- 18 Aralık 2010
- 1.252
- 3.459
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsellik esittir hastalik diye birsrh yok.. dikkat edersen gayet saglikli bir ilislin olabilir... ayrica hic cimsellik yasamamak da saglik sorunlari yaratabolirBen bu konuya yorum yazan üyelerin çoğu erkektir diye düşünüyorum. Esim cinselligi baska kadınla uygulamali ogrenip bana gelsin diyen bu kadar cok kadın oldugunu sanmıyorum. Çünkü bu tecrübe eskortlar ile de oluyor, geneleve giderek de oluyor. Her önüne gelenle yatanla da oluyor. Bunun hiv i var, bel soğukluğu var, siğili şuyu buyu var. Acikcasi ben igrenirim. Temiz , efendi, düzgün erkek dururken kim capkin, kadın avcisi, her çiçekten bal almaya calisan tiplerle evlenmek ister ki. Zaten zihniyeti belli, aldatmaya meyilli, nefsine sahip çıkamayan erkekler.
Ben öyle bir atayı da tanımıyorum yalnız. Reddettim o atayıKim demiş bir de bunu kimmmmmm??? Gerçekten kim demiş? Atasözü mu bu?
Bu kafa da iyiy miş yaHaramdan koruması güzel ama ne bileyim. Bu yaşa kadar hiç tecrubesi olmamaısı korkutuyor. Haram olsa bile Rabbimiz tövbe kapısını hep açık bırakmış. Selametle...
Haramdan koruması güzel ama ne bileyim. Bu yaşa kadar hiç tecrubesi olmamaısı korkutuyor. Haram olsa bile Rabbimiz tövbe kapısını hep açık bırakmış. Selametle...
Adım atmanla banlanman bir olmuşYani neyi korkutuyor ben anlamıyorum, adam dindar muhafazakar olamaz mı, kendini eşine saklıyor olamaz mı?
Her zaman kirletilmiş pis kalplere alışılmış ya böyleleri artık korkutuyor insanları çok ama çok üzücüü
kesinlikle katılıyorumNe güzel kendini haramdan korumuş işte. Nesi kötü ?
Onlarca kadınla yatmış erkeklere meraklı olduğumu sanmıyorum , 18 yıldır aynı adamla evliyim . Bildiğim kadarı ile hiç aldatılmadım . Eşimle kendisi 22 yaşındayken evlendim ama "kaç kadınla yattığını " sormadım
Şimdi bu bozuk uslup cevabını verdikten sonra konumuza dönersek ;
Yukarıda bahsettiğim gibi iki bayan arkadaşım var
İlki bahsettiğim , ikincisi de eşi bakir olan ama kendi olmayan diğer arkadaşım
Erken boşalma! sorunu onda da var . Bugünlerde kapanan o vakitlerin meşhur okullarında yetişmişler , ellerine kadın eli değmemiş , birinde sadece erken boşalma değil , eşi çıplak hale geldiğinde başlayan daha büyük bir travma var
Yıllardır tedavi görüyorlar . Hatta ünlü bir hoca tedavi ediyor
Bu adamın açıklaması ;
Sebebi 29 yaşına kadar olan bakirlik ....
Ve bana gelirsek bekar olsaydım tecrübeli erkekten yana olurdum
Ki bana 10-15 dk lık ön sevişmeyi efsane performans diye yutturamasın !
Eşi soyunurken ereksiyonun sonuna gelmiş oluyor ve boşalıyorKonuyla alakasız belki ama "eşi çıplak hale geldiğinde başlayan daha büyük bir travma var" kısmını merak ettim.
O zaman kadın da tecrübeli evlenecek ki 10-15 dakika süren ön sevişmeyi efsane sanmasın. Yoksa kadin da bakire ise efsane sanabilir. Zamanla da öğrenir olup olmadığını. Erkek de aynı şekilde kendini geliştirir evlendikten sonra.Eşi soyunurken ereksiyonun sonuna gelmiş oluyor ve boşalıyor
Doğru mesajı mı alıntıladınız bilmiyorum ama eşi bakire değildi zaten . Adam bakirdi. Ve yanlış bir evlilik zaten . Kadının beklentilerine cevap veremiyor .O zaman kadın da tecrübeli evlenecek ki 10-15 dakika süren ön sevişmeyi efsane sanmasın. Yoksa kadin da bakire ise efsane sanabilir. Zamanla da öğrenir olup olmadığını. Erkek de aynı şekilde kendini geliştirir evlendikten sonra.
Eşi soyunurken ereksiyonun sonuna gelmiş oluyor ve boşalıyor
Ne uçlarda bir toplumuz
Kimisi bakaret kimisi tecrübe konusunda kesin yargıya sahip
Benim fikrim kisiye ve duruma göre değişir