28 yılda tanıyamamışım

Mune abla bence konu sahibi “kızım iyi halt yedi ne yaparsa yapsın”kafasında ki kocası ağladığı içerleniyor adam sanki masada duran bardağa ağlamış gibi.

Mune abla bence konu sahibi “kızım iyi halt yedi ne yaparsa yapsın”kafasında ki kocası ağladığı içerleniyor adam sanki masada duran bardağa ağlamış gibi.
Eşini kızından kıskanıyor gibi izlenim aldım ben de , son açıklaması fena

Sandım ki adam andropoz tribiyle ellısınden sonra karı kıza düştü.
Ama neymiş kızı evlenırken agladı dıye Yırmı Sekız yıldır senı tanıyamamışım yazıklar olsun fılana geldı resmen konuasdafafgsfas cok hos ya

Bu arada benımde kızım evlense hönkürerek aglarım, ınslalah kendımı öldürmem hattahahaha

Ben evlenirken de babamın ağladığı gelmisti kulağıma domuzun biri geldi kzimi aldı da demiş evlendikten sonra da ağlayarak aradı beni
Babaalr belli etmiyor ama evltlarina karşı pambık yürekliler

Kızını hiç sevmeyen babalar da vardır ama normalde kızını evlendiren duygusunu en gösteremeyen babalar dahi ağlar.

Konu sahibi kusura bakmasın ama ben kendisini kızına karşı duygusuz buldum, kızının evliliğiyle birlikte eşinizle aranızda değişen bir şeyler var mı tarzı soruya her şerde bir hayır vardır kızım evlenip gittikten sonra hayat bizim çok güzel oldu cümleleri garip.

Kimse evladı evlendi diye senelerce karalar bağlamaz yataklara düşmez ama ne bileyim bir yanın buruk olur illa ki, evliliği iyi gidiyor mu diye merak da edersin nasıl gidiyor bilmiyorum demezsin, ben mi abartılı ve saçma yaklaşıyorum

Son düzenleme:

Kızını evlendirecek bir anne olarak çok doğru yaklaşıyorsun abla, ağlamak konusunda anneler önde bile gider…
Rabbim kızının da tamamını erdirsin utandırmasın inşallah, soru soran ablayı da kınamıyorum bir şeyler çıkar altından belki açıklamak ister…

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin, Allah sizleri de yuvalarınızda mutlu etsin, ileride evlatlarınız olursa da evlenirlerse onlara da hayırlı insanlar nasip etsin inşallah
Kendin evlenirken her şey çok kolaymış ama evlat evlendirirken duyguların çok karışık oluyor.

Amin Mune abla, inşallah kızın gurbete uzak şehre gitmiyordur senle aynı şehirdedir…
Evlendim 3-4 yıl oldu çocuğum olacak hâlâ alışamadım…

Yaa ben yataklara dusebılırım bence

Amin Mune abla, inşallah kızın gurbete uzak şehre gitmiyordur senle aynı şehirdedir…
Evlendim 3-4 yıl çocuğum olacak hâlâ alışamadım…
Yok aynı şehirde olacağız ama hayat bu belli olmaz, iş icabı başka şehire taşınmamız gerekiyor deyip gidebilirler de ileride.
Zor oluyor değil mi? Bizim kız tek, damat da evin tek çocuğu iki aile için de zor olacak eskiler söylerdi de masal gibi gelirdi çocuğun hep çocuk senin için, halbuki 29 yaşında ama ay daha dursa mıydı 30 yaşından sonra mı düşünseydi diyorsun kendi kendine

Yaa ben yataklara dusebılırım bence
Çok şükür henüz bebecik sizin ki :))) Allah sağlıklı ömürler versin, hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın çok duygusal ama bir yandan da onun mutlu olacağını düşününce sevindiğiniz bir şey çocuğunuzu evlendirmek, acıyla tatlıyı bir arada yemek gibi

Ah Mune abla seninkisi daha zor, tek evlat…
Annemin yanında kardeşlerim var ana işte gözü en uzaktakini de görmek istiyor hep…
Huzur mutluluk olsun da anneler babalar öyle teselli bulsun inşallah

Ah Mune abla seninkisi daha zor, tek evlat…
Annemin yanında kardeşlerim var ana işte gözü en uzaktakini de görmek istiyor hep…
Huzur mutluluk olsun da anneler babalar öyle teselli bulsun inşallah
Kardeşlerin yanında olduğu için onlar kanatları altında diye o kadar dert edinmez ama seni hep özler, büyükler ne kadar çok çocuğun varsa aklın o kadara bölünür, her birini ayrı düşünürsün derlerdi, hele evlilerse aç mı tok mu evliliği iyi gidiyor mu, kız evlatsa eğer kocası iyi davranıyor mu kayınvalidesi eziyor mu, gece uykuları kaçarmış eskilerin.

Benim tek çocuk haliyle kafam aman diğerleri ne olacak hayırlı birileri çıkacak mı diye bin parçaya bölünmüyor, bir yandan zor gibi görünse de aslında birkaç çocuğu olan ebeveynlerden daha rahatım, birkaç çocuğu olup her biri için ayrı endişeleri olduğu halde hepsini toparlamayı başarabilen anneleri takdir ediyorum, saygı duyuyorum şahsen.
Annen de eli öpülesi kadınlardan

İlahi siz...konu bı yerlerde şerefsiz kocama bağlanacak sandım.

Benim bu konulardaki fikrim şu.Yakinimizdaki insanın değişimini ya çok az anliyoruz ya da hiç anlamıyoruz.Tabi ki ucu bize dokunmuyorsa.Esiniz yaşlandıkça daha duygusal olmuş ve yumuşamış olabilir bazı konularda.Nitekim ben de kendimde böyle hissediyorum.Cok değiştim yaş aldikca.

Kizina bu kadar değer vermesi ve bunu saklayamamasi benim çok hoşuma gitti.En büyük derdiniz bu olsun...

Tanıyamamışın demek ne kadar doğru bilemedim.Esiniz yeni bir duygu ile tanışmış ve belli ki baş edemediği için de ağlamış hatta ağlıyor ee ama bu çok normal.Yillardir yaşadığınız düzende verdiği tepkileri değiştirmiş olsa bir nebze dediğinize katılabilirdim
Yani eşiniz hala aynı ciddi kişidir diğer durumlar için ayrıca ciddiyet ağlamaya niye engel?
Hem yıllar,yollar,olaylar içinde değişebiliriz tepkilerimizde değişebilir.
Başlığa göre bende sandım ay bak gene neler olmuş birilerine adamcağız ağlamış ay bende sandım 28 yıl sonra gayrimeşru çocuğu çıktı

Dediniz nedir tam olarak?

Allah razı olsun
Anacığım şimdi daha rahat evliliği oturttuk çok zor oldu ama…
Ben mutlu anacığım mutlu…
Dilerim senin evladın da çok mutlu bir yuva kurar, oh edersin mutluluğuyla mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…