29 yaş bakir erkek

Kesinlikle katiliyorum. Yorumunuz harika Ben eşimin ilkiyim diye gururlanlarida anlamiiyorum.oysa ki bilmiyorlar ki eşinin diger kadinlari merak etmesi kesif duygusundan ilerde onlari ne tehlikeler bekliyor
yani eş tercihiniz jigolo gibi bişey olmalı farklı bir bakış açınız varmış..

Yok artık! Biraz sapmamış mı bu yorum?
matruj1 'e katılıyorum. Ben de eşimin tecrübeli olmasını isterim. Gözü aç insandan korkun :)
Hem de bugüne kadar bekleyip de yatakta zevkin ne olduğunu bilmeden bana gelecek erkek hiç gelmesin lütfen. Seksi görev olarak yapan kadınlardan değilim çünkü!

bence de verme..kendinden kurtar adami sana gore deyil...

Aynen bende dusuncenize saygı duyuyorum. Kimse benimle aynı düşünmek zorunda değil. Herkes tercihlerine göre hayatini yaşıyor.

Bu yorumumla nasil bu kaniya vardiniz anlamadim.Alakasi yok.jigolonun ne oldugunu bilip yorum yapsaydiniz keske veya yorumlarla ilgili idrak sorununuz var. Cinselligin c sini bilmediginiz icin siz gibiler yorum yapmazsa keşke hic birsey anlamadigi konular hakkinda.

Ben bu konuya yorum yazan üyelerin çoğu erkektir diye düşünüyorum. Esim cinselligi baska kadınla uygulamali ogrenip bana gelsin diyen bu kadar cok kadın oldugunu sanmıyorum. Çünkü bu tecrübe eskortlar ile de oluyor, geneleve giderek de oluyor. Her önüne gelenle yatanla da oluyor. Bunun hiv i var, bel soğukluğu var, siğili şuyu buyu var. Acikcasi ben igrenirim. Temiz , efendi, düzgün erkek dururken kim capkin, kadın avcisi, her çiçekten bal almaya calisan tiplerle evlenmek ister ki. Zaten zihniyeti belli, aldatmaya meyilli, nefsine sahip çıkamayan erkekler.

Hanımlar,
konuya bakış açılarınız farklı olabilir, birbiriniz gibi düşünmeniz beklenemez ama bakış açılarınızı yazarken, diğer yorumcuların düşüncelerini eleştirirken hiçbiriniz haddi aşmayınız lütfen.

Yine konuyu mideye bağlamışsınız.

Erkekleri kadınlardan bakire değil diye, kadınları da erkeklerden bakir diye koşarak uzaklaştıran cinsel tabulara bir kez daha bu konunun huzurunda lanet edeyim, içimde kalmasın.
Konu sahibi diyorsan ki; 29 yaşına kadar sevgilisi olmamış, amenna düşündürür. Neden olmadı, odun mudur, agresif midir, kadın ruhundan mı anlamaz, duyguları kabuk mu bağlamış?..
Ama dersenki bakirmiş, sana kucak dolusu sananeler saçarım. Sanane ki? Bize ne? Kime ne yav ? Erkekler 29 yaşına kadar cinsellik yaşamalı diye kural mı var ? İnancı müsade etmez yaşamaz, fırsatı olmaz yaşamaz, canı istemez yaşamaz yahu. Yaşamadığı yaşamayacağı ya da yaşayamayacağı anlamına mı gelir cidden... Nasıl bir çıkarım bu?
Bir erkeğin kadınlar hakkında bekaret muhabbet yapmasını hoş karşılamıyorsanız oturup aynı şeyi yapmayın lütfen. Farkı kalmıyorda.

haha ben bu konu sahibinin diğer konusuna yorum yapmıştım galiba, umarım troll değildir, internet tanışmalarında her söylenene inanan insanlar varmış cidden : ) adamla internette chat sitesinde, instagramda vs de tanışmışsın. ne bekareti ne ahlakı ne sevgilisi olmamışı. yemeyin kızlar artık şu ayakları. ha belki gerçekten bakirdir bilemeyiz tabii ki de, siz kaç günde bekaret muhabbeti yapma aşamasına geliyorsunuz acaba? cidden bazılarının yazdığı gibi "ahlaklı(!?)" bir herif instada orada burada bekaret muhabbeti mi yapar? (kısa zaman içinde)

bir zamanlar ben de bu bekaret olayına takan örümcek beyinli insanlar kervanındayım ama şekil a daki gibi örnekleri gördükçe tiksindim gerçekten artık. herkesin hesabı Allah a, artık besmele çekenden kaçar oldum o kadar alet ediliyor ki dinin alet edilmediği yer kalmadı. namaz kılan robot yapılmış bu ülkede ne denebilir ki :d

Merhaba arkadaşım
Cinsel anlamda tecrübesi olmamasi bence kötü birşey değil çünkü bu tarz ihtiyaçlarını herşekilde giderebilir bir erkek...
Örneğin en kolay ve basit yöntemi para ile bir kadınla beraber olmak...
Bunu yapmamış olması yapamayacagindan değil yapmak istemediğinden tercih etmediğinden...
Bence aşk olmadan sırf ihtiyactan ötürü bir kadınla sevişen erkek bana pek güvenli gelmiyor böyle erkekler aksine bana midesiz geliyor...
Evlendikten sonrada faklılık olsun diye gizli gizli başka kadınlarla beraber olmak onlar icin pek normal sayılıyor...
Dini boyutlarından bahsedip ahkam kesmeyeceğim ama bence bu kötü birsey degil aksine iyi birsey ben bunu artı olarak degerlendirirdim...
Ha siz baska biriyle cinsel anlamda birsey yaşamışsanız hiç bu yola girmeyin derim çünkü bu zamanda kendini sakınmış bir erkek kendisi gibi bir kadınla beraber olmak ister ileride sorun yaşarsınız ....

Valahi sana sadece şunu diyeyim en ufak bir boşlukta üstüne atlayacaktır ne kadar düzgün çocuk olursa olsun.Eğer gerçekten söylediği gibi cinsel birşey yaşamadıysa 29 yıl boyunca kafasında kurduğu tüm fantezileri senin üzerinde denemek isteyecek ve bu konuda ısrarcı olacaktır benden demesi.

ben yazmistim o birisi benim. Evet cook mukemmel bisi. Sanatin ta kendisi. Kari koca uyumsuz bir cok cift sirf bu yuzden tum dertlerinden arinmis durumda. Hi hi.
Kesinlikle katiliyorum. Yorumunuz harika Ben eşimin ilkiyim diye gururlanlarida anlamiiyorum.oysa ki bilmiyorlar ki eşinin diger kadinlari merak etmesi kesif duygusundan ilerde onlari ne tehlikeler bekliyor
esi bircok kadinla beraber olani da hpv bekliyor. Vajinal sigil rahatsizligi olan var mi basligina bakabilirsiniz

Konulara baktım.. sizin baya mesajınız var .
Siğiller ile ilgili.
Geçmiş olsun .

Kasitli yazdiginizi düşünüyorum.. Ben evlenmeden once bakireydim..

Son düzenleme:
Okuduğumda bana da uyar geldi valla. Neden bilmiyorum.

Bizim de bi tanıdık var 35 yaşında bi sıkıntısı var evlenemiyor diyorlar
Adam çok seçici öğretmen kendisi
Bi çok kez memurla görüştü illede öğretmen diyor ve sürekli bi dedi kodu yapiliyor arkasından çok yanlış tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…