saçma sapan bir cevap o zaman evlilikten ne anlayacaksın gözü açılmış kurt gibi olmuş adamdan kadından korkarım benEger evlilik düsünuyorsaniz gerek erkek in gerekse kadinin cinsel tecrubesinin olmasini düsünuyorum. Cunku mutlu bir evliliginin buyuk bir orani cinsellilige bagli ciftler tecrubesiz olursa bu konuda sonra erken bosalan erkekler orgzm olamayan kadinlar cinselligi gorev iskence gibi goren ciftler olusuyor ve éslerin.birbirne tahamulu bir sure sonra bitiyor ve evlilik catirtiyor. Inanin cinsel yonden uyumu mutlulugi yakalamis ciftlerde sevgi saygi pek olmasa bile iliski yuruyor ama sonsuz sevgi sayginiz olsun cinsellik yoksa bir zman sonra eşler uzaklasir.
ne kadar düşüncesiz bir yorum o kişisel bir durum belli ki 15 yaşında da ilişki yaşasa o sorun onda var ne kadar meraklısınız onlarca kadınla yatmış erkeklereBen olsam uzak dururum. 29 yaşına kadar birlikteliği olmamış erkekte kesin cinsel bir sorun çıkar. Arkadaşımın eşi evlenene kadar 26 yasinda evlendi hic bir bayanla birlikte olmamış. 11 senedir erken boşalma sorununda bir arpa boyu yol alamadilar.
Bakire isteyen erkeklerin bakire olmayan kızın bakire olmamasını savunmasına engel olmak için.Neden yalan söylesinki
Bu nasıl bir önyargıdır yahu?Ben olsam uzak dururum. 29 yaşına kadar birlikteliği olmamış erkekte kesin cinsel bir sorun çıkar. Arkadaşımın eşi evlenene kadar 26 yasinda evlendi hic bir bayanla birlikte olmamış. 11 senedir erken boşalma sorununda bir arpa boyu yol alamadilar.
Trolmüşsün he mi..Rabbimiz her tövbemizi kabul eder, kıldığım namazlarda da bol bol tövbe ediyorum. Rabbimiz yeter ki istesin Kun Fe Yekun.
Din hakkında konu yazmak yasak, din konusunu lütfen kapatalım arkadaşlar.
Konu amacından sapmasın lütfen
Eger evlilik düsünuyorsaniz gerek erkek in gerekse kadinin cinsel tecrubesinin olmasini düsünuyorum. Cunku mutlu bir evliliginin buyuk bir orani cinsellilige bagli ciftler tecrubesiz olursa bu konuda sonra erken bosalan erkekler orgzm olamayan kadinlar cinselligi gorev iskence gibi goren ciftler olusuyor ve éslerin.birbirne tahamulu bir sure sonra bitiyor ve evlilik catirtiyor. Inanin cinsel yonden uyumu mutlulugi yakalamis ciftlerde sevgi saygi pek olmasa bile iliski yuruyor ama sonsuz sevgi sayginiz olsun cinsellik yoksa bir zman sonra eşler uzaklasir.
burda bir komiklik göremedim ben gülmekten bayılacak birşey yokÇevremde örneğini gördüm, adam 30lu yaşlarına kadar evlenmeyi beklemiş, evlendiği kişi ise aktif cinsel hayatı olan bir kadındı.
3 yıldır ikisi de memnuniyetsiz, kadın tatmin olmuyor, erkek ise yetersiz hissediyor çünkü tecrübesizliğinin kendisi de farkındaymış. Bir süre sonra cinsel hayatları sekteye uğruyor ve boşanma aşamasına kadar geldiler. 30küsür yıl beklemenin de ne kadar manasız olduğunu böylece öğrendik
yanımda olsan alnından öperdimOndan degil de kadinin aktif cinsel hayatindandir. Erkek hic yasamamis evkendikten sonra bu bi kiskanclik konusina donmustur nasada atom mu parcalaniyor ne yetersizligi. Sevismek bir sanatmis da haberimiz yokmus arkadaslar. Lutfen daha once deneyimi olanlar sevismenin altin yollari diye baslik acsinlar da bilgilenek. ya agac yas iken egilir keske önceden yapsaymissim şimdi olmuyor tohh! Bence buna gulmeli.
Onlarca kadınla yatmış erkeklere meraklı olduğumu sanmıyorum , 18 yıldır aynı adamla evliyim . Bildiğim kadarı ile hiç aldatılmadım . Eşimle kendisi 22 yaşındayken evlendim ama "kaç kadınla yattığını " sormadımne kadar düşüncesiz bir yorum o kişisel bir durum belli ki 15 yaşında da ilişki yaşasa o sorun onda var ne kadar meraklısınız onlarca kadınla yatmış erkeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?