28 yılda tanıyamamışım

Ben evlendiğimde benim babam da günlerce ağlamış bu çok normal. Ama iç dünyasında neler yaşıyor ne düşünüyor bilemezsiniz karşınıza alın nazikçe sorun anlattırın belki kaygıları vardır

20yasinda evlenmesine ağlamış. Bırakın da bari bu sefer duygularina ağlasın.

Size neden normal geliyor 2003 doğumlu kızınızın evlenmesi?
Adam 28 yıllık eşimi tanıyamamışım güle oynaya 20 yaşında kızını evlendirdi dese daha normal bir konu olurdu..
Allah mesut etsin

Size neden normal geliyor 2003 doğumlu kızınızın evlenmesi?
Adam 28 yıllık eşimi tanıyamamışım güle oynaya 20 yaşında kızını evlendirdi dese daha normal bir konu olurdu..
Allah mesut etsin
Teşekkür ederim. Allah razı olsun

Düğün günü neticede karşı tarafın ailesini ve çevresini de görmüş olmalısınız. Eşiniz, karşı tarafın çevresini de beğenmediyse; sinir ve üzüntüden, kızınızı bu evliliği ertelemeye ikna edemeyişinden de ağlamış olabilir.

Kızınız 2023 Ekim ayında evlendiyse; evleneli neredeyse 9 ay olmuş. Kızınızın hayatında her şey yolunda mı şu an ?

Kız babası o... Eski çalıştığım yerde çok sevdiğim bir bey vardı. Benimle yaşıt kızı.. 25 yaşındaydım o zaman. Aynı anda evlilik için hazanıyorduk. İlk benim düğün oldu. Merdivenden indiğinde kızımın da evleneceği aklıma geldi. Ağladım demişti. Utanılacak, kırılacak ya da kafaya takılacak birşey değil. Özellikle 20 yaşında çok çok genç....

bencede. eşimi 30 yıldır tanırım. hiç ağlarken yada gözlerinin dolduğunu bile görmedim
Sonrasinda esinizle iliskinizde bir degisiklik oldu mu? Bu kari koca olarak sizin iliskinizde bir farklilik yaratti mi? Birbirine karsi daha sevkatli ve anlayisli olmak gibi?

Allah kizinizi mesut etsin.

Sonrasinda esinizle iliskinizde bir degisiklik oldu mu? Bu kari koca olarak sizin iliskinizde bir farklilik yaratti mi? Birbirine karsi daha sevkatli ve anlayisli olmak gibi?

Allah kizinizi mesut etsin.
kız evlenip gittikten sonra hayat bizim için çok güzel oldu. hani derler ya her şeyde vardır bir hayır
kızımıza gelince, babası en sonunda ona, madem evlenmek istiyorsun, sakın bu evden gittiğinde bize gelip dert yanma. evimin huzurunu bozma. tek kelime duymak istemiyorum demişti. yani kısacası nasıl gidiyor bilmiyorum.

Okurken çok korktum farklı bir şey çıkacak diye verdiği tepki çok normal değil mi

Benim babam benim evlendiğimi de sallamadi hicbir zaman saçımı da okşamadi siddet gördüm psikolojik fiziksel ne guzel iste duygulanmis başlıgi görünce aldatıldıniz sandim

E bu ne şimdi? diyecek kelime bulamıyorum

52 yaşındayım 30 yıllık evliyim, 29 yaşında evlilik arefesinde bir kızım var diye başlayayım söze.
Eşinizin düğün günü ağlamasına akrabalarınız şaşırabilir ama sizin şok olmanıza da ben şaşırdım, babasının bir tanesi küçük prensesi olarak gördüğü kızının yuvadan uçacak olması adamı çok üzmüş içine kapanmış, 28 yıldır evli olduğunuz adamın düğünde böyle bir duygusal boşalma yaşayacağını tahmin ediyor olmanız gerekirdi.

Babası kızının henüz ergenlik çağında kendisini bile tanımadan evlenmesine üzülmüş bu üzüntüyle de fevri bir konuşma yapmış bence, siz bir anne ve eş olarak neden bu konuşmayı düzeltmesini istemediniz?

Evet kızınız erken evlenmiş siz ne yaparsanız yapın o istedikten sonra engel de olamazdınız ama o daha toy ve tecrübesiz, ailesinin ne olursa olsun arkasında olduğunu bilmeye ihtiyacı var, sürekli sorgulanmaz ama annesi olarak 9 aydır kızınıza hiç mi sormadınız yavrum nasılsın iyi misin mutlu musun? diye.

Kusura bakmayın ama siz de evlendi iyi oldu der gibi yazıyorsunuz, koca kazık kızını evlendirecek bir anne olarak yadırgadım cümlelerinizi.

Konu bu değil ama siz üç asır önce 25 yaşında evlenmişsiniz ki bu zaman için erken olsa da o zamanlarda ileri sayılabilecek bir yaş. Sizce kızınızı erken evlenmeye iten sebep neydi. Aşk demeyin. Aşk için evlenmeye gerek yok. Ayrıca aşk için de olsa kesinlikle engellenmeliydi, doğru ve mantıklı düşünmesinin önüne geçiyor demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…