 yılda tanıyamamış te allam.

Kız evlatlık mı? yada öz evladınız değil..

Kafamızda soruları bırakıp bir de banlandınız mi?

Ne güzel bir baba kıziniz çok şansli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…