- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
yani eş tercihiniz jigolo gibi bişey olmalıKesinlikle katiliyorum. Yorumunuz harika Ben eşimin ilkiyim diye gururlanlarida anlamiiyorum.oysa ki bilmiyorlar ki eşinin diger kadinlari merak etmesi kesif duygusundan ilerde onlari ne tehlikeler bekliyor
burda bir komiklik göremedim ben gülmekten bayılacak birşey yok
yani eş tercihiniz jigolo gibi bişey olmalıfarklı bir bakış açınız varmış..
bence de verme..kendinden kurtar adami sana gore deyil...Ağustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.
Bugun mesaj atmış görüşmek istiyor yeniden. Sizce bir şans vereyim mi ?
Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.
Bu yorumumla nasil bu kaniya vardiniz anlamadim.Alakasi yok.jigolonun ne oldugunu bilip yorum yapsaydiniz keske veya yorumlarla ilgili idrak sorununuz var. Cinselligin c sini bilmediginiz icin siz gibiler yorum yapmazsa keşke hic birsey anlamadigi konular hakkinda.yani eş tercihiniz jigolo gibi bişey olmalıfarklı bir bakış açınız varmış..
30 yaşına kadar bekleyip sonra yaşamaya başlayınca neyi kaçırdıklarını bile farkedemiyorlar ki ?bence komik. şu dünyada kaç sene yaşayacağımı bilmezken 30 sene beklemek, sonunda da başarısızlık yüzünden ilişkimi mahvetmek bence bayaaaa trajikomik!
Ağustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.
Zorunlu edit : Cinsel anlamda tecrubesi yok yani, kız arkadası olmamış diye bakir demedim.
ben yazmistim o birisi benim. Evet cook mukemmel bisi. Sanatin ta kendisi. Kari koca uyumsuz bir cok cift sirf bu yuzden tum dertlerinden arinmis durumda. Hi hi.%100 katılıyorum
Bir de birisi cinsellik sanat mı benzeri bir şey yazmış
Evet sanat .
Dans etmek gibi hatta . Uyum önemli . Cinsellikte mutluluk ,doyum ve başarıyı yakalamış çiftler bir çok sorunu sadece bu konu ile çözebiliyorlar ....
esi bircok kadinla beraber olani da hpv bekliyor. Vajinal sigil rahatsizligi olan var mi basligina bakabilirsinizKesinlikle katiliyorum. Yorumunuz harika Ben eşimin ilkiyim diye gururlanlarida anlamiiyorum.oysa ki bilmiyorlar ki eşinin diger kadinlari merak etmesi kesif duygusundan ilerde onlari ne tehlikeler bekliyor
Vallahi de çok haklısın şimdi, ne denirValla erkekler bakire kiz isteyince kendisi bakir mi acaba deniyor? Belki oylesine bakirdir istemedigi icin? Yaw napsalar suc :)
Konulara baktım.. sizin baya mesajınız var .ben yazmistim o birisi benim. Evet cook mukemmel bisi. Sanatin ta kendisi. Kari koca uyumsuz bir cok cift sirf bu yuzden tum dertlerinden arinmis durumda. Hi hi.
esi bircok kadinla beraber olani da hpv bekliyor. Vajinal sigil rahatsizligi olan var mi basligina bakabilirsiniz
Okuduğumda bana da uyar geldi valla. Neden bilmiyorum.Ağustos ayında böyle biriyle tanışmıştım 2 hafta sonra bitirdim.Çok korkutucu geldi, daha önce hiç kızarkadaşı olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?