Vayyyyy4 kişi çaya parmağını soksa kirli diyip içmezsiniz ama 50 kişinin dokunduğu bedenlere aşk diyip sarılabiliyosunuz.. demis., hakli mi
Haksiz mi? Siz karar verin
Hakli diyosun :)Vayyyyy
YaniiiiHakli diyosun :)
Metafora bak :)))) Cay vs insan :))))4 kişi çaya parmağını soksa kirli diyip içmezsiniz ama 50 kişinin dokunduğu bedenlere aşk diyip sarılabiliyosunuz.. demis., hakli mi
Haksiz mi? Siz karar verin
Yalnız metafordaki çay insan cinsinin kadını, yine erkeğe laf yok yani. Benzetmeler bile kadın üstüne. Erkek bakır olursa sorunlu, demek ki çoğu kişi zinadan kaçtığı için uzak durduğunu düşünmüyor. Kadınların kaçma sebebi ise sadece zar bu durumda. Size bir şey demiyorum yanlış anlamayın metafordan buraya bağlandı konu . Yani büyük bir çoğunluk zinadan kactigindan değil başka sebeple uzak duruyor erkeklerinse belli olmadığı için durmasına gerek yok hatta duruyorsa suçlu . Beş harflik namus sadece kadınlar için var yani.Metafora bak :)))) Cay vs insan :))))
Ben demedim:) diyen kacmis:))Metafora bak :)))) Cay vs insan :))))
Haha burda yani kk da bu isler boyle yuruyo bacim:)Yorumlar ne kadar çirkin böylebi taraf ilişki yaşamayanları hastalıklı ilan etmiş, digeri ilişki yaşayanlari kirli çaya benzetmiş ne çirkin kalpli insanlarsınız.
Valla bu cay ve insan benzetmesini kim yazdiysa cunku alinti bi yazi.. kadin erkek diyede belirtmemis.. insan ve cay demis.. cinsiyet aklima gelmedi benim okurkenYalnız metafordaki çay insan cinsinin kadını, yine erkeğe laf yok yani. Benzetmeler bile kadın üstüne. Erkek bakır olursa sorunlu, demek ki çoğu kişi zinadan kaçtığı için uzak durduğunu düşünmüyor. Kadınların kaçma sebebi ise sadece zar bu durumda. Size bir şey demiyorum yanlış anlamayın metafordan buraya bağlandı konu . Yani büyük bir çoğunluk zinadan kactigindan değil başka sebeple uzak duruyor erkeklerinse belli olmadığı için durmasına gerek yok hatta duruyorsa suçlu . Beş harflik namus sadece kadınlar için var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?