- 12 Mart 2021
- 180
- 189
- 53
20yasinda evlenmesine ağlamış. Bırakın da bari bu sefer duygularina ağlasın.herkese merhaba. 53 yaşında 28 yıllık evliyim. geçen sene ekim ayında 20 yaşındaki kızım evlendi. eşim çok ama çok çırpındı. 20 yaşında evlenmesini istemedi. aldı karşına günlerce konuştu nasihatler verdi ama nafile. hani derler ya kız isteyince babanın dili bağlanır.
neyse konumuza gelelim. isteme, yüzük takma, nişan aşamalarında eşim gayet normal davranıyordu. düğün gününe yaklaştıkça, içine kapanmaya, bizlerle daha az vakit geçirmeye ve konuşmaya başladı. düğün günü salonda birden hıçkırarak ağlamaya başladı. çok ama çok şaşırttı beni ve dolayısıyla akrabalarım falan şok olduk. onu hiç böyle görmemiştim. gayet ciddi bir insandır. eve geldik falan, ara ara balkona çıkıp ağladığına şahit oldum. hiç üzerine gitmedim. onu kendisiyle baş başa bıraktım.
bu erkekler neden böyle, neden duygularını saklıyorlar. bunun gibi şeyler yaşayan var mıdır acaba ???
neden bu kadar kontrollü davranmak zorunda hissederler kendilerini
Teşekkür ederim. Allah razı olsunSize neden normal geliyor 2003 doğumlu kızınızın evlenmesi?
Adam 28 yıllık eşimi tanıyamamışım güle oynaya 20 yaşında kızını evlendirdi dese daha normal bir konu olurdu..
Allah mesut etsin
Düğün günü neticede karşı tarafın ailesini ve çevresini de görmüş olmalısınız. Eşiniz, karşı tarafın çevresini de beğenmediyse; sinir ve üzüntüden, kızınızı bu evliliği ertelemeye ikna edemeyişinden de ağlamış olabilir.canlar ben biraz eksik anlattım herhalde.
eşim merhametli, iyi bir insandır. ama asla duygularını açık etmez. sert mizaçlıdır. onu düğün salonunda bir anda öyle duygu patlaması yaşatması bizi şaşırttı. yani 28 yılda ben tanıyamamışım demek istedim
Sonrasinda esinizle iliskinizde bir degisiklik oldu mu? Bu kari koca olarak sizin iliskinizde bir farklilik yaratti mi? Birbirine karsi daha sevkatli ve anlayisli olmak gibi?bencede. eşimi 30 yıldır tanırım. hiç ağlarken yada gözlerinin dolduğunu bile görmedim
kız evlenip gittikten sonra hayat bizim için çok güzel oldu. hani derler ya her şeyde vardır bir hayırSonrasinda esinizle iliskinizde bir degisiklik oldu mu? Bu kari koca olarak sizin iliskinizde bir farklilik yaratti mi? Birbirine karsi daha sevkatli ve anlayisli olmak gibi?
Allah kizinizi mesut etsin.
Benim babam benim evlendiğimi de sallamadi hicbir zaman saçımı da okşamadi siddet gördüm psikolojik fiziksel ne guzel iste duygulanmis başlıgi görünce aldatıldıniz sandimherkese merhaba. 53 yaşında 28 yıllık evliyim. geçen sene ekim ayında 20 yaşındaki kızım evlendi. eşim çok ama çok çırpındı. 20 yaşında evlenmesini istemedi. aldı karşına günlerce konuştu nasihatler verdi ama nafile. hani derler ya kız isteyince babanın dili bağlanır.
neyse konumuza gelelim. isteme, yüzük takma, nişan aşamalarında eşim gayet normal davranıyordu. düğün gününe yaklaştıkça, içine kapanmaya, bizlerle daha az vakit geçirmeye ve konuşmaya başladı. düğün günü salonda birden hıçkırarak ağlamaya başladı. çok ama çok şaşırttı beni ve dolayısıyla akrabalarım falan şok olduk. onu hiç böyle görmemiştim. gayet ciddi bir insandır. eve geldik falan, ara ara balkona çıkıp ağladığına şahit oldum. hiç üzerine gitmedim. onu kendisiyle baş başa bıraktım.
bu erkekler neden böyle, neden duygularını saklıyorlar. bunun gibi şeyler yaşayan var mıdır acaba ???
E bu ne şimdi?kız evlenip gittikten sonra hayat bizim için çok güzel oldu. hani derler ya her şeyde vardır bir hayır
kızımıza gelince, babası en sonunda ona, madem evlenmek istiyorsun, sakın bu evden gittiğinde bize gelip dert yanma. evimin huzurunu bozma. tek kelime duymak istemiyorum demişti. yani kısacası nasıl gidiyor bilmiyorum.
52 yaşındayım 30 yıllık evliyim, 29 yaşında evlilik arefesinde bir kızım var diye başlayayım söze.kız evlenip gittikten sonra hayat bizim için çok güzel oldu. hani derler ya her şeyde vardır bir hayır
kızımıza gelince, babası en sonunda ona, madem evlenmek istiyorsun, sakın bu evden gittiğinde bize gelip dert yanma. evimin huzurunu bozma. tek kelime duymak istemiyorum demişti. yani kısacası nasıl gidiyor bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?