ay harika yaa cok guldum. Cok.yasayin siz..Yaw kadina doymak diye birsey yok.. sex boyle birsey degil cunku.. anlik doyum vardir.. ooohhh ben kadina doydum, ben erkege doydum diye birsey olamaz
Yooo ilk ve son olmak beni daha cok mutlu ederCunku erkekler ilk kadinlar son olnak ister
Orası öyle ama sizin dediğiniz gibi temiz beyefendi ise şayet neden cinselliği sanal ortamda daha yeni tanıştığı kişiyle konuşuyor ki.. bunlar sonra konuşulacak şeyler bencekonuşmaları okudum çok üzüldüm yani bir erkeğin kendini dizginlemesi haramdan sakınması dinine olan saygısını gösterir dinine saygısı olan namusuna saygısı olur. tabi ilerde de karısına saygısı olur. cinsellik dediğin bir ayda 6 ayda alışılan birşey (tıbbi bir sıkıntı yoksa)... siz bakire değilseniz böyle temiz bir beyfendiyi kirletmeyin derim.
Ilk oluncada gene laf yiyolar ama:)Yooo ilk ve son olmak beni daha cok mutlu ederDusunsene sevdiğin adam bir tek seni biliyor ve o kadar mutlu ki başka arayışa girmiyor süper değil mi :)
Ha cogu erkek hak ediyo mu bunu:) kesinlikle:)ehhh olur aradacanımız nasıl isterse
Bunu diyen erkek gorgusuzdur net. Ne demek kadina doydum:)) gozum disarda olmaz mesajini veriyor guyya ama.. isin ozunde eziklik yatiyo:) ha bizim zeki kadinlarimizda aboww kadina doymus beni aldatmaz bu herif diye dusunuyo.ha birde bakir erkek isterim diyenlerin coguda yalan soyluyo.. istedikleri sey tecrube cunku..ay harika yaa cok guldum. Cok.yasayin siz..
Oooh doydum ben.yeter hjehehehe
Aslinda alt mesa var adamligi tamam da oteki isten umudunu kes diyor
İşte bu çelişki :)Ilk oluncada gene laf yiyolar ama:)
Alkisliyorum bu yorumu, ozellikle "cagdas yobazlik" tanimini..Bekaretini korumaya önem veren bir erkegi bir an dusunmeden cinsel sorunları olan erkek olarak ilan etmek de çagdaş yobazlık türlerinden olsa gerek. İnançlarına uygun bir yaşam surmeye gayret eden bir erkek bekaretini koruyabilir. Hiçbir dine inanmayıp tek esliligi savunan bir erkek de bekaretini koruyabilir. İnsanların bir başkasının kararlari hakkinda bu kadar cüretkar tanimlamalar yapabilmelerini gerçekten anlayamiyorum.
Valla erkekler bakire kiz isteyince kendisi bakir mi acaba deniyor? Belki oylesine bakirdir istemedigi icin? Yaw napsalar suc :)
"Çağdaş yobazlık" ne kadar güzel bir tanımlama...Bekaretini korumaya önem veren bir erkegi bir an dusunmeden cinsel sorunları olan erkek olarak ilan etmek de çagdaş yobazlık türlerinden olsa gerek. İnançlarına uygun bir yaşam surmeye gayret eden bir erkek bekaretini koruyabilir. Hiçbir dine inanmayıp tek esliligi savunan bir erkek de bekaretini koruyabilir. İnsanların bir başkasının kararlari hakkinda bu kadar cüretkar tanimlamalar yapabilmelerini gerçekten anlayamiyorum.
Kesinlikle haklısınız. Hem daha sonra gözü açılıp diğer kızlara bakma ihtimali çok yüksek
Hem ne demişler ;
Kadına doymus adamın adamlıgına doyulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?