29 yaş bakir erkek

sebebi dengi dengine olmamalari tamamen!

%100 katılıyorum
Bir de birisi cinsellik sanat mı benzeri bir şey yazmış
Evet sanat .
Dans etmek gibi hatta . Uyum önemli . Cinsellikte mutluluk ,doyum ve başarıyı yakalamış çiftler bir çok sorunu sadece bu konu ile çözebiliyorlar ....

off sonra gelip aldatıldım eşimin gözü dışarda diye konular açıyorsunuz. adamın o taraklarda bezi yokmuş işte daha ne olsun ki. itlik hergelelik yapıp ben seni üzereyim diyen serseri boy'lar el üstünde tutuluyor ya sinir oluyorum. bi seni bilsin, ilk sen ol ne var ki boş bir insan olmadığı sürece büyük bir kıstas değil bakir olması.

Evet evlendiğimiz kişilerin türlü türlü insanla yatıp kalkmış olmasını kabul etmek bayağı geniş bir mide gerektirir. Geniş bir midesi olanda böyle düşünür..
Sizin söylediğiniz bencil insanların eşlerine yaşattığı yada rahatsızlığı olanların yaşadığı şeyler bunu tecrübeye bağlamak da bayağı iyiymiş..

Erkekler eşim bakire olsun daha önce eli kimsenin eline değmiş olmasin. İlki ben olayim. Gerekirse herşeyi beraber ogreniriz, ben öğretirim diyor.
Kadınlar kocam tecrübeli olsun, daha önce cinsellik yaşamış olsun, ben ilki olmayayım diyor. Başkalarının üzerinde öğrendiğini bende uygulasin diyor.
Bu işte bir terslik yok mu sizce? Bence erkekler kadınlardan daha akilli.

Son düzenleme:
Insanlarin evlenmeden once iliski yasamasina karsi degilim. Sevgilisiyle ya da eski esiyle yasasa sorun degil,ama sevmeden sevisebilenler bana hep guvenilmez gelmistir. Benim midem kaldirmiyor oylelerini. Varsin tecrubesiz oluversin, hersey cinsellikten ibaret degil.

Benim eşim de bana dediğine göre ilk benle birlikte olmuş hiç de korkutucu gelmedi. Ben öyle birini istediğim için kendim de dikkat ettim dedi. Tabi ben güvendim doğrusunu kendi bilir.

Ben şahsen gözü doymuş bir erkeği bakir birine tercih ederdim bu yaşa kadar kadın görmeyip bi eşiyle bunu öğrenince başka kadınlar nasıldır acaba diye her çiçekten bal almak isteyebilir, terübe meselesine gelirsek yemek yapmayı bilmeyen iki kişi mutfağa girerse o mutfak savaş alanına döner ve ikiside aç kalır yalnııızz biri şef olursaaaaa....
O mutfakta ne yemekler çıkar kimbilir
Bilmem anlatabildimmi

saçma sapan bir cevap o zaman evlilikten ne anlayacaksın gözü açılmış kurt gibi olmuş adamdan kadından korkarım ben
Sizin kafanizla düsunenlerinde eşleri cinsellikte mutlu olmadigi icin gizli gizli başlakariyla yatip kalkiyor sizde bulamadigini başkasinda buluyor bunuda mideniz kaldiriyor cunku ruhunuz bile duymuyor ne şansliyim eşimin eli benim elimden baskasina degmemis diye gururlanirken uyuyuya uyuya yasiyorlar iste. Sonra hooop bir konu eşim beni aldatiyor eşimi başkasiyla yakaladim bunu eşimden beklemzdim diye ve evlilikler catirdamaya basliyor

Son düzenleme:
Kesinlikle katiliyorum. Yorumunuz harika Ben eşimin ilkiyim diye gururlanlarida anlamiiyorum.oysa ki bilmiyorlar ki eşinin diger kadinlari merak etmesi kesif duygusundan ilerde onlari ne tehlikeler bekliyor

Kesinlikle katiliyorum. Yorumunuz harika Ben eşimin ilkiyim diye gururlanlarida anlamiiyorum.oysa ki bilmiyorlar ki eşinin diger kadinlari merak etmesi kesif duygusundan ilerde onlari ne tehlikeler bekliyor
Ne beklicek 40 ından sonr azan erkekler beklicek bizde işte yok kocam beni aldattı yok gözü dışarda yok lorno izledi sanal sex yaptı diye konularda okucaz

Düşünce ve algı meselesi

Eşimin başkasına hazırladığı yemeği bana yedirecegine ikimizin beraber hazırladığımız basit bir yemeği yemeyi tercih ederim. Kimbilir belki ikimiz de usta aşçı olup güzel yemekler hazırlariz ki hazırlıyoruz zaten.
Siz başkasıyla beraber olmayan bir erkeğin karısıyla tecrübe kazanamadığıni mi sanıyorsunuz? Ustelik tertemiz, hastalık yok siğil yok, başka kadınla karşılaştirma yok. Yolda eski sevgilisi ile ya da başkasının karısı ile karşılaşma yok. Seni rahatsız eden başka kadın yok. Sosyal medyada takip ettiği eski sevgilileri yok. Miss.
Erkekler tecrübesi ile gurur duyar, skor olarak görür de kadının kocasının başka kadınlar ile edindiği tecrübesinden gurur duydugunu ilk kez görüyorum.

Saygı duyuyorum tamamen bakış açısı her kadın aynı şekilde düşününecek diye bir kural yok

Az önce başka bir cevabıma yazdım . Aynı şey arkadaşıma oldu . Adam 29 yaşına kadar bakir .Kadın aktif cinsel yaşam . Olmadı . Oldurmaya çalışıyorlar kadın tatmin olmuyor . Adam tedavi görüyor ama henüz işe yaramadı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…