Premature Bebekler 29 haftalık dogum yaptım bebegim küvöz de

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Tamam'TE="trnaysgl, post: 37475238, member: 424461"]hiç öle bışey söylemedıler ama sen huseyın beye sorabılırsın cvplar cok iyi bırısı[/QUOTE]
Tamam canim pazartezi soracagim bugun 9.gunumuz 1400 gram dediler bugun

Tamam'TE="trnaysgl, post: 37475238, member: 424461"]hiç öle bışey söylemedıler ama sen huseyın beye sorabılırsın cvplar cok iyi bırısı
Tamam canim pazartezi soracagim bugun 9.gunumuz 1400 gram dediler bugun[/QUOTE]

masallah ıyı kılosu kızım 1700 le cıktı hastaneden

Tamam canim pazartezi soracagim bugun 9.gunumuz 1400 gram dediler bugun

masallah ıyı kılosu kızım 1700 le cıktı hastaneden[/QUOTE]
Senin kizinida masallah annesi, bende bugun ilk kez dokundum sicacikdi yumus yumus irkildi biraz, gozlerini az aciyor isik aliyor galiba küvöz ici oksijenide yavas yavaş azaltiyoruz dedi bugun hemsire

masallah ıyı kılosu kızım 1700 le cıktı hastaneden
Senin kizinida masallah annesi, bende bugun ilk kez dokundum sicacikdi yumus yumus irkildi biraz, gozlerini az aciyor isik aliyor galiba küvöz ici oksijenide yavas yavaş azaltiyoruz dedi bugun hemsire[/QUOTE]

bız kuvezdeyken hıç dokunmamıştık taburcu olmadan önce kuvezden cıkarıyolar öle dokunmuştuk ılk görmusundur kuvezde olmayan bebeklerı taburcu olacagı zamn oraya yatırıyolar dış ortama alışsın dıe

Senin kizinida masallah annesi, bende bugun ilk kez dokundum sicacikdi yumus yumus irkildi biraz, gozlerini az aciyor isik aliyor galiba küvöz ici oksijenide yavas yavaş azaltiyoruz dedi bugun hemsire

bız kuvezdeyken hıç dokunmamıştık taburcu olmadan önce kuvezden cıkarıyolar öle dokunmuştuk ılk görmusundur kuvezde olmayan bebeklerı taburcu olacagı zamn oraya yatırıyolar dış ortama alışsın dıe[/QUOTE]
Bana hemsire dokunmak istiyosan ellerini yika dedi ama hepsi bir degil bende fazla dokunma taraftari degilim zaten enfeksiyon riskinden dolayi

Çok geçmiş olsun Allah o meleği size bağışlasın.

Merhaba uzun zaman oldu yazmayali bugun tam 4 hafta bitti kizim hala kuvozde oksijen destegi almiyor artik sadece sonda ile besleniyor serum 2 hafta once cikti 1700 gram bugun rop da yapildi şükürler olsun bi sorun cikmadi haftaya cikarmayi düşünüyor doktorumuz

çok sevındım bebegının ıyı olmasına inş. bıran önce kavuşursunuz

ilk gebeliğin mi.doktorun kim.sende bana biraz bilgi verirsen çok sevinirim.bebeğimi yeni kaybettim.hala atlatamıyoum.ve bunu tekrar yaşamak istemem.sen çok şanslısın.canını sıkma ve bol bol dinlen bence.

ilk gebeliğin mi.doktorun kim.sende bana biraz bilgi verirsen çok sevinirim.bebeğimi yeni kaybettim.hala atlatamıyoum.ve bunu tekrar yaşamak istemem.sen çok şanslısın.canını sıkma ve bol bol dinlen bence.
Bu 2. Gebeligim ilk gebeligim 20 haftalik iken ray dan dolayi kaybettim hic ara vermedik dusukden 45 gun sonra tekrar gebe kaldim doktorim op. Dr emrah karakaya idi usak medicalde simdi izmire gitti o doktor cok iyiydi siz nerede oturuyorsunuz sizede gecmis olsun o aciyi cektim cok zor allah sabir versin

Bu arada biz bugun 1800 gram olarak taburcu olduk sukurler olsun gecen hafta evre 1 rop cikti dun yine evre 1 rop vardi goz doktorumuz haftada bi gun takip edecegim dedi cocuk doktorumuzda bir hafta icinde muhakkak bir universite hastanesinde rop tedavisi yaptirip ogle yanima gelin buradaki goz doktorlarina guvenmiyor sanirim burada ozel goz hastaneside var ama illaki ünvrside dedi afyona gidecegiz sali gunu. bebegim hep uyuyor uyandirip emziriyorum az bisey emip uyuyor zaten oda sicakligini 30 derecede sabit tutuyorum tavsiyesi olan varmi

canım ben de 35 haftalık doğum yaptım. Erken doğum riskim olduğu için çok hareket edemedim, hep yattım. ama çok şükür normal doğumla sağlıklı dünyaya geldi oğlum..şimdi tam bir dobiş ve canavar...doğan mutlaka büyüyor Rabbimin izni ile ve kocaman oluyor, sakın üzülme..bizim ki de minicik doğmuştu, tutmaya korkuyorduk...300 gram da kaybetmişti ama maşallah nazar değmesin hemen toparlıyorlar...su an nasıl bebişin? kaç kilo? mama mı süt mü veriyorsun?

Gecmış olsun canım.anlattıkarını okudum ve iki yıl oncesine gittim.o zaman hep bu siteyi okurdum iyi şeyler duymak için.tıpkı senın gibı 29 haftalık 1160 gr erken doğum yaptım.58 gun kövezde kaldı kızım.1900 gr la cıktık.rop 1.evre oldu.takip ettirdik sonra geçti.çok sükür yarın tam iki yasında olacak.bır sıkıntımız yok.çok ama çoooook cadı.senınki de çok iyi olacak inş.takiplerını mutlaka yaptır.o sana rabbımın en güzel hediyesi unutma...

Simdi nasıl bebeğin feride kaç günde çıktı küvezden şu an kaç aylık ve kaç kg cok geçmiş olsun Allah bağışlasın

Merhaba canim ben de 2 hafta once 29 haftalikken agir preeklampsiden dolayi erken dogum yaotim bebegim 27 28 hafta degerlindeydi 2 haftadir kuvozde iyiye dogru gidiyor binlerce sukur sen bebegini kuvozden cikarinca naptin yani hassas mi oluyorlar napmak gerekiyor ne kadr surede yasitlarini yakaladi bi de benim sutum geliyordu simdi azaldi hastane makinelerinden kiraladim vakumu iyi diye napmam lazim sutumu artirmak icin bebegime goturecegim cunku cok yesillik vs beslenemiyorum potasyum degerimin yukselmemesi gerekiyormus dr. Dedi asiri su icemiyorum odemlerimi yeni attim tekrar vucut biriktirir diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…