29 yaş bakir erkek

Yorumlar hayret verici gerçekten 25 yasına kadar cinsellik yaşamamış erkeği gay rrken boşalma sorunundan tutunda iktidarsızlığa kadar itham etmek nedir? Asıl 25inden sonra azanlara ne demeli? Her erkek illa cinsellik yaşamak zorunda değil tamamen yaşantısı inancı gereği bunu kendine saklayabilir mutlaka altında başka bir problem bulmaya çalışmak saçmalık. Bazen biz kadınlara inanamıyorum neden her ikisinede saygı duymuyoruz cinsellik yaşayan erkek vayy be bununla evlenilir dediğini duymadım kimseden tersinide duymamayı ümit ederdim..

saçma sapan bir cevap o zaman evlilikten ne anlayacaksın gözü açılmış kurt gibi olmuş adamdan kadından korkarım ben

ne kadar düşüncesiz bir yorum o kişisel bir durum belli ki 15 yaşında da ilişki yaşasa o sorun onda var ne kadar meraklısınız onlarca kadınla yatmış erkeklere

Isyerinde bir cocuk vardi, onune gelenle birlikte oluyordu, en kotusu parayla birlikte olduklari da vardi,telefonu hic susmuyordu. Bir gun haddimi asarak prezervativ kullaniyor musun bunun hastaligi var dedim, hic kullanmiyormus. Bir cok hastaligin tasiyicisi olabilir. Sonra kendinden epey kucuk,su gibi, guzel, hic sevgilisi olmamis bir kizla evlendi. Kiza da gecmisini anlatmis. Kizin nasil ici aldi evlendi bilmiyorum, bir de cocuk yapti. Hala sasiriyorum nasil evlendi diye.
Simdi boylesi kadina doysa ne olacak. AIDS testlerde seneler sonra cikiyor. Ya esine cocuguna bulastirdiysa

Ben öyle adama hayran kalırdım.belliki iradesi güçlü ve seçici bir adam.günümüzde anlık zevkleri için kadın erkek ayırt etmeden önüne gelenler takılan insanların çoğalması aslında beni endişeleniyor.belliki adam kendi gibi seçici ve kaliteli bir kadın ayırıyo.midesizin biri olsa daha mı iyi.

Bu nasıl bir önyargıdır yahu?

Uzayda falan yaşıyorsunuz herhalde siz..

Evlene kadar bakir/bakire kalmak ne bir hastalık sebebi ne de zorlamadır.tamamen doğal bir seçimdir tıpkı cinsellik yaşamak isteyen kadın/erkek gibi..

Ben de biraz 3-5 tecrübesi olan birini isterdim açıkçası
22 ye kadar falan olsa hadi sen öğretirsin diyeceğim de neden 29

Ne sacma birsey pes yani. Adam İki hafta içinde bakır bir erkeğim diye anlattı mi? Siz de kaçtıniz. Zaten iki haftada laf bakirlige geldiyse neyse susayim

Çevremde örneğini gördüm, adam 30lu yaşlarına kadar evlenmeyi beklemiş, evlendiği kişi ise aktif cinsel hayatı olan bir kadındı.
3 yıldır ikisi de memnuniyetsiz, kadın tatmin olmuyor, erkek ise yetersiz hissediyor çünkü tecrübesizliğinin kendisi de farkındaymış. Bir süre sonra cinsel hayatları sekteye uğruyor ve boşanma aşamasına kadar geldiler. 30küsür yıl beklemenin de ne kadar manasız olduğunu böylece öğrendik

burda bir komiklik göremedim ben gülmekten bayılacak birşey yok

Ondan degil de kadinin aktif cinsel hayatindandir. Erkek hic yasamamis evkendikten sonra bu bi kiskanclik konusina donmustur nasada atom mu parcalaniyor ne yetersizligi. Sevismek bir sanatmis da haberimiz yokmus arkadaslar. Lutfen daha once deneyimi olanlar sevismenin altin yollari diye baslik acsinlar da bilgilenek. ya agac yas iken egilir keske önceden yapsaymissim şimdi olmuyor tohh! Bence buna gulmeli.

yanımda olsan alnından öperdim

Hanımlar,
üsluplara dikkat edelim, tartışmayalım, konuyu geyiğe çevirmeyelim ve dini yorumlar yazmayalım lütfen.

Öncelikle 2 haftadır tanıdığı kişiye bakir olduğunu söylemesi garip geldi fakat ben şahsen evleneceğim erkeğin bakir olmasından mutluluk duyardım.

Tecrube hayatta yenilen kazıkların bileskesidir. Tabii bir de toplanan hastalıklar.

ne kadar düşüncesiz bir yorum o kişisel bir durum belli ki 15 yaşında da ilişki yaşasa o sorun onda var ne kadar meraklısınız onlarca kadınla yatmış erkeklere
Onlarca kadınla yatmış erkeklere meraklı olduğumu sanmıyorum , 18 yıldır aynı adamla evliyim . Bildiğim kadarı ile hiç aldatılmadım . Eşimle kendisi 22 yaşındayken evlendim ama "kaç kadınla yattığını " sormadım
Şimdi bu bozuk uslup cevabını verdikten sonra konumuza dönersek ;
Yukarıda bahsettiğim gibi iki bayan arkadaşım var
İlki bahsettiğim , ikincisi de eşi bakir olan ama kendi olmayan diğer arkadaşım
Erken boşalma! sorunu onda da var . Bugünlerde kapanan o vakitlerin meşhur okullarında yetişmişler , ellerine kadın eli değmemiş , birinde sadece erken boşalma değil , eşi çıplak hale geldiğinde başlayan daha büyük bir travma var
Yıllardır tedavi görüyorlar . Hatta ünlü bir hoca tedavi ediyor
Bu adamın açıklaması ;
Sebebi 29 yaşına kadar olan bakirlik ....
Ve bana gelirsek bekar olsaydım tecrübeli erkekten yana olurdum
Ki bana 10-15 dk lık ön sevişmeyi efsane performans diye yutturamasın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…